Mamici de iulie-august 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

imi cer scuze. am trimis mesajul de mai multe ori, dar mie imi dadea eroare. nu a fost intentionat

nico32+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Agri, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la doctor. Deci saptamana viitoare sigur nasti! Super!!!
Hai ca iti tin pumnii sa nu vina bebe in noaptea asta! Of, sper ca maine sa deschida maternitatea aia, ca numai stresul asta in plus imi mai lipsea!

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Nico sper sa ma asculte.Bagajul este aproape gata. Dar azi am ajuns la concluzia ca mai trebuie sa iau niste bady-uri cu maneca scurta sau maieu asa ca o sa ies maine dimineata pana in colt ca am un magazin cu hainute aproape.
Fetelor voi stiti care sunt scorurile ???!!!ca asta chiar nu stiu.
Cam cat se da la dr, anestezist, moasa va rooooooooooggggggggg.
peseu: pot sa ma imbat in seara asta poate scap de emotii

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Agri, vezi si tu ce fete au nascut la Elias mai recent, pe la maici de mai-iunie eventual, si da-le un PM in care le rogi sa-ti zica cit au dat.

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Nico, nu e nicio problema....daca vrei poti sa le stergi pe cele care se repeta (ai un cosulet sus, apesi pe el si gata )

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

cristina,nma am fostla szeged si mi-a zis ce v-am zis mi-a dat tratament si sa stau in pat dar nu mai rezist sunt asa e aproape 7 luni speram sa treaca astea 7 luni sa pot iesi si eu dar se pare ca nu e asa si nu mai suport dar este prea mica savina acum are 1800 gr.

31+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

mada ingrijorata sunt si acum dar ce sa mai fac ma gandesc doar sa trec de 34 sapt .

a auzit cineva de cerclaj cu inel la varsta asta de sarcina adica 7 luni?

31+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mama Vio da' ce te mai grabesti sa nasti, iar mi-o iei inainte?
Pana la urma induce nasterea sau nu?

Eu am facut dus si ma retrag la nani de fapt la teve, acum sunt convinsa ca am avut ceva contractii nedureroase azi, nu m-au deranjat dar nici nu vreau sa merg mai devreme la spital! Bagajul maine

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

vesti bune

am vorbit cu alina.a si mi-a spus ca a nascut milly azi prin cezariana. bb are 2550 si se numeste gabriel mihnea. nu stia la ce ora.

milly felicitari. sa-ti traiasca pustiu. sper sa fie un mancacios si sa veniti repede acasas.

nico32+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Da Jadi se pare ca se repeta istoria in ceea ce ne priveste.Iar se pare ca o sa nasc inaintea ta, si iara fata si tu baiat.era o chestie ra pastram si data eu 27 si tu 28.
Am scris la mamici de mai-iunie dar nu mi-a raspuns nimeni, si am vazut o mamica care a nascut la Elias dar nu prea intra pe net asa ca nu i-am trimis pm.
Cine imi permite si mie sa sun sa anunt ca am nascut?

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput