Mamici de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 9

jeni71 spune:
Agri, mi-a placut aia cu sexatul de-am lesinat de ras. La fel si AndraZ. Eu, recunosc ca am prestat asa ceva duminica, dar nu ma pot declara multumita de rezultat. Fara a detalia, ma deranjeaza burta plus am un stres imens sa nu fac rau la bebe desi stiu f clar ca nu pateste nimica. Ce vreti, am si eu stoluri de fluturi in cap.
JEni33+

i_ulia spune:
lia, e foarte indicat sa faci cultura de col. ne spuneau si gabi, si anya. asa se depisteaza diversele infectii care pot trece la bebe in timpul nasterii (bine, daca nasti vaginal). eu am facut in sapt 32. se recomanda in ultimele 8 sapt de sarcina, din cate stiu eu.
Iulia 32+

AndraZ spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Andra, noi am abordat tehnica atacului prin invaluire. Am trecut de faza discutiilor preliminare, urmeaza discutiile de acomodare si intr-un moment de neatentie (a lui, evident)... pac! Violul! I-am si spus ca in cazul asta se aplica principiul "du-te la ostire, pentru tara mori". Doar e tata, barbat si cap de famelie, sa se sacrifice, ce naiba!
Lia, am incercat si violul...si nu merge

Andra

"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

mioara2004 spune:
Fetelor, am citit undeva ca si numai stimulatul sanilor poate provoca nasterea.Ai vostri soti nu sunt fascinati de dimensiunile sanilor de acum??
Al meu, la fel, ii e frica sa nu-i faca ceva rau lui bebe; dar cand a auzit ca eu mai am nevoie de 6 saptamani de lauzie, a mai cedat.
Mioara 38+
Doru Andrei

Timi07 spune:
Felicitari Miillyy! Multa sanatate va doresc si sa mergeti cat mai repede acasa.
Timi 34+

mioara2004 spune:
Jeni de acord cu tine, cand imi vad burtoiul in oglinda din dormitor imi scade pofta!
Dar nu a fost rau...
Mioara 38+
Doru Andrei

AndraZ spune:
Jeni, fericita de tine! Te invidiez pt "sporturile extreme"! Eu am uitat cum se face!
Cred ca daca nasc normal (eu inca mai visez ca s-ar putea intampla minunea) nici nu mai are pe unde sa iasa bebelina, ca s-a inchis "drumul"
Andra 36s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

liadorian spune:
Andra, noi am avut interdictie la prostioare din prima luna de sarcina iar acum suntem si noi in faza in care iubim burtica mai mult decat orice...
Dar daca nici argumentul tau, Mioara, n-o sa functioneze... Pai gata! Divortez si iau copilu' cu mine!
Eu oricum ii povestesc foarte detaliat cum e cu cele 6 saptamni de lauzie, cu epiziotomia etc. in speranta ca asta o sa-l induplece pe la 38 de saptamani sa prestam si noi oareshce chestii...
Din ce citesc aici, e musai sa gasesc pe cineva sa-mi faca si mie o cultura de col. Banuiesc ca ginecologul face "cultura" si laboratorul doar o analizeaza, nu? Iar eu, ca bleaga, am fost ieri la control si nu mi-a picat fisa sa intreb si de asta. LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

i_ulia spune:
mioara2004, eu am trait pe pielea mea niste contractii cam puternice dupa ce... sotul meu si-a exprimat tactil fascinatia pentru noile dimensiuni
Iulia 33+