Mamici de iulie-august 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 13

Luna1 spune:
Hop si eu cu urarile de rigoare.
Meda felicitari pentru printesa! Nu-mi vine sa cred ca ai nascut.
Hook La multi ani! Si sa ai un cadou superb care sunt convinsa ca va iesi in scurt timp sa te cunoasca.
Monica bine ai venit cu bebe acasa, m-ai incurajat enorm si eu fiind tot la a doua nastere deci acum am pretentia sa fie si la mine la fel de usor. Numai gandul ca la dilatatie 6 nu aveai dureri ma incurajeaza enorm.
Am citit din urma si n-am retinut nimic, adica imi cer scuze dar n-am sfaturi pentru nimeni ca nu-mi aduc aminte. Decat de arsuri mie imi trec cu Cola si cu lapte rece de la frigider. In rest am inceput sa am si eu cutitele alea de care povestea Ileana nu prea stiu ce sa fac cu ele. Ele ma taie eu o tin pe a mea si nu ma dau batuta tocmai acum cand mai am o saptamana de serviciu si apoi vreau sa incep plimbarile, curatenia casei, amenajarea locusorului pt Adelise etc.
Despre zodii eu zic ca fiecare vorbeste din experietnele proprii cu persoane din acea zodie, personal fiu-miu e leu si e superb (zise cioara), barbatul mi-e fecioara (si e perfect mai putin cand ma calca pe nervi) iar Adelise va fi probabil leu sau fecioara daca nu se grabeste. Ce vrea ea. Cu racii am experienta urata (tatal biologic al lui Cosmin e rac) si am un dinte dar asta nu insemana nicidecum ca daca fie-mea ar fi fost rac m-as fi impotrivit. Sanatosi sa fie ca in rest modelam.
Referitor la conflict, ma felicit ca am intrat acum cand s-a stins, am eu hormonii mei care tipa la barbat si ma fac sa plang din orice, cand intru pe forum ma astept sa ma recreez si sa gasesc intelegere. Ca probabil nu am afinitati cu toata lumea (normal de altfel caci suntem foarte multe active) face ca de multe ori sa ne ignoram mesajele insa nu ma deranjeaza. Si eu ignor in mod nevoit anumite mesaje fiind prea multe sau uneori simtind ca nu pot sa raspund in mod util. In plus cred ca este un forum public, fiecare scrie ce vrea iar eu citesc ce doresc. Natural sa apara conflicte acum cand hormonal suntem sensibile, sa vedeti mai tarziu, mai ales dupa ce nastem cand mai apare si oboseala si stresul.
V-am pupat si nu va mai certati aiurea ca mie mi-e drag de toata lumea in anumita masura si cred ca fiecare isi aduce aportul cum stie mai bine.
Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!

nma spune:
alexi multumesc. eu am facut doua, dar azi am mai facut rost de inca doua. vorbesc maine cu medicul daca mai trebuie sa fac.
dana simpatica compunerea.
witchy_witch nu stiu daca sunt de la rosii. eu la rosii nu fac, dar azi am arsuri de la caise. si imi plac caisele mult. la mine arsurile se manifesta ca o usturime constanta, cedeaza rar cand beau apa sau cand mananc ceva ce imi pica mai bine. si arsurile sunt insotite si de o stare de greata. cel putin la mine.
karli chiar daca am arsuri eu tot vreau tort. sper sa nu il mananci pe tot. ieri a aflat o asistenta ca mananc dulciuri si mi-a spus ca sunt otrava curata in sarcina. cred ca ea nu serveste amandine de vorbeste asa de usor. sau una zice si alta face.
vio m-ai bagat in ceata. cum elimini tu dopul de 3 zile ca eu stiu ca il elimini o data si gata? cel putin la mine asa a fost.
dana am uitat ca pt arsuri sunt bune floricelele. poate il conving pe sot sa-mi cumpere.
nico32+
21.07.2003
poze

Luna1 spune:
Nma te iubesc.
Acum ca ai zis de floricele mi-am adus si eu aminte ca am citit intr-o carte ca sunt bune la arsuri. Sa-mi cumpar si eu diseara ca mai am putin si dorm in fund.
Luna 32 sapt+

Agri spune:
Dana nu cred sa mai fie probleme, va tin la curent.
Nico nu stiu exact cum e cu dopu' ca la prima nastere nu l-am eliminat, dar am vorbit cu o prietena are la eliminat si am ajuns la conculuzia ca asta mi se intampla. Asa auzisem si eu ca e roz sau maron ca e gelatinos...la mine este alb galbui si arata mai degraba ca niste mucozitati dacat a gelatina si se ia doar pe hartia igenica.Asa ca daca ati avut experiente cu DOPUL va rog sa ma luminati si pe mine ca sa nu cumva sa aberez.
Vio si Eva (27.09.05)

cristina_ana spune:
Monica, ce nastere usoara ai avut!!!! Intr-adevar, incurajator pentru fetele care vor sa nasca natural! Era nevoie si de povesti frumoase despre nastere, ca sa ne mai creasca moralul! Si felicitari pentru fetita cea cuminte!!!! Cred ca esti o mamica tare fericita!
Agri, eu sunt la doctorul Filipescu! Cind te intorci de la spital, te rog mult intra pe forum sa-mi zici si mie cum e cu materitatea aia inchisa si cind se deschide. Tu vrei sa nasti normal? Si iti tin pumnii sa fi crescut bebe, ca sa nu mai fii stresata!!!
Luna, si sotul meu e fecioara, si tot asa, e baiat bun, calm, dar uneori e cam pisalog si ma calca pe nervi! Noroc ca eu sunt capricorn si ni se potrivesc zodiile, ca altfel.....!!!
Cristina, 34+ si bebe scump
POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

lorinaoo1 spune:
Dna Hook si sa vina cadoul dorit, ca il astepti nerabdatoare. In rest, o viata frumoasa cum nici in vis nu ai visat
Monica bine ai venit acasa si multa sanatate tie si printesei Maria
. As vrea si eu sa doarma asa bebelina mea, cred ca te poti odihni cum trebuie. Si povestea nasterii tale e incurajatoare, mai ales pt fetele care nasc natural
Lia eu cred ca n-o sa-ti strice o plimbarica scurta cu mamile tau, dar asa in ritm batranesc, dupa cum ziceai si tu, nu de alta, dar corpul tau e dezobisnuit cu miscarea prelungita
Fetili care nasc/au nascut prin cezariana, voi ati folosit sau ati cumparat comprese sterile Vivapore cu plasture cu tot pt operatie? Ca azi ma sfatuia o farmacista sa iau. Si cu asta mi-am cam terminat cumparaturile pt spital, at last
Si na ca mi-am actualizat si semnatura...
Lavinia-nasica de moflea burtica
Lorina Maria 37+
AMR 6 zile

cristina_ana spune:
Stai asa, Agri, ca acum m-ai speriat! Si eu am asa ca niste mucozitati alb-galbui, cum le-ai descris tu, dar nu mi-am imaginat ca ar putea sa fie dopul!!!!! Am zis ca sunt secretiile alea obisnuite!!! Nici eu nu stiu cum arata dopul asta, dar cica ar trebui sa fie transparent si cu firisoare de sange!!! (sau nu!!??? )
POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

nma spune:
luna eu acum am mancat pepene verde (lubenita) si ma simt mai bine. stiu ca se gaseste si la tine asa ca poti sa incerci (sper ca nu ma insel).
vio la mine dopul a iesit tot odata, ceva mucozitati, nu prea stiu sa explic, nu era prea mare. atunci am inceput sa pierd lichid. de fapt a fost senzatia ca fac pe mine si am ajuns la baie la limita. asta s-a intamplat la 12 noaptea cand eu dormeam.
lavinia eu nu stiu nimic de acele comprese. sa ne ti la curent daca afli mai multe.
nico32+
21.07.2003
poze

Luna1 spune:
Fetelor daca dati un search pe google in poze la dop gelatinos sau asa ceva o sa gasiti poze cu el.
Eu nu pot sa va ajut caci eu daca am pierdut dopl la prima sarcina probabil nu am stiut ce e ala, oricum n-am vazut nimic din ceea ce descrieti pe aici.
La mine a fost doar o chestie alba cu firisoare de sange pe hartia igienica (ca o scurgere mai abundenta) si durerile ca la ciclu care au semnalat inceputul travaliului.
Cristina nu te speria, toate avem scurgeri abundente, daca nu sunt cu sange si nu ai dureri eu zic ca e ok. In plus si daca pierzi dopul poti sa mai ai colul inchis saptamani intregi deci e ok.
Luna 32 sapt+

cristina_ana spune:
Merci Luna, chiar ma intrebam daca exista vreo legatura obligatorie intre pierderea dopului si starea colului (inchis/deschis). Acum m-am lamurit!
POZE BURTICA 1