Colectia de toamna iarna 2005(139)
Raspunsuri - Pagina 26
maria_alexia spune:
M-am gandit si eu la vitamine...
Pikovit, Sana sol, ceva de genul asta ?
Ma gandesc insa si sa nu aiba ceva care sa-l supere, de face fitzele astea majore. Afte n-are, rosu in gat nu, febra nu face, burtica s-a reparat... Pot oare dintii sa dea chiar asa efecte ??
felicia74 spune:
Maria-alexia eu i dau acum Ilincai Polivital (picaturi). Nu ii dau sirop ca e dulce si nu prea merge la burtica sensibila. Incearca!
Ili papa insa mancare de bebelusi - morcov fiert cu cereale de orez si banana cu branzica facuta in casa. Ca acum un an
Ai incercat sa-i dai mai multe chestii, chiar nu vrea nimic, nici macar sticksuri,covrigei?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Buna fetele!!
Eu inca sint in stare de soc ,nu-mi pot reveni dupa aceasta tragedie ,ieri a avut loc inmormintarea ,este groaznicccccccc!!
Pentru cine vrea sa-l vada pe cel care mi-a fost prieten ,aici il puteti vedea ,este un forum dedicat lui iar un pic mai jos este un filmulet in memoria lui :robert memorium .wmv http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=44572
Iubea viata ,masinile ,motoarele ,teribilismul iar asta l-acostat VIATA!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
brado73 spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
N-aveti vreo idee ce pot sa fac sa-si mai revina?
Un complex de vitamine, de preferat fara zahar sau indulcitori, ca nu merg la burtica sensibila. Noi i-am luat Ilincai ieri Polyvital de la Pharco, 5 pic dimineata, 5 picaturi seara. Mai e un sirop InfantFormula de la CaliVita dar e vreo 50 de lei sticluta si nu prea se gaseste.
Doru, tatic de Ilincuta scumpa
, si sot iubitor de Felicia
brado73 spune:
Iete ca mi-o lua nevasta inainte... 
Doru, tatic de Ilincuta scumpa
, si sot iubitor de Felicia 
maria_alexia spune:
Feli, Brado, merci
.
Acum am vazut ca exista Polivital (romanesc, pe baza de plante) si Polyvital de la Pharco. Inteleg ca cel de la Pharco e pentru bebei...
Madutza, Dumnezeu sa-l odihneasca! 
Ile, hai ca stai bine cu AMR-ul! Stai cumintica pana se intoarce tati din Constanta, statul pe DC e printre cele mai indicate activitati
.
mandyksch spune:
Ripley, mersi tare fain de listuta, o copiez in PC mai iau si lista de la Madau, mai vad ce se pliaza pe noi, si gata bagajelul.
Anul trecut nu luasem cu noi atatea, dar anul asta va fi musai.
Mihaela, nasoala intamplare. Sper ca nu te-ai lovit prea tare la cap, stii ca loviturile la cap sunt periculoase. De coafor io chiar ca nu stiu ce sa spun...avantajul in oras mic e ca preturile la asa ceva sunt mici. Eu de ex am fost sambata dimineata la coafor-nu de lux, asa nivel mediu- si m-a costat un spalat, tuns, aranjat 15 Ron, am lasat 20 RON. Acum am par de lungime medie.
Hilde, m-am distrat de minune cu ratota, cred ca vine din limba maghiara cuvantul asta. Si lui Kriszti ii place, dar eu nu fac decat destul de rar.
Ilenutza, hai gandeste pozitiv. Las ca daca va fi musai iti faci bagajelul repede-repede si te descurci. Nici eu n-am avut bagajul finalizat cand nasterea m-a luat prin surprindere. Sa vezi ce repede am finalizat bagajele si am plecat spre Cluj. Io nici macar nu aveam banii in casa, ca trebuia sa ii scot de la bancomat. Nu am apucat, noroc cu sora-mea ca avea ea bani la ea.
Leea, si Tudor? S-o fi inteles copilasii astia sa mai formeze o tura de bolnaviori?
Maria- Alexia, poate ca ne-mancatul asta vine si de la caldura, dar poate ca nu e o idee rea sa incerci si niste vitamine.
Lavi, coafeza o faci pe Silviuca. ![]()
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
maria_alexia spune:
Feli, am incercat cu de toate, iti dai seama, daca am ajuns si la ... pop-corn!
N-au mai stiut nici bunicile ce sa-i faca, daca n-avea 10 feluri pregatite... Nu vrea si pace.
Dordia, retinusem intrebarea ta cu ce se poate intampla cu pozele expuse pe net dar... nu gasisem nici un raspuns suficient de convingator. Si eu in primul rand ma gandesc la intimitatea proprie si nu la ceva mai rau.
Leea, si voi??
. Sanatate multa si sa-i treaca repede, orice va fi fiind!
Morgano spune:
Ilenuta, mai stai putin relaxata si odihneste-te cat poti, ca apoi.... vai-vai nu-ti va fi deloc usor cu 2. Eu zic ca la aporape 37 de sapt e ok sa vina bb, numai sa junga si tati acasa la timp ![]()
Leea, la voi dc nu e constipatie e diaree? Zici ca sunt eu, da' ma rog, io am o scuza de 24 de sapt in burtica. ![]()
Maria, daca ies atatia dinti deodata, gandeste-te ca pt Cristian e un disconfort imens, nu poate fi in apele lui.
Cu Ana nu-s problema cand apar, ci cand cresc in gingie spre iesire, e maraita, nervoasa, face numai prostii.... dar cand apar perlutele nu e nicio diferenta fata de buna-dispozitia normala.
Lavi, creca e mortala Natalicia cu bretonul scurt 
Eu la dovlecei in plus fata de tine fac asa: taiati pe lung cam 0.5 cm. Prajiti in Tefal, apoi fac un fel de sos de usturoi, patrunjel verde, ulei de masline, otet, putin piper si sare... e ca un fel de salata, merge cu carnuri sau goala si ne place fte mult.
Cat despre pane-uri, ale naibii ca n-am rabdare de ele deloc, asa ca fte rar fac snitele.
Madutza, ma doare sufletul pt prietenul vostru si pt iubita si fetita si cei dragi ramasi in urma lui. Am vazut filmuletul si mi-au dat lacrimile. Din pacate pasiunea lui pt motoare i-a fost fatala, of... pacat de viata ce-o avea inainte.
Ripley
24+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)