Colectia de toamna iarna 2005(139)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley, adica faci un fel de maioneza-mujdei cu patrunjel! Buna idee!

Maria - eu cred ca e de la dinti. Chestii mai zemoase nu papa? Plus, cu diareea, si-a facut obicei sa nu manance nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Multumesc pentru incurajari!

Nu stiu de ce dar nu mi se pare atat de imp. sa fie tati pe-acasa!copilul se naste si daca e langa si daca e la 300 km departare=cred ca m-am dereglat!

O reteta de sos super buna: o parte maioneza, una smantana, un catel usturoi pisat, sare, piper.Merge la fripturi facute in cuptor!!!

Brado- bine ai mai aparut pe la noi!

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, sper si eu sa fie doar dintii de vina. Caz in care in 2-3 zile ar trebui sa-si revina, sper!
(Diaree n-a avut, entero-viroza noastra a fost doar cu varsaturi, febra si scaune ultra-puturoase )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Hai fetelor dati-va si vopi cu parerea:

am o vecina care zice ca ea nu-si da copilul la gradi decat de la 4 ani jumate......si dupa aceea numai 4 ore/zi. Se tot cearta cu mine ca eu n-am dreptate la nimic din ce zic, ca lasa ca-l vad io pe steff handicapat.
Eu sunt constienta si stiu ca se pot imbolnavi copii, dar daca se racesc 1 sau 2 ori nu e sf. lumii. Normal ca trebuie avut grija. Dar nici la fusta mea nu pot sa-l tin. In conditiile in care zice ea ar da faliment gradinitele. Si tot ea s epalnge de servici...pai cum sa aibe uns ervici daca sta cu copilul. Haideti sa vedem si partea buna a lucrurilor nu numai partea rea, nu?
Copii la gradinita invata tot felul de chestii. Ziceti voi ce invata la gradi?
Ea ma tot ameninta ca lasa ca vad io...ca face steff astm si tot felul. Doamne dar eu nu vad lururile asa!!!!!!!
Daca e sa faca copilul vreo boala o poate face si din clasa I....acolo chiar ca trebuie sa-l deie ca e obligatoriu. ea ar fi in stare sa steie pana merge la scoala copilu cu el.
Voi ce argumente aveti.....ce parere aveti de subiectul asta. Ii tinem pe copii langa noi atata vreme????? cum vetei voi lucrurile?

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Hilde, eu zic ca de la 3 ani e super-benefic pentru un copil sa fie in colectivitate, la gradinita/cresa ce-o fi.

Intre 2 si 3 ani Silvia a fost OK cu cresa, dar dupa 3 ii placea foarte mult, nu voia sa plece, etc. Imi pare rau ca n-am putut-o da la gradi de la 3 fix, doar de la 3 si 7 luni, asa s-a nimerit.

De racit, raceste si in 4 ore si in 8, exact la fel.

Eu sunt pentru gradi 8->16/17 dupa 3 ani. Acasa unii nu prea vor sa mai doarma de pranz dar acolo dorm ca asa e programul.

Se invata intre copii, etc. Ca sa nu mai vorbim de programul educativ.

Eu o dau pe Nati la gradi la 3 ani fara o luna, sper sa rezolv cu dna directoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hilde, eu zic ca vecina ta exagereaza !! Nu poti tine atata copilul de fusta ta ! Eu zic ca la cel tarziu 3 ani o dau la gradi pe Daria! Acolo invata in primul rand sa socializeze, capata independenta, si invata fel-de-fel de lucruri interesante pentru varsta lui !
Chiar daca se mai imbolnaveste, eu zic ca nu e cazul sa te gandesti asa de departe! Nu mai pleca urechea la fel de fel de aberatii!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
www.flickr.com/photos/9027504@N08/" target="_blank"> Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cucu bau si de la noi, de la biblioteca. Maine scap de examen, ca deja nu-l mai suport.

Sarah e mai bine, acasa cu bona.

Vecina- a cazut guvernul de a picat implicit si dulapul? |Sau doar dulapul?Spor la coafare si o sa vezi ca iese bine treaba!

Ilenutza- of of of..,gandeste pozitiv si daca e sa se grabeasca bebe sa vine, spune-i ca-l astepti cu bratele deschise. Priveste partea buna a lucrurilor - puteti veni cu totii la intalneala cea mare...

Hilde- multi nebuni sunt pe lumea asta. dar stii tu, fiecare isi creste copilul cum considera ca e mai bine. Ca sa-ti raspund direct, Sarah merge din octombrie la gradi.

Maria- baga vitamina C la greu. Si suc de portocale. daca ma gandesc retrospectiv, cred ca pofta de mancare de la asta ni se trage.

Madutza- foarte trist...dar eu una am ceva impotriva motociclistilor...mai ales care au si copii mici. Mi s epare un gest de mare iresponsabilitate din partea majoritatii lor modul cum circula cu motoarele. Si pe langa faptul ac isi pun ei in pericol viatza, o pun si pe a altora. |Vecinul meu de dedesubt a fost spulberat acum 2 luni pe trecerea de pietoni de un motociclist...
Deci imi pare tare rau pentru familia lui. Dar pentru motociclistii teribilisti eu personal nu am prea mulkta compasiune...Vorba aia..ce-ti faci cu mana proprie...Spoer ca nu te superi pe mine pentru parerea pe care mi-am exprimat-o.

Gata, fetelor dragi, fug inapoi la toceala.Pup colectia!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki la fel ca si colega mea, careia ii placea viteza. Au murit de mana lor. Pacat de ei ca au murit asa tineri si pacat de suferinta celor ramasi.

Mai, spaniolii astia-s un fel de romani mai bogati, zau asa!
Scuze ca va tot bat la cap cu aventura planificarii concediului meu in Spania (daca asa aventura e planificarea, sa vedeti cum o fi concediul )

Din 6 cazari am reusit sa rezerv 3. La ceilalti 3 le-am scris mail, mi-au raspuns, le-am trimis datele de pe card pt rezervare si.. nicio veste. Virgil zice sa-i sun

La Sevilla stam 2 nopti la dus, 2 la intors, am zis noi sa rezervam in 2 locuri diferite ca macar daca e naspa, sa nu "beneficiem" 4 zile de un loc naspa.

Din cele rezervate deja e o pensiune tinuta de o familie de englezi, aia bineinteles au fost cei mai prompti.

Mergi la inceput

Noki fugi la invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by lavi02
Mai, spaniolii astia-s un fel de romani mai bogati, zau asa!

Din 6 cazari am reusit sa rezerv 3. La ceilalti 3 le-am scris mail, mi-au raspuns, le-am trimis datele de pe card pt rezervare si.. nicio veste. Virgil zice sa-i sun

Dar cardul ti l-ai mai verificat ?
Daca tot sunt ca romanii, poate deja ti l-au gaurit

Sper sa nu, glumesc, iti dai seama...

Mergi la inceput