Mamici de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 11

cristina_ana spune:
Oare o fi grav ca mie nu-mi curge inca nimic din sani??? Dar nimic-nimic, oricit ma straduiesc eu sa trag de ei!!! Eu sper sa am laptic pentru bebe al meu!!!!!
Cristina, 34+ si bebe scump
POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Irinusha spune:
Ioana, nu stiu cum calculati voi aici, dar eu zic ca sunt deja in sapt. 40, mai exact 39+1.
Cred ca sunt asa stresata ca astept (inspaimantata de dr. si restul) de cel putin 3-4 saptamani ... am "colturile bb-lului" pregatite de atunci - mie nu mi se mai umezesc ochii de mult, ma gandesc doar cu groaza cat praf au prins deja ;)- , bagajul l-am tot carat cu mine (nici nu mai stiu ce naiba am pus in el), si mai sunt si departe de sot si casa mea ... o aberatie!
Am incercat si tehnicile stiute de mine ... as maltrata si sanii astia de as fi sigura ca merge, dar imi e groaza de "instalarea laptelui" ... deja curg la cea mai mica atingere si noua nu ne trebe lapticul. Si tot asa ...
Gata, ca v-am stresat destul ... pe urma imi aud vorbe ca ma plang prea mult si ca mi s-a urat cu binele
Pupici! Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

cristina_ana spune:
Jadi, esti tare rau cu bagajul ala!!! Inca nu l-ai facut? Si eu ma tot straduiesc de citeva zile, dar inca nu l-am terminat, mai fac ceva din el, ma mai apuca lenea, si tot asa! Foarte frumos patutul lui bebe2, si la noi tot asa o sa fie pentru inceput, un coltisor din camera noastra, ca sotul nici nu vrea sa auda de amenajare camera bebe pana nu se naste. Deocamdata m-a apucat reamenajarea comnpleta a sufrageriei, daca va vine sa credeti, Adica schimbat integral mobila. Am cumparat deja biblioteca si canapeaua, iar acum ne grabim cu restul: perdele, covor, lampa, etc, etc. Dar asta presupune iesit in oras, ceea ce e mai greu. Biblioteca si canapeaua le-am cautat pe net si m-am dus la sigur sa le cumpar, deci nu a fost nevoie de prea multa umblatura.
POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

cristina_ana spune:
Irinusha, te inteleg ca-i grea asteptarea asta. Imi imaginez cum e sa fii pregatita sa ti se rupa apa in orice moment, si asta de saptamani intregi. Te cred ca esti intr-un super stres. Nu stiu ce sa zic, poate ar ajuta sa bei si tu ceai de zmeur, sau ulei de ricin!
POZE BURTICA 1

nma spune:
salutare
nu ma mai risc cu cafea asa ca eu sunt cu un pahar de lapte rece.
felicitari fetelor care au fost la dr si au rezultate bune.
deni felicitari pt camera lui bb. cum stai cu emotiile? cine pregateste hainele lui bb? mai ai nevoie de ? tinem pumnii pe maine sa fie totul bine.
andicu esti deja in bucuresti? tinem pumnii pe maine sa fie totul bine.
aylin si talia mea a ramas la fel. burtica mea e ca un pepene. la dulciuri incerc sa ma controlez, stiu ca lui bb nu ii fac bine. incerc sa le inlocuiesc cu fructe dulci.
lia ar trebui sa imparti si mancarea caci mai sunt fete care nu pot sa gateasca. eu trebuie sa-mi astept sotul si daca termin tot pana vine el vrei sa fac foamea?
azi am facut ultima vizita la spital pe luna aceasta (sper). mi-au facut externarea. acum trebuie sa stau in pat. iau gynipral in continuare. am suplimentat si fierul.
afara e super cald, parca nici nu mai poti sa respiri.
poate din cauza caldurii asi dormi tot timpul. incerc sa profit ca dupa ce vine bb parca vad ca nu mai pup.
la capitolul sexat al meu sot ar mai presta cate ceva, dar pana la 38 nu primeste nimic. se multumeste cu sanii. ii plac ca sunt tari.
o zi buna tuturor
nico32+
21.07.2003
poze

Luna1 spune:
eu la serviciu, ULTIMA saptamana.
Nu am timp prea mult sunt stresata, dar am zis sa raspund si eu nitel.
Simi am programare la eco sambata, mersi pt sfat.
Despre cultura de col eu n-am facut si aici nu se face decat privat daca doresti pt depistarea grup strep B care poate fi periculos pt bebe. Eu il voi face testul dupa 35 sapt cica atunci e cel mai accurate.
Despre sexat nu dati cu pietre dar eu inca ma sexez. Chiar mai des de vreo sapt. Deocamdata n-am reactii aiurea ci chiar ma simt din ce in ce mai bine. De aceea nu vi-l imprumut pe al meu sot caci e extenuat deja de mine. Ah, si noi avem o regula de la inceputuri, nu atingi sau pomenesti burta ca se termina cheful. Pt asta pastrez ceva pe mine in partea de sus ca sa o putem ignora. Hai ca am intrat in detalii perverse.
Revin mai pe seara dar va mai citesc.
Jadi si Andicu
Vio si Irinusha
Va pup pe toate
Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!

andicu spune:
din Bucuresti!
Abia acum am reusit sa intru putin pe net.
In primul rand, felicitari proaspetelor mamici, Amameda si Millyy !!! Sa va traiasca ingerasii, sa fie sanatosi si voi cu ei, refacere rapida si asteptam povesti si poze!
In al 2lea rand, va multumesc pt galerie, sa dea Domnul sa fie bine bebe si eu pe langa el, ceea ce va doresc si voua cand va veni momentul!
Deni, foarte frumoase pozele cu coltisorul lui bebe, patutul e super!saru'mana pt masa si jucarica inca o data si de la noi si sper sa ne mai vedem in viitorul apropiat!
Inca o data nastere usoara si sa fiti sanatosi amandoi!
Mi-a placut tare mult iesirea de ieri cu Karligutz si Deni!
Karli, nastere usoara si tie daca se precipita evenimentele, daca nu, poate ne mai auzim pana la termen!
Intreba cineva de ce e nevoie sa faci cultura de col, mai ales in trim. 3: pt ca e bine sa stii daca ai vreo infectie sau streptococ care se poate transmite lui bebe la nastere. Daca stii si tu si dr, atunci iti baga perfuzie cu antibiotic cand nasti ca sa nu ia si bebe.
Si eu ma pregatesc sufleteste pt maine si familia pe langa; in seara asta aterizeaza si viitoarea bunica, iar nasi-mea (stam la ei) e toata o vibratie de emotii...daca mai au multe emotii oamenii astia, mi-e ca ma molipsesc si eu, si tare n-as vrea!
Va pe toate, va doresc numai bine, nasteri usoare celor care urmeaza programat sau ne- si sa fiti sanatoase cu bebei cu tot! o sa incerc sa dau semne peste vreo 2 zile, in fc de cum o sa ma simt.
Andicu

AMR 5 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

AndraZ spune:
Andicu, si va tinem pumnii tie si micutului Filip! Nastere usoara si asteptam vesti de la tine!Cat despre emotii...lasa-le in urma ta.....totul va fi bine!
Andra 36s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

estecri spune:
neata fetelor...vin si eu cu drag la o cafea ,la un pahar de lapte dulce...ce aveti voi...
Karliguta , multumesc m-ai luminat ...era logic dar eu cu calculele mele...
Simo 78 tu ai explicat mai bine decat mine cum e cu presiunea aia(exact la fel simt si eu...deci e ok!!)
Bravo fetelor si jadi si andicu ...dupa cum postati mesajele nu pareti deloc cu emotii...tineti-o tot asa...Noi stiti ca suntem cu sufletul langa voi si va tinem pumnii...
sorina 36+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

jeni71 spune:
Andicu, bafta maxima maine, nastere usoara si bebe sanatos si milioane de pupici. Fii tare!
Jeni33+