Mamici de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 10

Ioana75 spune:
Lia, se poate recolta si la laborator cultura de col; nu la toate, pune mina pe telefon si suna, ca sa nu bati drumurile degeaba.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Irinusha spune:
M-ati omorat cu "sexatul" asta ... :))
Al meu nu zice "nu" ca stie ce-l asteapta dupa nastere ... adica pauza de 6 saptamani. Poate puteti sa-i speriati cu asta si sa vina "voluntari" la datorie :) Plus de nopti nedormite si pampers-i plini ... atunci chiar ca nu te mai tin puterile ;)
Cultura de col mi-a facut si mie, dar nu ma intrebati cand ... si nici de rezultate. De n-a zis nimic, inseamna ca e de bine. La nastere oricum mai fac si analize de sange sa depisteze posibile infectii ... in caz ca sunt, se da antibiotic intravenos. Barem aici e asa.
Mioara, daca stii vreo tehnica, spune-mi-o te rog si mie ... am citit in carte mea de asta, dar tampitii nu explicau ce si cum.
Si apropos sani, ai mei sunt iar mai mari si pietrosi ... sa inteleg ca se pregatesc de alaptare? Ce fraieri, daca ar stii ei ca trebe sa le "tai placerile" ... Si daca se pregatesc inseamna ca nu mai dureaza mult? Mama tot ma incurajeaza ca o mananca ochiul, deci nasc curand ca vedea ea pe cineva ... m-am abtinut sa-i spun ca astea sunt babisme ...
Pupici! Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

mioara2004 spune:
i_ulia asta am de gand sa fac daca pana la 40 s nu apare bebele. Medicul meu nu e adeptul provocarii nasterii decat la 42...N-as mai astepta atat
Mioara 38+
Doru Andrei

ianuta spune:
Salve fetele,
Eu fac saptamana viitoare ultimul set de analize( cumva de trimestru 3, la 37 de saptamani) si se verifica si de infectii urinare si alte cele. Mie doctorita mi-a recomandat sa le fac cat mai tarziu, aproape de DPN ca sa fim sigure. Nu mi-a zis daca se mai fac alte analize si atunci dupa ce ma internez, dar o sa intreb. Ma duc maine la ea..
La treaba cu ghidusiile in ultimul trimestru mie mi-e teama. Am citit ca poate duce la contractii din cauza eliberarii hormonilor "fericirii". Mai bine mai stau "trista" oleaca decat sa-l fericesc pe sotu' cu un copil prematur :).

jadi spune:
Am terminat de facut ordine in camera si nu mai fac nimic, mama mai spala un pic perdelele si gata ca maine vine si femeia la curatenie si sa ii las si ei de aspirat si de sters praful!
Pozele de incarca foarte usor pe flikr, eu am descarcat Flickr Uploadr de www.flickr.com/tools/" target="_blank">aici si incarca cate poze vrei muschiul tau si mult mai usor decat la yahoo photos, le asezi in set frumusel si gata! Si le face publice de la inceput nu mai trebuie sa le checkuiesti de mii de ori sa le vezi!
Mie cine imi face bagajul, ha?Deni &
Vlad & Tudor

Ioana75 spune:
Irinusha, pai tu intri in saptamina 40 in curind, normal ca o maninca ochiul pe mama ta.
Lia, eu la prima sarcina am luat 18 kg, si am mincat tot asa fara limite; dar atunci am ramas gravi dupa 3 luni in care am avut grija la ce mincam (nu chiar dieta), asa ca organismul a facut rezerve cind a dat de mincare multa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

AndraZ spune:
Irinusha, Mioara, sotzul meu este dispus sa astepte oricat, cel putin asa spune el. ce e drept, asteapta de 8 luni, deci 2 luni in plus nu mai conteaza. Asa ca treaba cu "voluntariatul" sau cu "drepti la apel" nu prea tine la mine......asa ca abia astept sa nasc....cu sigurantza ca dupa ce voi putea sa trec la "atac" va flutura ....
Andra 36s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

mioara2004 spune:
Irinusha daca iti simti sanii tari poti sa-i masezi la dus...Mie mi i-a masat sotul si deja curge ceva din ei eu zic ca-i bine ca nu voi avea probleme la alaptare...
Mioara 38+
Doru Andrei

cristina_ana spune:
Agri, ce tare esti!!! Ti l-as imprumuta pe sotul meu, ca nu a mai avut parte de sportul asta de vreo 3 luni, dar o sa am si eu nevoie de el de saptamana viitoare, asa ca vreau sa il am odihnit si gata de treaba!!!! Mie mi-a zis doctorul ca avand in vedere antecedentele mele, e bine sa nasc pana in saptamana 38, asa ca de saptamana viitoare intrerup gynipralul si astept sa se declanseze nasterea. Si cum sexul ajuta.....!!!
Vad ca toate fetele se cam pregatesc de nebunii acum pe ultima suta de metri!!! Bravo fetelor, asa va vreau, sariti pe soti, sa faca si ei ceva pentru voi, ca pana acum doar noi ne-am "chinuit" cu sarcina asta!!!! Dar ce frumos este sa fii gravi, nu-i asa?
Cristina, 34+ si bebe scump
POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2