Colectia de toamna iarna 2005(139)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

o intrebare scurta: ati auzit cumva ceva de restrictionarea apei la spalat masini, covoare? la bloc ma refere.
ca vreau sa le spal si am vb cu femeia de servici si babele de pe la bloc imi spun ca nu am voie ca ma amendeaza primaria.
eu una nu am auzit nimic.

cred ca voi suna la primarie.

curatatoriile de pe langa mine mi le aduce in 7-10 zile si luni vine Vlad acasa, nu vreau sa stau fara covoare.

DORDIA uite si eu m-am gandit la intrebarea ta, dar am uitat sa-ti zic ce si cum.
noroc cu LAVI.

LAVI parca abia astept si eu sa creasca puiutii asa mari sa se joace impreuna si sa mai faca si prostioare. dar de alea mici, nu grele.

MANDY uite de ex eu nu i-am dat lui vlad la tara supozitoare cu glicerina ca am zis ca face kk in fiecare zi si am vb acum cu socrela si cica ieri nu a facut. asa cadaca nu face si astazi deja imi vine sa ma duc dupa el.
sanatate lui Kriszti.

CRISTINAN pt ce sa spalam cutiile de lapte? si care ca nici eu nu am inteles...

LEEA uite ca vroiam sa-ti zic ca vlad iara este reglat cu kk, cand colo cica ieri nu a facut.

vazut poze, filmulete copii frumosi si vorbitori...ce sa zica fimiu frate ca daca il intreb "ai facut kk?" el ma intreaba "da?" si pune mana la pampers.
daca este un pic plin cu pisu, ma pune sa i-l dau jos daca nu poate el, adica daca are pantalonasi. si dupa ce-l dau jos face ; iii? adica ca o intrebare..ce-i acolo si eu ii zic pipi si el pune mana la putza...este comica situatia, dar nu este chiar un dialog.

NOKI si MADAU stiti ca si eu ma plangeam de crizele lui vlad. ei bine sa stiti ca s-au mai atenuat. sau poate este doar o perioada...si urmeaza furtuna. cert este ca-i mai binisor.

LAVI nu ma stresez f mult, doar ca ma gandesc ca mi-l "strica" ca sa zic asa.
dar o sa-l dau eu pe brazda...sper.
eu vroiam sa subliniez diferentele intre mine si socrela. adica ce consider eu ca inseaman papa bine si ce considera ea.

gata, ca ne apucam de treaba, ieri am vazut 2 filme!!!

Joy 27+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bey Dordio,

Lavi, exact teama de deconspirarea m-a facut si pe mine sa stau departe de face pozele publice. Dar de cind cu existenta fiica-mii, cu numele ei rar, ma indoisc ca cineva care ma stie nu si-ar da seama ca sint eu. Cred la fel e cazul si la tine, ca doar nici Natalii nu sint prea multe. Daca mai adaugi la asta si numele Siliviei si al sotului, iti dai seama ca este practic imposibil sa nu te recunoasca cineva, daca chiar ar vrea.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata si de la noi.
Lavi, Feli, Dordia, Leea, Joy mersi de sfaturi/incurajari. Kriszti a dormit destul de ok.S-a trezit pe la 2,30 cand a baut un bibe de ceai cu miere si lamaie si i-am mai dat Nurofen. A adormit cu greu la loc. Dimi devreme i-am luat temperatura-nu avea, dar pe la 8 fara un sfert parea sa fie din nou cald. Nasul ii curge. Sper sa fie bine.
Lavi, sorry pentru bretonel, poznasa rau Silvia ta.Si Nati a stat? Ca de ex Kriszti nu sta nici in ruptul capului sa il tunzi, numai cu urlete. Asa de scumpa e consultatia in Bg? Pai ce acopera atunci asigurarile astea de sanatate pe care le facem daca mergem in strainatate? Nimic? E o bucata de hartie fara valoare? Io sper sa isi revina Kriszti pana ce plecam in co. DF sa patim ceva pe acolo, dar e bine sa fim prevazatori. Pediatra putem sa o sunam, plus ca acolo unde mergem stau si nasii de botez ai lui Kriszti, deci putem sa gasim un medic ok, au si ei trei copii, macar ne pot indruma.
NegaraC, nici eu nu spal cutia de lapte, ca nu atinge laptele cutia deloc cand torn in bibe. Asta cand ii dau UHT, cand ii dau lapte normal de la cutie, fierb intai laptele.
Dordia, nu te supara , cred ca fiecare din noi la un moment dat ne-am simtit neglijate, nebagate in seama, dar asta nu inseamna ca nu tinem unele la altele. Mi-ai facut o pofta cu prajitura ta...io habar nu am sa fac prajituri, uite asta cu visine o fac si eu, dar piscotul nu imi iese cum trebuie. Praji e buna la gust dar arata groaznic.
Madau, baga te rog lista pe mail. Sper ca nu tre sa imi cumpar un gentoi nou ca sa baf tot ce trebuie...ca io la cate am in cap ca mi-ar trebui ,tati m-ar cam da afara din masina.
Joy, relax. Mai lasa-l pe Vladut cateva zile la soacra-ta. Gandeste-te cat de mult ii prieste aerul curat, faptul ca sta mai mult afara. O sa fie bine.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Dordia ce matur imi pare Stefan...defapt cred ca toti copiii imi fac impresia asta.El e,cred,singurul caruia ii place Nurofenul.
Joy la noi nu cred ca te intere de-i restricie la apa.Insa voiam sa zic ca si io am trimis covoarele la spalat.Adica a venit un nene, le-a luat si a plecat.Abia dupa aia mi-am dat seama,cit is de proasta.Nu l-am intrebat nimic.Nu mi-a dat vreo chitanta nici vreo hirtie...nici io banii.Am intrebat doar cind le aduce.A zis ca in seara asta.Zici c-am fost beata.Poate oi ramine fara ele.Acu tre sa contez pe onestitatea ardeleanului.Om vedea.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Rapid ca plecam afara

Mandy am vrut s bag lista pe mail...apoi mi-am dat seama ca nu am mailul tau . Asa ca fa-ti mila si mai da-l odata.

Joy n-am auzit nimic de restrictionarea apei, era o discutie la un moment dat, avand in vedere ca o sa cam fie seceta anul asta, dar nu stiu daca s-a si pus in practica.

Noi suntem cand in car cand in caruta, de dimineata mi s-a parut ca o cam aud pe maimutza tusind...dar nu mi-am dat seama dac se innecase sau a apucat-o tusea...sper sa se fi innecat, ca mi-a ajuns cat a bolit

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Madau, ti-am trimis PM.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mandy, multa sanatate lui Kriszti si tie!

Dordia, n-am mai intrat ieri pe DC, dar Lavi ti-a explicat fte bine cum e cu pozele si expunerea. La mine primeaza motivul nr. 1. Ce-a mai crescut Stefanel... e gagiu in toata regula.

Mandy, eu iau cu noi intr-o geanta Lotto de marime poseta mare toate medicamentele de copil pe care le am in casa. Multe nu sunt nici macar desfacute, dar iau absolut tot, sa nu ma trezesc cu surprize. Iti dau acuma lista mea, e lunga dar selectezi tu de ce ai nevoie:

- Nurofen, Panadol, Novocalmin, Oscillo, pt eventualele raceli

- Smecta, Biotics, Metoclopramid, Eridiarom pt burtica

- Fase sterile, pansamente Urgo, solutie Rivanol, Fucidin (antibiotic) pt eventualele rani, cazaturi etc, Bepanthene pt eritem

- Dupa patania cu gratarul, mai am spray Oximed pt arsuri, si Fucidinul ni s-a dat tot ca sa nu se infecteze

- De la Feli citire, si cu maaare greu procurat in Cluj, spray Softivel pt rani.

- Pt. alergii, bubutze, dermatita: Elocom

- Pt. (Dne fereste da' tare frica mi-e) intepatura de albina Hidrocortison Hemisuccinat - sunt fiole injectabile + seringi, ala e bine sa-l ai la tine insa si sa ai la max. 30 de min, distanta un medic sau o asistenta care sa-l injecteze direct in vena, altfel nu cred ca are nimeni taria sa nimereasca vena si astfel sa stopeze reactia alergica.

- Pt. intepaturi ganganii: Fenistil gel.

Mai am niste servetele dezinfectante, dar alea sunt in gentuta de plimbare tot timpul.

Cam asta e lista, am notat tot ce am in sertarul Anei de medicamente si iau cu mine.

Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ripley, ma ghidez dupa listuta ta de medicamente pentru concediu daca mergem. Eu am in casa un sfert din ce ai enumerat tu aici

Leea, o sa razi, dar de cate ori i-am dat Nurofen la Stefan, i-am dat pentru dureri de masele si agitatie la greu ca nu se mai putea cu el...ii place, serios, se linge pe buze de el, nu riposteaza deloc

Stefan azi dimineata a papat ratota de oua cu 1 iaurt gigantino de piersici. ii place la nebunie omleta si ratota cu paine....degeaba, acuma ii place mancare de oameni mari...nu mai merge cu cereale din cand in cand...ca e prea fin continutul
Voi dati la copii vostrii?

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata!
Din ciclul "mai bine nu ma sculam din pat dimineata" ajung la birou si imi cade un ditamai dulapul plin cu dosare in cap si pe mana, asta ca maine si sambata sunt nasa si poate imi trebuia niste machiaj suplimentar. Am deja cucui sper sa nu se si invineteasca ca e belea curata.
Tura doi: mi se amana o intalnire pe care o aveam de dimineata, asta ca mai am o gramada de treaba in oras, de cumparat una alte pentru nunta si totul era planificat in functie de aceasta intalnire, azi trebuie sa si plec in provincie, unde se desfasoara cununia civila, si sunt blocata la birou pe perioada nedeterminata. Sunt nevopsita, necoafata si in cadere, dulapul mi-a rupt si o unghie.
Deci sunt nervoasa.....
Sa revenim la oile noastre. Sanatate copilasilor bolnaviori.
Titi e bine, s-a vindecat complet nu mai are afte, e ok. Macar el. E nerabdator sa il duc la "mamina", adica la mama, la curte unde are de toate de la tobogan pana la groapa cu nisip. Acolo e si mai racoare deci e ok.
Fetele care s-au coafat asa mai de ocazie cam care mai sunt preturile la coafura si machiaj. Ca o sa ma coafez la Sinaia, acolo e nunta si nu stiu cam cati bani sa iau la mine. Sper sa nu am vreo surpriza sa ma cheleasca astia de bani...
Va pup ca vine tamplarul sa repare dulapul. Se naste intrebarea: pe mine cine ma repara??
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Miha.... of ce patanie :((
Pb. nu cred ca e de bani la Sinaia, ci vb cu fina sau cine e de acolo pt programare, sa nu te ciufuleasca sau manjeasca cu fard aiurea sa-ti strici toata ziua.

De Madutza nu stiti nimic? Mada?

Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput