Mamici de iulie-august 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 15

siminoc spune:
Karligutza multi ani si buni, sa fii sanatoasa, iubita si fericita! Nastere usoara, refacere grabnica, bebe sanatos si papacioas! !
Monica bine ai venit acasa si multa sanatate tie si bebelinei Maria. Povestea nasterii tale e incurajatoare! Multumim pentru ea! Eu chiar am sa o trimit unei prietene!
Simona+37 mamica de
Miruna
MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara

cristina_ana spune:
Greierash, ce putin mai ai si tu pana o sa iti cunosti bebele!!! Esti super tare daca nu ai mai luat nici un gram in 2 luni. Eu maine ma duc la doctor si o sa vad daca si cit a crescut bebe. Am mari emotii! Pozele sunt facute acum vreo 3-4 saptamani. De atunci mi-a mai crescut putin burtica, dar nu exagerat de mult, tot mica mi se pare. Eu cred ca cresterile alea exgaerate in greutate in ultimele luni, la unele gravidutze se datoreaza retentiei de apa. Eu pana acum nu m-am umflat deloc, doar cind ies afara in caldura mai am probleme, in rest stau acasa la racoare si e tare bine.
Mitzi e pisicuta noastra de 7 ani. O iubim ca pe copilul nostru, si de cind sunt insarcinata nu se mai dezlipeste de mine. Doarme linga mine in fiecare noapte si tot timpul vine si isi pune labutzele si boticul pe mine. Inainte il iubea mai mult pe sotul meu, dar acum cred ca simte ea ceva la mine in burtica si de-asta e asa de afectuoasa. Cealalta pisicutza, Pufy, e puiul ei, dar e mai salbatica si nu e asa sociabila ca Mitzi. Dar oricum, si pe ea o iubim mult de tot!
Jadi, sa-ti fie de bine masa la restaurant. Ce barbat dragutz ai, ca s-a gandit la tine!
Cristina, 34+ si bebe scump
POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

siminoc spune:
quote:
Originally posted by jadi
Am transferat pozele de pe contul comun pe flickr, am pus si noul link la primul mesaj de deschidere de capitol.
Pun si aici www.flickr.com/photos/9217105@N02/sets/" target="_blank">linkul , le-am facut pe toate publice, acum sa imi spuneti daca le vedeti!Deni &
Vlad & Tudor
ziua buna, burticutze!

foarte buna idee jadi! am intrat si am vazut pozele!

mi-am schimbat semnatura, ca nu mai am rabdare pana maine!

Simona

A M R 14 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

nma spune:
am uitat ca dopul avea si ceva firisoare de sange.
irinusha eu sunt un caz mai special caci burtica e de cateva saptamani lasata si arsurile tot le am.
greieras
vio sunteti tari "48 de ore sa ne gandim intens inainte sa o inmatriculam"
sotul meu cand a mers la bb sa il vada imediat dupa operatie a fost lut la intrebari de asistente. la intrebare dvs cine sunteti a raspuns foarte senin "proprietarul". nu era obisnuit cu postura de tatic.
deni pupici pt lachi si de la mine.
simona ce putin mai ai si tu. doua saptamani trec repede.
nico32+
21.07.2003
poze

alexi22 spune:
salutare burticute
am uitat sa va zic ca am fost ladr la szeged si am trecut si pe la alina si m vazut-o in poze pe micuta elisa care este f frumoasa.
stie cineva este o mare problema a ai colul sub 3 si incepe sa se deschida la exterior?snt putin speriata ,astept parerile voastre.31+
giulia rebeca

alexi22 spune:
luna la sfarsitul lunii septembrie vin in londra si m-as bucura sa te cunosc,poate iesim la o plimbare cu bebelinele.apropo tu hainutele de la mothercare le-ai luat de la 0-3 luni?eu asa le-am luat si maicamea zice ca is f mari eu nu le-am vazut inca.abia sapt asta primesc pachetul.31+
giulia rebeca

cristina_ana spune:
Alexi, cea mai importanta e consistenta colului, adica daca e tare sau moale. Si eu am colul sub 3 cm de luni intregi si vad ca inca nu am nascut. Doctorul ce ti-a zis? In mod normal, daca ai colul deschis la exterior trebuie repaus aproape absolut la pat. Si tratament pentru contractii.
Cristina, 34+ si bebe scump
POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

madabout2003 spune:
Monica bine ai revenit! multumim ca ne_ai povestit cum a decurs sarcina, pare usor! Si e super daca bebe se trezeste doar de 2 ori pe noapte..
Witchy Witch parca Simo avea arsuri de la salata de rosii..Mie pentru arsuri mi_a dat un medicament care imi functioneaza super!
Alexi tu cum te mai simti ca parca erai un pic ingrijorata inainte sa te duci la Szeget?
Mie tot nu mi_a iesit din cap dulceata aia de azi dimineata!
MADA 30+, cu
Emily
Noi doi+1

Agri spune:
Am venit cu vesti.Bubu are cam 2800kg(sora-sa a avut 2550,deci nu ma sperii)lichid e suficient si de placenta a zis dr ca deja la 37 saptamani nu il mai intereseaza, iar de la controlul pe masa treaba sta cam asa, colul are cam 1cm i-a intrat lui dr. 2 degetele pe el si m-a rugat sa nu nasc in noaptea asta si nici maine dimineata pana in raport, atunci se vor decide daca deschid maternitatea sau nu.
Asa ca fetelor doar de maine dupa pranz va dau voie cu majorete la adresa mea
M-au apucat niste emotii fetelor de imi vine sa rad prosteste.
Nico radeam singura pe aici...auzi tu dragul de el proprierarul ...si bag mana in foc ca a zis-o cu o mandrieeee.
peseu si io ce nume ii dau lui bubu???!!!
Hai va pup mai stau pe aci pana vine Eva din parc.
peseu 2 e permis: ce am descris mai devreme referitor la DOP dr. mi-a confirmat ca asa este e dopul.
Vio si Eva (27.09.05)

nma spune:
vio pana maine nu facem nici o galerie. trebuie sa-i explici bb-linei ca e inchis spitalul si doar nu o sa o nasti in strada. poate te asculta.
acum poti sa te gandesti la nume. poate iti vine vreo idee. sper ca bagajul il ai facut ca nu mai stiu.
ai dreptate cu sotul meu ca tare mandru a mai fost.
alexi medicul ce ti-a spus? trebuie sa stai la pat? pt col ti-a raspuns cristina
nico32+
21.07.2003
poze