Mamici de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 25

mioara2004 spune:
Buna dimineata!
Jadi, Andicu si Irinusha !
Asteptam vesti noi...
Eu sunt bine, nici n-am mai avut contractii, pentru ca am stat acasa cuminte, dar a fost si foarte cald ieri. Acum s-a racorit bine, poate ies la o plimbare.
Mioara 39+
Doru Andrei

Anculici spune:
Felicitari celor care deja isi tin bebelusii in brate si nastere usoara celor pentru care acest moment deosebit se apropie cu pasi repezi Si eu am intrat in saptamna 34 asa ca incet incet ne se apropie intalnirea cu bebelusa Am inceput sa imi mai cumpar una alta dar mai e mult pana la finalizarea bagajului Rog si eu fetele care au terminat bagajul si au timp si chef de sris sa imi trimita si mie pe PM continutul bagajului lor sa ma mai inspir Sau binenteles daca vreti postati pe forum sa vada toate fetele care nu prea stiu ce sa mai indese in bagajel Am uitat sa imi actualizez semnatura dar o sa o fac acum 30+

ghinetz spune:
Anculici, pe mail-ul comun e o lista comentata de Jadi (cea de pe forum) si una trimisa de mine. Deci...din doua iei cam ce-ti trebuie. Si eu si Jadi nastem prin cezariana (Jadi poate a nascut deja...) Asa ca, daca nasti natural, adapteaza putin.
Mai intreba cineva de bagaj...raspunsul e acelasi.
Oana 35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Agri spune:
Buna dimineata, ma rog dimineata era cand m-am culcat eu.
Deci sa facem galerie da haideti fetelor si nu uitati va asteptam cu vesti.
Despre mine ce sa spun... ma sexai si credeam ca mai trebuie sa-l conving pe sotu', ei asi a vrut si gata. A zis ca daca ma vede asa hotarata
. Dar cred ca ii placu lui bb ca io tot nu am contractii sa altceva.O vrea ca si mine inca o doza de medicament?
asa ca daca nu se intampla nimic, diseara il mai inghesui pe domnu nitel
.
Ma duc sa calc.
Va pup si asteptam vesti bune!
Vio si Eva (27.09.05)

nma spune:
fetelor a tunat si fulgerat tare urat, dar ploaie relativ putina. de racorit nici vorba. de dimineata a inceput iarasi spectacolul. acum a trecut. mai rau a fost cu nu am avut net si semnal tv.
am vrut sa profit ca e racoare (doar afara) si sa merg la medicul de fam. parca sunt o leguma. m-am intors cu greu acasa desi e foarte aproape.
lavinia mai e putin si iti facem galerie si tie.
oana de dimineata chiar am vrut sa-mi cumpar o amandina si nu am gasit asa ca ma bag la tarta ta.
ioana tu ai noroc. al meu sef era stresat sa nu iau banii degeaga. si acum e nervos ca sunt in medical si cica iau bani multi.
anto te asteptam cu poze.
vio bine ca ai rezolvat treaba. sper sa reusesti si in aceasta seara. eu am avut toata noaptea, cat am reusit sa dorm, vise erotice. da noi nu punem in aplicare caci e prea riscant. tu poate nasti maine ca azi e cam aglomerat.
de irinusha nu stie nimeni nimic? ce e surpriza? asteptam vesti.
inca nici un bb?
nico32+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

mamii spune:
'Naziua
Aici e o zi superba racoroasa....ar fi si mai bine daca ar ploua ...deci da nma eu una sunt deacord sa fac schimb cu tine ...daca mai e valabila operatiunea:))
Cred ca o sa ma sexez si eu pt k bebe nu da semne k vrea sa iasa si dna doftorica ne.a zis ca daca nu vine pana marti imi da ea o mana de ajutor nusu la ce s.a referit ...cel mult sa imi rupa apa la ea in cabinet si eu dupa aia sa ma duc la spital banuiesc!
3 in 1 cineva ??

Ioana75 spune:
Am modificat numele baietilor in albastrul sugerat de o mamica (ma scuzati, am uitat care).
nico, dar seful tau e chiar rau, pentru ca in concediu medical nu firma te plateste, ci aia de la sanatate.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Samurai-lady spune:
Asteptam vestile cu noii bebelushi.
Samurai-lady 34 weeks
si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D

violetan spune:
Fetele, multumesc mult de raspuns, dar am o problema: nu stiu cum se intra pe mailul comun
Help!!!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 33+

nma spune:
mamii daca vrei te astept la mine, dar in casa sub 38 nu scade termometrul
ioana de rau recunosc ca e foarte. zilele acestea s-a enervat ca mi s-a aprobat concediul de odihna pe tot anul si nu s-au scazut zilele cat am fost in CM. stie ca nu ma plateste firma acum, dar de ce sa stau eu acasa si sa iau bani cand el trebuie sa munceasca. sotia lui a avut o sarcina foarte usoara si el nu crede ca eu am probleme. daca cineva era dragut cu mine venea el cu comentarii acide. sotia lui a nascut acasa la termen caci la a treia contractie a iesit copilul si nu au mai apucat sa mearga la spital. din pacate la putine femei e asa de usor.
nico32+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze