Gravidute prin FIV (2)
Raspunsuri - Pagina 15
first_carmen spune:
Buna la toate fetele!
Am citit azi toate mesajele vostre si incerc sa va ridic putin moralul. Si eu am avut o perioada grea la inceput , am trecut prin greturi non stop, in pat toata ziua, obosita psihic,nervoasa . Dar stiti ce.... au trecut si m-am simtit mai bine si am uitat senzatiile alea. E greu la inceput .... dar se uita.
Sanatate
Carmen 35 cu Stefan si Petru
antoni spune:
fetelor, va multumesc din suflet, sunteti tare dragute.
legat de simptomele nasoale de sarcina, eu am fost norocoasa, nu le-am avut deloc, dar sa va ganditi ca trec, inca un pic. si merita efortul, ca o sa aveti niste bebiti dulci
pupici la burtici
dream1971 spune:
Cellu poate ar fi bine sa intrebi dr daca nu are o alta alternativa la antibioticul pe care il iei. Ce fel de utrogestan iei? Eu am luat vaginal pana la sangerarea aia mare si acum am trecut la oral. Sunt tablete diferite din punct de vedere al continutului de excipienti. Probabil astia iti fac rau. Eu nu am nici o problema. Ai grija
Mada Condoleante!. Te inteleg prin ce treci dar te rog ai grija de bebe. Si bunica mea cea mai draga si care m-a crescut a murit anul asta (in ziua anului nou) iar eu am fost tot timpul langa ea. Eram insarcinata cu primul bebe pe care din pacate l-am pierdut o luna mai tarziu...Acum bebele meu ar trebui sa se nasca in ziua cand a murit bunica. Coincidenta sortii...
Pussi o sa ne lipsesti. Sper sa nu dureze mult zugravelile. Bine ca fetitele sunt bine. Asta e o veste buna printre multe altele proaste de la noi...
Dream 14+
medamaya1 spune:
buna fetelor.
Eu am tinut-o tot intr-un chef zilele astea, simbata nunta, duminica mot ( finutul meu), luni mi-au venit neamurile de la Maramures.
In rest ma simt bine, am incercat sa ma linistesc si sa astept sa vad la echo cum e treaba.
Miine mergem la Buc.
Cu calculul virstei sarcinii, eu tot nu am inteles , deci de la data ET mai pun 14 zile, sau nu?
Va pup pe toate si sa dea domunl sa auzim vesti cit mai bune de-acum incolo
Meda
cellu spune:
ADINA, tu vrei sa fii in sapt. 11, eu vreau in sapt. 35 ca FIRST-CARMEN , ca asa-i omu'.
Bafta multa la BTHCG. sa fie bine.
ANTONI, nu ne-ai spus in ce sapt. esti.
Nici eu nu aveam greturi si restul "tacamului', dar iau antibiotic si are reactii adverse
DREAM, am zis sa mai astept, sa mai incerc, n-am luat decat 4 pastile. poate ma obisnuiesc. Daca nu, o sa sun dr.
Utrogestanul pe care il iau eu este sub forma de capsule albe, rotunde si moi. Se folosesc si oral si vaginal. Eu le prefer oral, chiar daca imi dau ameteli.
Dragele mele, am luat antibioticul, eu ma duc sa ma dau in "carusel"
Cellu 11+
antoni spune:
cellu-eu sunt pe la sfarsite deja, scuze. sunt in saptamana 39, de fapt de 2 zile am inceput sa sangerez usor si medicul mi-a zis ca pot astepta contractiile in orice moment. deci cred ca mai am un pic si gata. si mi-e tare frica
pupici la burtici
aurel_cris spune:
Fetelor ma alatur si eu clubului de fate cu pete,imi vine sa inebunesc 2 zile sunt cu pete alta zile ok,o tin tot asa.Voi ati obsevat ca atunci cand va doare burtica apar si petele??La mine asta am vazut,maine ma duc la echo sa vad ce zice doctorul.
MADA imi pare rau pentru bunica ta,ai grija de tine si de bebe
va pup cu mare drag pe toate,ma duc in pat,asa de greu trece timpul in pat uf......
Adina1967 spune:
Eu din pacate nu am vesti bune. Azi Bhcg este de 11400 adica exact acelasi ca acum 2 zile. Deci cred ca odiseea mea se opreste aici. Miine ma duc totusi la Eco si probabil voi sti ce am de facut dupa ce vorbesc cu doctorul meu. Imi pare rau ca poate v-am intristat dar uneori asa e viata...
8+
http://bd.lilypie.com/MVJYp3.png
dream1971 spune:
Adina nu-ti pierde speranta. La varsta asta bHCG nu se mai dubleaza la doua zile. Creste mai greu...Bafta multa la eco. sa fie bine.
Aurel_Cris stai cat mai mult in pat. Suntem multe cu problema asta. Si eu am dureri ca de CM dar de intensitate mai redusa. Ce am mai observat este ca inaintea unei perioade cu pete/sangerari am greturi mult mai mari ca de obicei. S-a confirmat asa mereu...
Dream 14+
aurel_cris spune:
Buna dimineata fetele mele dragi,tocmai am sosit de la echo,va scriu ce mi-au dat ei pe biletel:GS-19,7=5,4 saptamani
CRL-6,5 cord prezent
OD-41,5/25,5mm
OS-30,5/21,4mm
Doctorul a spus ca este bine si sa ma duc iarasi la echo pe 1 august,i-am zis de pete dar nu a zis nimic,sincer ma scos putin din sarite.Greu mai comunica uneori,depinde in ce toane se afla.Voi ce parere aveti????
Mi-a zis sa mai fac inca 3 fiole de gravibinon si sa continui cu ultrogestanul si acidul folic.Dupa ce am venit de la echo am avut si prima tenta de si parca nu pot inghiti nimic ,nu-mi mai place
nimic sa mananc.
DREAM am stat cat mai mult posilbil dar am mai fost nevoita sa ies,sa speram ca va fi bine
la toate mamicile si bebei