Colectia de toamna iarna 2005(139)
Raspunsuri - Pagina 29
tania-z spune:
of, Maria si voi??? Si Che e de 2 zile in greva foamei, nu mai papa nimic la masa de pranz, abia inghite iaurtul de dimi si fructele de dupa-amiaza. Noroc cu laptele pe care il bea. Dar el nu pare sa aiba nimic (dinti iesiti, febra etc) decat rasfat maxim sau D-zeu stie ce!
Cum vede borcanul cu papa - indiferent de ce-o fi - isi pune, la propriu, mainile in cap si apoi isi freaca urechile si tipa, da nervos din picioare etc.

. M-a disperat, mai ales ca stateam sa ma gandesc ca anul trecut in vacanta manca acelasi tip pe papa zici ca nu a crescut un an!!. Nu tu bucatele, NIMIC din papa de oameni mari - in afara de paine si sunca de pui - e fff suspicios, nu baga in gura nimic din farfuriile noastre, nu mananca decat ce cunoaste si, mai nou, nici astea. Deci ciocolata crede ca-i kaka (asta nu e asa rau) si o arunca, ouale le zboara din fatza... daca ar putea manca numai pufuleti toata ziua, ar fi fericit. Asa ca i-am scos DEFINITIV din meniu (ca-i mai dadeam dupa mese, sa stea linistit), dar tipa toata ziua dupa ei.
Nu stiu ce ma fac cu el, deja pentru mine masa de praz e un cosmar!
Leea pai chiar asa, din constipatie in diaree? T. e omul extremelor!
Ilenutza ce ma bucur sa te revad pe DC! Nu te mai gandi la lucruri nasoale, ca bebe oricand ar veni tu esti pregatita
. Sper sa te simti mai bine, imi imaginez cum esti, eu am cu 2 luni mai putin si ma simt ca un elefant!![]()
Dordia, Hilde si Stefanu' meu e fan Nurofen si orice alt tip de sirop.
Lavi ce faza tare cu hair-stylista Silvia!
Mihaelutza chiar zi nashpa! Lasa sa recuperezi cu distractia de la nunta. SA aveti un drum fara probleme.
Tania
27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
pitic-03 spune:
LEEA: ROSU , pt 2 ani e perfect!(cind ai scris 60-80 de mii am crezut ca 60-80 de lei!!!
)
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+PUIUTAdePITIC(DPN=10-X-2007)
lavi02 spune:
In sfarsit am reusit s-o culc pe Nati. Dar va trebui sa o scol sa mergem dupa Silvia.
Mandy scuze, am uitat sa-ti raspund cu cei 120 EUR consultatia in Blg.
Treba e asa: platesti consultatia acolo si banii ti-i recuperezi dupa aceea, in Ro, de la firma de asigurari.
Stiu pe cineva care si-a rupt mana in Canada si a platit vreo 1000 de dolari canadieni mergand pe variantele cele mai ieftine: ghipsul cel mai banal, nr minim de radiografii, etc. Si-a recupera banii la intoarcerea in Ro dupa cateva luni.
Leea va trebui sa-ti dea madau lista, pt ca unii copii sunt mai maricei, de exemplu ginere-miu Ardeias poarta haine de la 3 ani in sus.
Iar eu as fi vrut si un tricou pt Silvia, marimea 7/8 ani.
Eu prefer albul, vara e cel mai racoros. Pe locul II, rosu.
Tania nici Nati n-a avut anul trecut la mare pofta de mancare deloc dar a recuperat apoi la munte.
Gandacel spune:
Buna!
Am reusit si eu, dupa o multime de treaba, sa intru la PC...
Hai sa o iau metodic, cu ce mai tin minte.
Ripley, da' stiu ca esti organizata cu medicamentele, nu gluma! De fapt, cam toate in grupul nostru sunteti foarte grijulii in privinta asta. Noi inca nu am plecat la drum lung si stau si ma gandesc acum oare ce voi lua cu mine? Probabil ca si eu la fel, toata farmacia din casa. Ce faceau parintii nostri si bunicii nostri in caz de urgenta? Tare mi-ar placea sa mai stau de vorba cu ai mei batrani (Dumnezeu sa-i ierte) sa-mi mai zica si mie niste leacuri babesti, cu siguranta ar fi la indemana oricui chiar si in zilele noastre...
Hildegard, tocmai voiam sa te intreb ce-i aia ratota, dar am vazut ca ai scris. Ce nu-mi e clar e de ce zici ca nu ca la ompleta? Doar nu lasi ouale crude! Eu cum scrii tu fac omleta. Cat despre ce ii dau sa pape lui Bogdan, v-am zis ca pediatra ne-a dat verde la absolut orice in afara de carnea de porc, incepand de la un an jumate. Carne de porc ne-a zis mai spre trei ani. Si... ce treaba are vecina asta a ta de iti impuie capul cu parerea ei despre gradinita?! Vrea sa se convinga pe sine ca are dreptate?! 
Ilenutza, nimic din ce ti se intampla nu e neobisnuit. Te rog sa stai linistita. Senzatia pe care o ai nu e in nici un caz ca ti se rupe uterul. Nu se intampla dintr-o data! Eu de asta am refuzat cerclajul, pentru ca in ultimele saptamani, dupa cum deja stii, burta creste impresionant de mult, poti avea dureri mari de la fir. De rupt nu se rupe, dar nici placut nu este. O sa ti-l scoata probabil intr-o saptamana, maxim doua. Apoi, secretia la fel este normala la final de sarcina, daca prima data n-ai avut-o ai fost la fel de fericita ca si mine. O sa-ti faci analize daca iti spune medicul, dar cu siguranta n-ai nimic. Epidurala nu inteleg de ce ti-o cumperi? NU ti-o fac din spital?! Bagajul... fa-l, ca sa fii mai linistita.
Pup si stai cumitne.
Pitic, merci de aprecieri. Vreau sa te intreb: de ce sa-ti faci testul pt diabet? CUmva ai glicemia sub limita? Ca si eu am patit la fel si m-am speriat, mai ales ca eu mananc enorm de mult dulce. Insa ginecoloaga mea m-a linistit ca asa este la a doua sarcina. Nu am intrebat de ce, insa acum cand mi-am refacut analizele (acum o saptamana -doua) sunt iar ok cu glicemia.
Tricouri: Noi preferam alb, putem inscriptiona orice cu orice culoare. Am vrea rosii, dar cu ce culoare scriem si ce?!
Altfel, sa va mai zic ca abia astept botezul si motul... Pe Bogdan nu-l duc saptamana asta la gradi, inca nu e complet restabilit, a slabit juma de kg zilele astea, inca mai face moale, plus ii dau eu antibioticul, ca sa fiu sigura ca-l ia ca lumea. Si mai mult decat atat, vad ca acum e chiar usor cu ei doi, perioada dificila a trecut. Stefania e o cuminte de nemaivazut, rade continuu, se joaca si gangureste singura ore in sir, doarme odata cu Bogdan, ca un copil mare, seara doar are o tura de somn in plus, cateodata, rar. Iar Bogdan de cand sta acasa e mult mai bun. Face crize de cateva ori pe zi, dar nu mai sunt continue, e mult mai usor de suportat, ne jucam din nou impreuna, suntem iar prieteni. Dar il voi da inapoi la gradi, chiar daca ma descurc mai usor cu amandoi, ca pe urma o iau de la capt cu acomodarea. Il tin acasa acum, ca sa fiu dragut la mot, altfel risc sa nu ma inteleg cu el.
Va las si eu, poate fac un nani scurt.
madau spune:
Leea daca poti sa iei tu de acolo e perfect..si mi le pui tu la posta ca sa le duc la inscriptionat. Am vb deja, am batut palma,e ok, o sa ne coste cam 50-60.000 buc dar le face ca lumea, ca-s tipografie. Iti trimit eu lista cu tot ce-ti trebuie...la capitolul culoare..io zic ALB sau ROSU...dar ia de care gasesti,ca sa nu mai pierdem timpul ca ramanem fara ele, daca ne tot coim la capitolul "culoare". Ce-ti place aia ia.
Sa nu uit...nu le lua pe toate la fel ca-s mici, de ex am doar 16 buc ptr 2 ani, vreo 10 ptr 2.5 ani si vreo 7-8 ptr 3 ani. Intreaba daca-ti poate lua asa, ca asa doar de un fel gasesc si aici, dar sunt mici ptr toata lumea.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Dragelor, pentru un tricou rosu merge fff bine scrisul alb !
Eu insa nu am preferinta de culoare !
Cami mami & Daria (02.01.2006)
www.flickr.com/photos/9027504@N08/" target="_blank"> Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
dordia2000 spune:
Fetelor...si eu prefer rosu...dar....orice culoare e ok, iar marimea...i-am tranmis-o lui Madau.
Madau chiar...cum mai stai cu tricourile...ca nu ne-ai mai zis nik!!!
Abia astept ca de azi intr-o saptamana si aprox.1 ora ne vedem cu toatele...

Fetelor...am si eu o problema off topic!!! Sunt superumflata. Adica ma simt caa un balon si cred ca am retinut apa zilele astea. Eu beau 2 l apa plata cu lamaie pana plec de la servici si seara mai bag cam 1 l apa plata simpla...dar...de scos...cam putin. Mi s-au umflat mainile si...cred ca si picioarele. Ce imi recomandati??? Ceaiuri diuretice sau furosemid? Sa fie oare de la caldura asta???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Hildegard spune:
la ratota:eu amestec ouele in tigaie, la omleta nu.
ele se prepara la fel doar ca in tigaie ratota se amestca si omleta se lasa asa, sa se coaca drepata...sau cums a zic![]()
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)
dordia2000 spune:
Hilde si eu omleta o fac exact ca tine...adica nu amestec in tigaie ci o las sa se faca asa ca, clatita. Eu m-am lamurit ce e aia Raota si...maine cred ca ii fac si eu piticului cu sunca si rosie.
Fetelor...am uitat sa va spun ca fi'miu e mort dupa rosii. Mananca de sparge cate o ditamai rosia la masa de seara...ca la pranz la ciorba...nu prea merge. Cred ca ma mosteneste ca si eu as manca rosii si cu rahat.
Si ii mai plac la fel de mult ciresele si visinile. Ieri i-am facut iar o tava de praji cu visine si...ii place tare mult.
O sa incerc si cu caise sa vad daca presteaza.
Pitic mie imi place mult Maria iar...din cele enumerate de tine imi place Ana si Anastasia. Eu sunt mai pt nume romanesti...asa...dar...imi plac si celelalte. Ilinca iar imi place mult!!!
De fapt si lu' Fi'miu ii place...cand ii pun poze cu Ilincutza radiaza tot de bucurie!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
madau spune:
Pitic am primit mailul de la tine, ti-am si raspuns..ia vezi tu pe mailul tau
. Cu numele...de ce nu-i puneti simplu ANA MARIA? ca suna super bine. 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2