Colectia de toamna iarna 2005(139)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Lavi, cami, multumesc de incurajari!

Mie nu mi se pare probl. ca nu e sotul -desi ai dreptate Lavi, pot sa ma urc in taxi si gata, iar el in max. 4 ore este in Bucuresti.

Azi pleaca V. la Cta si ma simt ca pasarica aia de pe miriste care a plecat in tarile calde si a lasat puiul ranit pe campie, hormonii sunt de vina, acu' ma pun pe bocit

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

ratota=oua amestecate si facute in tigaie

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ile numai la prostii te gindesti.Cum mai sa se rupa uterul?Scoate-ti timpeniile din cap si odihneste-te.Un alt medic pe care sa-l intrebi despre starea ta nu ai?Stai linistita si nu-ti mai face ginduri negre.
Miha ce zi de kk ai. sa iti treaca cucuiele,sa-ti creasca unghia la loc,sa n-ai nevoie de machiaj in plus,iar dulapul sa devina ca nou.

Mai fetelor,T e la mama de 2 zile.M-a sunat acu sa-mi spuna ca a facut febra azi-noapte si ca are diaree.Se putea sa fie totul ok? Neee.Ca doar as fi luat si io o pauza bine meritata.Nervii mi-s varza.Imi vine sa iau tranchilizante sa nu ma mai apuce isteriile.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mihaelutza ms mult...cam pe aici ma gandeam si eu!!!

Ile stai cumintica si totul va fi bine....

Hildegard...adica asa o omleta?? Sssau se amesteca cu ceva anume?

Leea offf, sanatate multa....

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LEEA esti mortala cu covoarele tale...nu cred ca ramai fara ele totusi.

am sunat la primarie si nu-i nicio restrictie, si nu-ti da nimeni amenda vorba aleia, numai de zvonuri suntem in stare.

ILENUTZA sper ca nu ai nascut...unde esti??????????

RIPLEY m-ai pus pe jar cu intepatura de albina. nu ca ar fi neaparat vlad acum la tara mie mi-era un pic frica si aici cand vedeam in jurul lui vreo albinuta.
nu de alta, dar nu stii ca esti alergic pana nute inteapa.
se poate afla cumva prin vreun test ceva??

MIHAELUTAT stiu ca nu-i de ras, dar ma bufnit un pic la intrebarea ta cine te repara...
si nu-i nici marti, 3 ceasuri rele.
dar te mobilizezi tu.

hai ca acum am ajuns la postul tau ILE. mai , sper sa nu nasti acum. vb Laviniei ar fi cat de cat ok, este maricel bb mic dar nu-i strica sa mai stea acolo.
si poate poate macar pana vine sotul de la cta il pacalesti pe bb mic sa mai stea.

hai numai sa vezi ca o sa fie bine.

DORDIA bine ca ai intrebat tu ce-i aia RATOTA ca vroiam sa caut...pe net...

HILDE Vladonele meu numai mananca papa de copii...decat fructele care i le dau pe razatoare. in rest, fac pt noi si ii dau si lui.
de fapt, fac pt el si mancam si noi. ca pana luni cand vine el eu numai fac de mancare, mancam ce-o fi.

LEEA hai ca incep cu tine si termin cu tine. ce sa-ti zic...ia niste Mg cu B6 si o sa fie mai bine. tranchilizantele nu cred ca-s asa bune.
sanatate multa

Joy 27+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by joy04
de fapt, fac pt el si mancam si noi. ca pana luni cand vine el eu numai fac de mancare, mancam ce-o fi.

Hihi, asa si eu!

Azi de exemplu fac musaca, cu carne de vita. Cartofii ii fierb in coaja, nu-i prajesc.

Oricum, eu prefer sa mananc mai de regim. Daca prajesc ceva (snitele sau dovlecei pane) mi se face asa o greata ca nu mai pot sa si mananc.

Mai ales la dovlecei ca de obicei fac 2-3 si dureaza, am patit de cateva ori ca in timpul prajitului mi s-a facut asa rau ca a trebuit sa merg in dormitor sa deschid geamul larg si sa ma intind pe pat. A continuat Virgil prajitul, mai ales ca el se da in vant dupa asa ceva.

Mergi la inceput

Fetele, multumesc de incurajari!parca ma simt mai bine

Lavi, dar la cuptor ai incercat sa faci?ies deliciosi, sunt mult mai sanatosi decat cei prajiti si mult mai gustosi, plus f. usor de facut: ii tai mai grosi un pic, cam de 1 cm, ii pui intr-o tava unsa cu ulei si ii bagi in cuptor.cand incep sa se inmoaie ii intorci, ii mai lasi un pic si gata.Si mie mi se face greata de cei prajiti, sunt prea plini de grasime oricat i-ai scurge

AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dovleceii?

Buna idee!

Ii mai fac pe teflon, la gratar cum ar veni. Ii tai felii pe lung, ii pun in teflonmul incins si neuns, 2-3 minute pe o parte, apoi pe cealalta sa se rumeneasca un pic. Ii scot pe farfurie si ii sarez, eventual pun un pic de ulei de masline. Mie si lui Virgil ne plac foarte mult, fetelor din pacate nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, sunt fiarta rau. Nu stiu ce are Cristi de nu mananca. Deja de sambata e in greva foamei. Entero s-a dus, deja e perfect normalizat.
Se poate sa fie doar de la dintisori ?? E drept ca-i ies 3 canini + premolari dintr-o data, dar chiar asa ???

De ex, ieri am adunat asa: dimineata cu greu 120 ml HN, apoi putin mar cu biscuite, la pranz 2 varfuri de lingurita de br. de vaci cu banana, pana pe seara doar 10 boabe de pop-corn... Seara la culcare NIMIC, cand s-a trezit sa maraie pe la 1 noaptea am reusit sa-i dau 150 de HN.
Alaltaieri la fel. Mai inainte nu mai socotesc, ziceam ca e bolnavior si sa-l las in pace, dar tot cam asa a mancat
Lista cu ce i-am tot oferit n-o mai pun, ca ma deprim si mai rau.
A baut apa la greu, tot e bine.
A ajuns scheletzel de tot, ma ia plansul cand pun mana pe el

N-aveti vreo idee ce pot sa fac sa-si mai revina?

Mergi la inceput

Tot io ca nu am chef sa ma apuc de bagaj:

ce imi place la gatitul dov. la cuptor e ca nu trebuie sa stai langa ei sa ii pazesti si nu se face nici fum in casa.Cred ca poti sa ii pui si taiati inlung in cuptor.

Mey fetelor , de cand ca caldura asta am obs. ca se 'strica' apa in bibe.Ati patit?Seara ii pun apa proaspata, bibe curat si dimineata este pur si simplu imputita!O fi de la bibe?

AMR 04 sapt.

Mergi la inceput