Colectia de toamna iarna 2005(139)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineatza!

Mandy, sanatate multa! -am Krizstisor dragalas! Sper sa nu fie minik grav!

Dordia, super dragalash Stefanel! Are niste ochi albastri superbi ! Felicitari si pentru imbogatirea vocabularului!
Multumim de aprecieri!

Ripley, mie mi se pare ok lista!

Of, Miha, ce patanie!!! Lasa ca o sa fie bine ! Bime ca pitik e OK!

Am inceput sa ii dau Dariei www.naturaplant.ro/produse/1040/Ulei_de_catina_pediatric" target="_blank"> ulei de catina!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
www.flickr.com/photos/9027504@N08/" target="_blank"> Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mandy aia ma mir si eu, ca a stat! Cand o tund eu - cu chiu cu vai - Virgil ii distrage atentia... plus ca un tuns poate consta in mai multe reprize

De fapt ea sta la orice ii face sora-sa! Ce-o mai iubeste! Si reciproc de altfel, doar ca Nati o cam deranjeaza pe Silvia cand se joaca un joc mai elaborat si Nati vine si i-l strica. Atunci Silvia se enerveaza si uneori o loveste. Atunci intervin eu
Cand era Silvia la Olanesti si ii ziceam Nataliei - hai sa o sunam pe Silvia - imediat se bucura, incepea sa rada si sa chitaie: "Iii-Ii" (asa ii zice ea Silviei).

Bic da si nu. Adica cine ma cunoaste cu toata familia, intr-adevar ma poate identifica, dar cine ma cunoaste doar pe mine si nu stie ca am copii, nici atat cum ii cheama.. eu cred ca totusi nu.

Mihaelutat eu sunt convinsa ca o s-o scoti la capat cu nunta si o sa te simtiu f f bine. Mie asa mi se intampla, atunci cand debuteaza mai prost, in graba sau cu sperante putine, iese cel mai fain.
Mai rau e cand ma iluzionez si apoi sunt dezamagita.
Cel mai important e ca s-a facul bine ala mic. Cata vreme suntem sanatosi... restul le descurcam. Stiu ca e un cliseu clasic, dar e atat de adevarat!

Ripley cred ca Madutza saraca e cu inmormantarea & co. Of, of!
------
Apropo de placutul Nurofenului: Silvia cand a inceput cresa se imbolnavea des si a tot luat Nurofen, de ajunsese sa-i placa. S-a nimerit odata sa fie Silvia sanatoasa si Sara, prietena ei, bolnava, asa ca dimineata au lasat parintii cutia de nurofen la dulap. Si zice Silvia pe un ton melancolic de maaare invidie: Sara ia Lolopen!

Mergi la inceput

Felicitari bebicilor vorbareti!

Nati nu e din aceeasi categorie, se rezuma la cateva cuvinte, efectiv inca nu stie sa pronunte. Intelege, ne arata prin gesturi ce vrea... cu vorbitul mai putin.

Asa e, dupa ce isi dau drumul la vorbit vin cu cuvinte noi aproape in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ripley nici una dintre noi nu e din Sinaia... Programerea am facut-o la telefon, la recomandarea unei tipe pe care eu nu o cunosc... deci sunt in pom si pomul in aer. de coafura nu imi fac prea mari griji ca daca nu imi place imi desfac parul si il indrept cu placa si gata...La machiaj e o problema dar i-am spus la telefon sa nu incerce experimente pe mine, ca eu vreau chestii discrete pe fata si la o adica ma sterg si ma fac eu. Ma intrebam de bani ca am euro si ar trebui sa schimb din ei si nu stiu cam cat sa schimb. ma descurc eu...
Pana una alta am mai gasit o lovitura pe mana, care arata ca dracu, sper sa nu se faca mai rau si ma doare rau cucuiul... sunt de vise rele, ce sa mai...
fug la munca ca am o zi groaznica...
Pupici

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Ripley, ma ghidez dupa listuta ta de medicamente pentru concediu daca mergem. Eu am in casa un sfert din ce ai enumerat tu aici

Leea, o sa razi, dar de cate ori i-am dat Nurofen la Stefan, i-am dat pentru dureri de masele si agitatie la greu ca nu se mai putea cu el...ii place, serios, se linge pe buze de el, nu riposteaza deloc

Stefan azi dimineata a papat ratota de oua cu 1 iaurt gigantino de piersici. ii place la nebunie omleta si ratota cu paine....degeaba, acuma ii place mancare de oameni mari...nu mai merge cu cereale din cand in cand...ca e prea fin continutul
Voi dati la copii vostrii?

Se pare ca Stefanii nostrii indragesc Nurofenul. Fi'miu bada siringa si suge si asa il distreaza...
Ce e aia ratota???????

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

mai vroiati vesti proaste?

mie de ieri mi-e ffff rau, abia pot sa ma ridic din pat, ma doare burta, mi se pare ca am o scurgere mai abundenta decat de obicei, dr. e plecat din tara.

sa va mai zic? in seara asta pleaca Victor+mama+sot la Cta, iar sotul ramane si el cel putin pana sambata ca are niste probleme de rezolvat!

colac peste pupaza nu am nici epidurala cumparata,am gasit dar nu brown ci alta firma, pana diseara trebuie sa ma decid daca o iau pe asta care am gasit-o.Macar epidurala sa o am in casa.

m-am consolat cu gandul ca daca e sa nasc si nu e dr. meu aici asta e, de nascut tot o sa nasc, asa ca nu imi mai pasa de aspectul asta.

Bagajul exista in casa dar nu in forma finala, sper sa il pun pe caprarii pana maine.

poate am facut efort prea tare, nu imi dau seama de ce ma simt asa prost de ieri.[iconcusmulsulparuluidepecap]

Am mai citit pe aici ca se poate tensiona firul de la cerclaj, eu simt asa ca o usturime pe centrul burtii, in interior adica, imi tot imaginez ca mi se rupe uterul de la firul asta!

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna ziua...

Multumim mult de aprecieri la adresa flacaului... toata gasca.

Mihaelutza si eu eram curioasa de preturi la coafat...ca sambata viitoare am o nunta si as vrea un coc asa...shic si..oare cat o costa???

LAvi super tare Silvia!!! fetele dulci si iubarete.

Stiti ca va spuneam ca fi'miu nu pupa??? Acuma a inceput sa pupe dar...numai oglinda in care se vede el si jucariile favorite. Pe noi doar ne strange in brate. Si e asa de bine....cand vine si ne strange in brate...parca imi explodeaza inima din piept de fericire. Sau cand ne jucam seara dupa baita...cu tati...si rade asa in hohote....ne topim...ce sa mai!!

Ripley super listutza...o sa mi-o copiez si o sa ma aprovizionez cu cateva pe care nu le am. La mine e simplu ca in concediu plec cu dr. dupa mine (Cumnatul si nasul meu)asa ca....nu-i problema.

Gata va ca tb sa mai si muncesc pe ziua de azi!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Ilenuta nu-ti fa asa griji mari cu , mai problematic mi se pare ca nu e sotul tau aici!

Hai ca esti in 36 s, bb poate sa se si nasca (mai ales natural, nu vor fi pb)

Cu epidurala nu-ti fa asa griji, a 2-a nastere e mai usoara, sa-ti povesteasca Corap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ilenutza draga, stai linistita! Gandeste pozitiv, eu zic ca o sa fie bine, si mai ai de stat cu bb in burtik!
Mie mi s-a desfacut firul cerclajului in luna a 8-a si dupa aceea, stand cumintica, am reusit sa nasc la 40 s +
Snatate multa, ai grija mare de tine!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
www.flickr.com/photos/9027504@N08/" target="_blank"> Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Dordia pentru o coafura mai shic, dar nu coc ci asa jumatate prins jumatate lasat liber, la coaforul unde ma duc eu am dat cam 500.000 lei vechi. Dar este un coafor cu preturi medii, nu de fite. Acum am vb cu o prietena care e tot nasa si miresei i-a luat pentru vopsit si cateva coafuri de proba pentru mireasa 1.000.000. Asta pe aici pe la noi prin Bucuresti. la Sinaia ma gandesc ca o fi mai scump, ca e statiune si asa se poarta la noi, ca na e lumea in concediu si isi permite. Voi vedea ce si cum la fata locului....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput