Mamici de iulie-august 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Lia, mie moasa mi-a recomandat supozitoare cu glicerina si sa pun 2 deodata!

Mioara 38+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Simo, vad ca la voi viata se traieste la maxim, iar creativitatea unora intrece limitele imaginabilului
Poate vroia omul sa se obisnuiasca cu acordurile melodiei....

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by AndraZ

Simo, vad ca la voi viata se traieste la maxim, iar creativitatea unora intrece limitele imaginabilului
Poate vroia omul sa se obisnuiasca cu acordurile melodiei....

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Uite la asta nu m-am gandit!

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

M-am intors de la analiza, voi avea maine si rezultatul.
Lia multam de galerie, si ce bagaj sa-si faca sa vina si gata, tare neascultatoare gaza asta chiar nu pricepe ca vreau sa nasc saptamana asta?
Irinusha ma simt al naibi de bine de nu mai stiu nici ce sa cred, ieri credeam ca gata si azi...
Asa ca am dat cu aspiratorul, am pus o masina la spalat si fug sa-i fac lui Eva o supa crema de legume.
Va pup sa fiti cumintele.

peseu: stiti pe careva sa se ofere voluntar la ? barbatul meu nu vrea ca zice ca nu vrea sa fuga cu chiloti in vine la spital... io cu cine ma sexez???? sau sa mut dulapul???

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78
[

Uite la asta nu m-am gandit!

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

pai eu asa cred ca e ......ca deh, stiu pe cineva care spune, intr-un fel sadica, ca "exista oameni care vor sa se obisnuiasca cu pamantul si de aceea consuma argila". poate individul asta face parte din categoriile astea........sper ca nu am fost prea morbida......daca da, scuze, e de la caldura

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Mioara, !
Simo, fara comentarii! De cand n-am mai fost eu prin cluburi, cine stie ce muzica se mai asculta acuma!

Intrebare tehnica: a facut toata lumea o cultura de col pe parcursul sarcinii? Eu una n-am facut si am si eu un pitic pe creier din cauza asta. E o analiza de rutina? E obligatorie? Cam in ce perioada se face? Ce-am reusit sa gasesc aici pe forum nu prea m-a lamurit.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Vio, daca gasesti pe cineva dispus la "sexat" anunta-ma si pe mine ca si eu ma cam rog de al meu ca peste 2 sapt sa ma "programeze" la , dar cred ca tre' sa platesc pe cineva pt asta....caci tatal copilului refuza sa faca in 3.....

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Agri

peseu: stiti pe careva sa se ofere voluntar la ? barbatul meu nu vrea ca zice ca nu vrea sa fuga cu chiloti in vine la spital... io cu cine ma sexez???? sau sa mut dulapul???

Vio si Eva (27.09.05)

Ma omori, mai Vio!

Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liadorian

Intrebare tehnica: a facut toata lumea o cultura de col pe parcursul sarcinii? Eu una n-am facut si am si eu un pitic pe creier din cauza asta. E o analiza de rutina? E obligatorie? Cam in ce perioada se face? Ce-am reusit sa gasesc aici pe forum nu prea m-a lamurit.

Lia, eu am facut cultura de col in trimestrul II, sapt 22-24, parca, si o sa o mai fac saptamana asta. Nu stiu pt ce trebuie facuta, dar mie mi-a recomandat-o medicul ginecolog. Poate iti dau fetele mai multe detalii despre motivul pt care se cere analiza asta in sarcina.

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AndraZ

Vio, daca gasesti pe cineva dispus la "sexat" anunta-ma si pe mine ca si eu ma cam rog de al meu ca peste 2 sapt sa ma "programeze" la , dar cred ca tre' sa platesc pe cineva pt asta....caci tatal copilului refuza sa faca in 3.....

Andra
36s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

Andra, noi am abordat tehnica atacului prin invaluire. Am trecut de faza discutiilor preliminare, urmeaza discutiile de acomodare si intr-un moment de neatentie (a lui, evident)... pac! Violul! I-am si spus ca in cazul asta se aplica principiul "du-te la ostire, pentru tara mori". Doar e tata, barbat si cap de famelie, sa se sacrifice, ce naiba!

Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput