Mamici de iulie-august 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata !
Eu sunt pe dinafara total cu ce se mai discuta. Am restante mari la citit, dar tot am retinut ca azi e o zi mare. Se nasc doi baieti motati (cel putin). Jadi si Andicu nastere usoara si bebei sanatosi, destepti, frumosi si norocosi.

Andreea saptamana 38 Radu Stefan
AMR 2 SAPTAMANI si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna dimineata!
Toate emotiile m-au luat cand am vazut ca i s-a rupt apa lui Irinusha. Dumnezeu sa-ti ajute draga mea, si poate la ora asta deja ai nascut. Pfuaiiiiiiiiiiii ce de nasteri azi. Va dati seama peste un an ca facem tort la bebei ca vor avea 1 anisor? Dragii de ei. Iar noi vom fi uitat (aproape) toate chinurile si starile nasoale.
Jadi, Andicu si Irinusha sa fie azi cea mai frumoasa zi din viata voastra, nastere usoara bebelusi sanatosi si voi sa va refaceti repede. Si va asteptam cu povestea nasterii aici, sa ne dati curaj. Milioane de pupici si suntem cu gandul la voi.
Lavinia, da-le pace socoteli, crezi ca eu daca-s economista socotesc mai bine? Vorba sotului meu, sunt o prelungire a calculatorului, ca fara el sunt moarta. Nu adun nici 2+2.

Zi buna gagici cu burtici, ma duc sa navighez pe net, si cu un ochi sunt la voi.

Jeni33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

In primul rand mult curaj si nasteri usoare mamicilor care sunt pe aproape:) si felicitari celor care au nascut deja.
Ne apropiem si noi de termen si avem o maaaaaaaaare nedumerire: ce anume ar trebui sa am in casa pt bebe cand ne intoarcem de la spital? Adica la spital nu ne trebuie nimic, ca cica intra in pret si pt mama si pt bb, dar cand vin acasa sigur trebuie sa am o gramada de lucruri...daca nu ma insel pusese cineva o listutza pe aici, dar cum atunci eram pe la inceputul sarcinii, nu mi-a dat prin cap s-o copiez. E cineva atat de dragutza sa ma ajute si pe mine? Sunt la primul bb (la varsta mea probabil ca si singurul) asa ca sunt taaaare bulversata.
Va pup si multumesc ff mult in avans!:)

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Violeta, e pe mailul comun o lista lunga (comentata de Jadi) cu tot ce-ti trebuie pentru tine si pentru bebe.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna dimineata!
Nici o veste de la fete? De la Irinusha...nimic? Asteptam. O sa fie bine, sunt sigura

Stiti de la cine nu mai stim nimic-nimic: de la Alina (mama de A-uri). Chiar nici o veste? Nu a mai vb nimeni cu ea? Cum asa???

Oana 35+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

neata si de la mine....vin si eu cu placere la o gura de cafea si la asteptare de vesti
Irinusha sa ne spui ce surpriza ai la burtica!!
Jadi esti tare...chiar nu am mai vazut pe nimeni asa calm inainte de o operatie..dar probabil gandul ca il vei tine curand pe aschiuta in brate te intareste...
Andicu te asteptam cu noutati.
Mamici sa fiti sanatoase , sa decurga totul bine si sa aveti bebei grasuti si poapaciosi. Si sa nu uitam...lapte in tatze ...
Sa ne povestiti neaparat cum a fost

sorina 36+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

La Iasi e asa racoare si bine!!!As iesi la o plimbare. Dar nu curge apa si nici pe fata nu m-am spalat. Ca sa nu mai spun ca aseara am bucatarit la greu - Nico, cu tine am promis ca impart dulciurile cand incep sa le fac? A! Si cu Anto! Dar trimit cui mai vrea. Am facut tarta cu capsune si o praji cu cioco si frisca. Si cum spuneam...nu am ami avut chef/stare sa spal si niste vase, asa ca stau acum in chiuveta si ma dispera.

Mergi la inceput

Lavinia, eu dupa operatie nu am dormit asa mult. Din cate imi amintesc parca vreo 4-5 ore. Adica am iesit din sala pe la 10 jumatate si am dormit pana pe la 3/15.
Cafeau de azi e tot din aiai buna-buna cu care ne imbiai si pana acum? Ca vin si eu...(la mine nu curge apa, am mai spus)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Oau, ce vad, Irinusha, nastere usoara, desi cred ca deja ai nascut! Asteptam vesti!

voinea, imi pare rau ca ai facut hernie, sper sa se rezolve.
Lia, cred ca-ti trimite ciresele prin curierul rapid.
Irinusha, da, exista lapte Topfer in Romania de minim 3 ani; si e Bio, intr-adevar.
nico, ce sef nashpa. Acum 2 ani cind am fost prima oara gravida mi-au luat toata trebaa de prin luna a 7-a, ma chinuiam sa-mi gasesc treaba prin firma sa nu iau salariul ala chiar degeaba.
Oana, eu vreau tarta cu capsuni; trimite-mi si portia lui Anto, ca i-o pastrez eu pina vine la bucuresti.
Anto a ajuns ieri acasa, a spus ca e super, asteptam sa-si faca timp sa intre pe net sa ne puna pozeeeee.

Sint chioara de somn, si trebuie sa conduc la amiaza pina la cabinetul doctoritei; daca auziti de blocaj prin zona mihail sebastian sa stiti ca eu am fost.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

dana, ti-am trimis un PM.

sorina 36+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput