Mamici de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 26

Ashera spune:
Pupici fetele , ca nu e frumos sa mai spun buna dimineatza la ora asta
. Irinusha, Jadi, Andicu, zi mare ptr voi
.
. Asteptam vesti
.
33+
Christian

Luna1 spune:
Azi muncim nu gandim.
Jadi ia si de la mine neshte pampoane
Andicu
Irinusha
Valen am probleme cu capul mai mult. Mai apare cate o contractie, o maslina dar trec. Si doctorul mi-a zis ca e bebe prea mica. Aflu sambata la eco. Mersi de intrebari! Tu ce mai faci? Ines si Sarah sunt ok?
Felicitari celor care s-au sexat.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!

madabout2003 spune:
Neata!
Am intrat si eu sa vad daca sunt vesti noi..Irinusha o fi nascut pana acum nu? Jadi si Andicu nastere usoara!
Vio felicitari pentru ieri..ai vazut iti faceai probleme!
Oana(Ghinetz) m_ai facut sa salivez acu la prima ora cu tarte, capsuni, ciocolata...vreau si euuuu!
Jeni cu economistu prelungirea calculatorului si eu eram al fel cand lucram!
MADA 30+, cu
Emily
Noi doi+1

madabout2003 spune:
Aa si uitam am schimbat semnatura! Inca 9 saptamani!..O eternitate, pacat ca nu sunt 9 saptamani jumatate ma mai distram si eu (pentru cine stie)
MADA 31+, cu
Emily
Noi doi+1

Ashera spune:
Ioana, multumim ptr schimbarea culorii . Place mai mult asa
. Cred ca Irinusha a facut propunerea, ca ea scria cu albastru
. Nma, si eu mi-am luat tot concediu de odihna pe anul asta
. Pana acum, vad ca nu a comentat nimeni
. Am scos-o in sfarsit la capat si cu medica de familie, m-am dus pregatita cu hartii si legi, si de azi am reusit si eu sa intru in prenatal!
. Agri, felicitari ptr
. De saptamana viitoare am zis si eu ca ii dau dezlegarea la
ca deja bb e maricel si nu cred ca o sa-l deranjeze prea tare. O sa-l cunoasca pe tati mai bine
33+
Christian

cristina_ana spune:
Agri, felicitari pentru sexat!!!! Vezi ce sot de treaba ai, cum nu te lasa el la greu!
Dar vad ca trebuie insistat, ca lui bebe al tau ii cam place in burtica!
Ti-a mai raspuns vreo fata referitor la tarifele de la ELias? Mie doctorul mi-a zis ca nu trebuie sa-mi cumpar epidurala, ca o au anestezistii, deci clar ca trebuie cotizat mai mult in cazul asta. Eu doctorului o sa ii dau in functie de prestatie, adica daca vine noaptea/in week-end, clar ca dau mai mult. Vad eu la fata locului ce si cum. Dar la celilalti, anestezist, moasa, neonatolog, cit o trebui?
Pe mine ma super streseaza sotul, ca el vrea sa filmeze nasterea, si sa vorbesc eu cu doctorul ca sa il lase. Bineinteles ca nu am vorbit, si acum nu am liniste cu al meu!!!! EL nu vrea sa filmeze asa, un minut-doua, nuuuuuu, el vrea sa intre dinainte in sala, sa-si aseze trepiedul (pe care l-a cumparat special pentru acest eveniment) intr-o pozitie optima, sa gasesca unghiul bun, lumina potrivita, etc, etc.
Ce sa zic, tara arde si baba se piaptana!!!
Cristina, 34+ si bebe scump
POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Luna1 spune:
Anto
Pozici vrem, multe cu printesa Sonia!
Cristina eu am probleme ca sotul vrea sa vada exact usita pe unde iese bebe. Adica eu i-am zis ca vreau sa stea la capul meu, el cica nu vrea sa vada cand iese fata.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!