Mamici de iulie-august 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 14

Irinusha spune:
Karligutza, la multi ani! Tot ce-ti doresti sa devina realitate!!! Mai ales un bb-el sanatos si papacios!!!
Agri, las-o tu pe Sanziana ta la caldurica si ai grija!!! Ce tot va grabiti asa mai fetelor?
Dopul e gelatinos, ca niste scurgeri mai abundente, dar neaparat trebuie sa fie sangeriu (maron, rosu, roz ... ceva spre sange). Eu am avut toata sarcina asta scurgeri f. abundente si cleioase ... deci astea nu-s dopul.
Lia, mama, mama, ce mi-a placut teoria ta! Ai totala dreptate!
Mai fetelor, eu de arsuri iau Rennie ca la mine nu tine nimic naturist ... dar mi-ati facut pofta cu floricele voastre! Mai asteptati putin sa se lase burta si o sa scapati mai usor de arsuri ...
Monica, bine ai venit acasa!!!! Felicitari ptr. Maria si nasterea ta!:) Bine ca ai povestit-o sa se mai linisteasca fetele cucuietele!:) Cum a reactionat Gabi?
Pupici pe burtici! Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

greierash spune:
Felicitari noilor mamici!! Numai bine, sanatate si refacere usoara!! Bebei sanatosi,mancaciosi si sa doarma sa creasca mari si frumosi!
La multi ani, Karliguta! Sanatate, nastere usoara, bebe sanatos si tot ce iti doresti sa ti se implineasca...
Critina_ana, ce imi place de mitzi!! Eu sunt topita dupa animale, si mitzi a ta e mortala... Acum ca te-am vazut cu burtica m-am linistit, ca si eu o am mica siimi faceam griji. La fel si cu greutatea, dar nu am mai apucat sa iti raspund...ca in ultimele 2 luni nu am mai luat nici un kg... Toata lumea imi zicea ca in ultimele 3 luni te ingrasi cel mai tare!! Si ma asteptaaaaam... sa ma faaaac.... cat ursu.. si nimic! Asa ca m-am linistit, sper ca si tu!! ca sa rezisti cat mai mult, si sa nu mai ai contractii!!!
nma,, tot asa sa rezisti cat mai mult, si sa fie bine!!!
Si nu mai stiu...
Doamne ajuta sa fie totul bine cu toata lumea!!!
greierash 37+
Andrei....
- "Traieste clipa" -

Agri spune:
Scuze nu am vrut sa sperii pe nimeni cu dopul, la mine nu este nici sangeriu nici cu dureri.
Irinusha nu mai am rabdare si apropo de faza cu Sanziana trebuie sa va spun ceva eu nu am gasit nume la copil, dar vorba sotului avem la dispozitie 48 de ore sa ne gandim intens inainte sa o inmatriculam.
Va pup fug sa ma pregatesc ptr la dr.
Vio si Eva (27.09.05)

jadi spune:
Azi am vrut sa gatesc si m-a scutit sotul, mi-a zis ca ne duce sa mancam in oras numai ca sa nu stau in caldura!
Asa ca am asteptat sa se trezeasca copilul, l-am hranit ca sa nu ne chinuim cu el cu mancarea de la restaurant si am plecat. Toate au fost bune si frumoase doar ca eu nu am putut sa stau in fund pe scaun! Deci gata cu restaurantele pana nasc poate maine cu fetele si gata!
Eu am inceput sa simt ca mi se tensioneaza sanii ca si cum as avea lapte pe canale, fetele care au mai alaptat stiu ce zic! Mi se pare ciudat insa, nu am apucat inca sa iau galactogil si nici contactii dureroase nu am avut. Sau poate alea nedureroase incep sa construiasca laptele! Sau poate doar mi se pare mie!
Am gasit si lista de spital! Ma intreba cineva de Lachi, e bine, are 2 fete babane deja, peste 2 kile 200 si devine greoaie pe zi ce trece... asta din ce mi-a zis la telefon ca de vazut nu am vazut-o . O sun maine daca se face de intalnire cu Andicu!
Deni &
Vlad & Tudor

jadi spune:
Am transferat pozele de pe contul comun pe flickr, am pus si noul link la primul mesaj de deschidere de capitol.
Pun si aici www.flickr.com/photos/9217105@N02/sets/" target="_blank">linkul , le-am facut pe toate publice, acum sa imi spuneti daca le vedeti!Deni &
Vlad & Tudor

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Eu am inceput sa simt ca mi se tensioneaza sanii ca si cum as avea lapte pe canale, fetele care au mai alaptat stiu ce zic! Mi se pare ciudat insa, nu am apucat inca sa iau galactogil si nici contactii dureroase nu am avut. Sau poate alea nedureroase incep sa construiasca laptele! Sau poate doar mi se pare mie!Deni &
Vlad & Tudor

Simona

Crash test dummies

jadi spune:
Lavinia la Giulesti se pune un singur plasture de care zici, e lung cat operatia si a doua zi dupa cezariana il scoate si nu iti mai pun nimic pentru a se vindeca bine cicatricea. Nu stiu cum e la Iasi, Gabi o sa te sfatuiasca daca e sa iti cumperi, mie mi l-au pus de la ei, nu am cumparat nimic!Deni &
Vlad & Tudor

Simo78 spune:
Se vad pozele...Gandurile noastre bune pentru Lachi
Simona 34+
Matei Hisham
Crash test dummies

jadi spune:
Simo, ceva de genul asta doar ca se tensioneaza pe anumite bucati, canale de alaptare si mi se duce tensiunea pana in sfarcuri, la inceput de sarcina ma dureau in intregime!
Eu dopuri aveam ramase de sarcina trecuta, acum doar s-au inlocuit dopusoarele Deni &
Vlad & Tudor

Simo78 spune:
Gata, m-am linistit ...pe mine asa cum spui tu, in intregime, fix ca la inceputul sarcinii....
Simona 34+
Matei Hisham
Crash test dummies