Colectia de toamna iarna 2005(139)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Da, l-am verificat, n-au luat.
De-asta si tot verific netul, astept mailuri de la astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina Noki nu iti face griji. Tara nu ramane neguvernata, deci a cazut doar dulapul si nu si Guvernul.
Desigur ca ziua continua la fel de prost, in speta cel cu care aveam intalnire de lucru nu a sunat nici pana acum, desi trebuia sa ne intalnim la 9.30, iar eu la maxim 14.45 trebuie sa plec....deci la naiba. Oricum plec sa se spele cu proiectul pe cap.
Am fost sa imi caut ceva de pus la gat, desigur ca nu am gasit nimic, dar am o fina plina de bijouuri asa ca o sa imprumut ceva de la ea ca nu mai am cand sa ma duc in oras.
Aceste fiind spuse ma duc sa bag o tigara ca imi crapa capul...O fi de la lovitura?!
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor asa am zis si eu, ca e benefica gradi, si daca se mai imbolnaveste uneori.
La noi se nimereste 3 ani si 10 luni sau 2 ani si 10 luni

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mda...cam nasol dar Mirunici se pare ca tuseste...i-am dat niste Humex acum, sper sa-i treaca rapid. Dar ma enerveaza ca dupa ce ca are gatul ala varza....tipa ca o apucata.

Ilenuta eu zic sa iei ceva No-spa, Scopantil daca ai e cel mai bun si sa cam stai in pat. Daca simti ca te ustura, e clar..ala e firul de la cerclaj, s-a tensionat...trebuie sa ai mare grija sa nu mai faci deloc efort, daca cumva vezi si ceva sangerare usoara, fugi la dr ca inseamna ca incepe sa se rupa din tesuturi. Mai ai nitel, ai grija de tine

Madutza imi pare rau ptr ce s-a intamplat, cred totusi ca ar fi trebuit sa fie mai responsabil si sa se gandeasca si la cei de acasa...pasiune, pasiune, nu zic...dar asta merge cand esti singur..deja cand apare un copil..trebuie sa te gandesti in primul rand la el. Pacat oricum, era tanar, avea toata viatza inainte

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si eu sunt pro gradi si de la 3 ani o sa il duc...numai sa ma hotarasc unde...

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Io's terminata. Nati s-a sculat la 7, la 10 a dus-o tanti in parc, la 12.30 s-a intors cu ea dormind de la 12. Bineinteles ca tanti a trebuit sa fasaie niste pungi pregatindu-se sa plece asa ca a trezit-o la 12.35. Acum e franta de oboseala, maraita de nu se poate si eu am tone de treaba, curatenie + bagaje ca maine avem examen cu 3 grupe si cine stie la ce ora ajung acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Am uitat sa scriu ca ratota se face din oua crude cate vrei batute cu furculita si puse in tigaie si amestecat bineinteles. deci, nu ca la omleta. Se poate pune eapa taiata marunt sau sunca, sau ce vreti voi + sare

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hilde, vad ca nici omleta nu stiu sa fac .
Deci, ca sa pricep si eu: ratota asta sunt "scrambled eggs" . Noi ii ziceam omleta / papara
Si atunci omleta adevarata cum se face ? Ca noua nu ne iese niciodata ca la restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

IMPORTANT

Fetele io am gasit la noi un magazin care poate sa imi aduca pe comanda tricouri pt copilasi.Dar trebuie sa ii spun tipei maine pina in prinz daca vreau, cite si ce culoare si sa las un avans.Pretul intre 60 si 80 de mii.Nu stie exact cu cit le gaseste.Iar culori rosu,galben si alb.La fel,depinde ce gaseste.
Spuneti-mi repede daca vreti sa iau io,ca Mada zicea ca la voi sint doar la set cu 3 marimi.Inscriptionatul nu m-am interesat cit costa.
Daca rasp e afirmativ,spuneti-mi culoarea preferata.Probabil o sa-i zic tipei ca le vrem rosii,daca nu galbene,daca nu albe.La modul asta.
Io as vrea rosu.Marimea nu va intreb ca le iau pe toate la fel.Adica pt 2 ani.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna ziua fetele!
Pupam si noi bb care mai sunt bolnaviori, ne bucuram pt cei ce si-au revenit si cei care n-au fost(bolnavi).Corap si Gandacel va felicit pt cum va descurcati cu piticii!
Lavi:sa va odihniti!!sa va intoarceti sanatosi!
Madau:ai primit vreun mesaj de la mine?iti spuneam de tricou..... te stresez dar mi-e teama sa nu ramin fara!!
Noi suntem bine.Cu mincarea nu stam grozav (desi pe caldurile astea nu stiu cum as vrea sa fie)-luam 10 zile helmiflores poate,poate!, in parculet cind iesim se face "indian"=ia pamint si-si pune pe fata, in sandale, in pantaloni,etc., dormim bine 8-9h noaptea +3h dupa masa(13-16).
Descoperirile lunii:"NUNA"=luna, "A MIA"=a mea, umbra lui(o fugareste!) "PATU"=patru "TAIE"=cutit, "PA(I)SHU"=pishu
In casa stam numai in chilotei si prindem din ce in ce mai multi pishu-ri la olitza.
Burtica e plina de energie, v-am zis ca negociem la nume care v-a suna: MARIA(dupa nasha si dupa mami care cred ca merita si ea , nu!?)+un nume (mie mi-ar placea RAISA, ANASTASIA, OLIVIA, insa sosului :ANA!!!!)
Peste 1 sapt ma duc sa-mi faca testul pt diabet(asa vrea ginec. desi analizele arata destul de bine)
Sunt fericita ca am putu comanda si eu un sling (a primit si prietena mea unul tocmai din Japonia)care sper sa-mi dea o "mina " de ajutor cind o veni si pitica
Fug ca risc sa ma intind mai rau ca o placinta.
Abia astept sa ne intilnim!
pitic25

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+PUIUTAdePITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput