Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 24
adela2006 spune:
doamne nu-mi vine sa cred ma gandesc ca mai mult ca sigur am vazut ieri la stiri accidentul dar nu stiam de cine e vorba nu credeam ca-l cunosc
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA
alinatxa sincere condoleante da-ti dea dumnezeu putere sa treci peste asta
nu am cuvinte sunt socata
m-au socat si mesajele alea nenorocite cum pot fi unii oameni ....
lilica data viitoare chiar merg la coafor nu mai fac experimente acasa nu de alta dar nici nu iese culoarea dorita si umplu toata casa de vopsea ; nici eu nu as fi pastrat sarcina mi se pare un chin ptr fetitele alea ( am vazut reportajul pe discovery ) nu as fi avut bani de operatii ; nu reusesc sa vad chestia aia cu vaporul nu stiu ce trebuie sa deschid 
cristiana nu ti-am mai raspuns cu casa e putin mai complicat vrem sa facem casa cu niste prieteni duplex fiecare cu casa lui dar acelasi teren si ne trebuie la fiecare credit si banca nu vrea sa ne dea creditul pe acelasi teren la amandoi nu stiu cum vom face intr-un final ; principalul e ca vrem nu ? al meu cel putin numai la asta viseaza ma inebuneste cu desene si calcule
in rest transpiram si eu si alexia ma dispera ca vrea tot in brate si suntem lac amandoua
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
Catalina spune:
Mai fetelor, am citit si eu comentariile alea de care zicea Lili. Doamne ... cum pot exista mai astfel de oameni? Pe mine astia ma sperie, pe bune ... va dati seama ca nu au nici un Dumnezeu? Doamne fereste, mi s-a facut pielea de gaina.
In alta ordine de idei, facem ceva pt Roberta sau Alina?
Daconst spune:
Cora,cum mai e fetita ta,mananca acum?Scuze ca insitam atat,dar ne gindim la voi!
Gabriela,nu stiu daca ai vazut mesajul meu,dar te intrebam ce spuneai ca inseamna tremuratul barbiei.Am vazut la Lucas asta de 2 ori intr-o zi si apoi gata,n-a mai avut asa ceva.Dar ma tot gindesc ce e,de fapt.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Catalina,daca merge cineva la inmormantare,macar o coroana de flori din partea noastra,a fetelor de pe forum, ar fi un gest frumos si restul,daca e nevoie vedem pe parcurs.
Sau cum ziceti voi,eu astept propuneri ca mare lucru nu pot sa fac de aici.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
aelita spune:
Daconst nici nu stiu dac ajung la mare in Romania,in final,ca am luat doar de pe 8pana pe 21,iar pe 12 avem o nunta..cred ca nu avem timp.plus ca mama insista sa mergem macar o zi la tara sa ajutam sa repare casa !!!!!!!! ii tot spun ca avem doar 10 zile si nu avem timp,si ca sotul meu nu face nimic la el acasa si sa faca la bunicii mei ??? si ea se face ca nu intelege si o tine ca si ea ce sa faca,sa cada casa pe ea?? oricum nu cade,doar ca vrea ea sa fie frumos ,ca deh,la ea nu se cade sa fie tencuiala pe ici pe colo cazuta si ce-o mai fi,si cica sa se adune ginerii sa traga la lopata si ce-o mai fi,ca doar de-aia venim in Romania,nu????
Catalina,cred ca lilimic se referea la mesajele rautacioase de pe siteul ala unde e anuntul cu accidentul.www.telegrafonline.ro/1182805200/articol/29745/motociclist_mort_in_apropierea_statiunii_costinesti.html" target="_blank">aiciMii de flori pt ROBERT 

Robert si Bita lui
Robert si Alina -cununia civila
iar inchei mesajul sa va mai spun alta: la mine la usa suna acum TELEVIZIUNEA!!!!!!
bai,ce e la usa mea? alaltaieri politia pt vecinii de jos,acum TELEVIZIUNEA!
ce credeti????????
am deschis usa,si cica sa vorbesc la tv ,ca ce parere am despre faptul ca acazut O FETITA DE 7 ANI DE LA ETAJUL TREI DIN BLOCUL VECIN !!!!!!!!! ceeeeeeeeeeee?????????? eu nu am iesit azi si nu stiu nimic!!!!!!!!!!
am refuzat,bineintlees,ca numai de televiziune nu sunt eu acum! mai ales ca nu stiam nimic.
bai,numai vesti proaste!!!
azi noapte nu am putut sa dorm,m-am trezit continuu si ma gandeam numai la Alina,ce-o fi in sufletul ei,ea sigur nu a inchis ochii.
doamne,ce e viata asta!!!!!!
m-am trezit si plang de cate ori ma gandesc la ea....
S.
Catalina spune:
Da Aelita, am inteles intr-un final. Am zis, imi era frica sa nu fi facut o gafa. Sunt si eu de-a dreptul zguduita de ce s-a intamplat. Nici nu ma pot uita la poza lor. Alina era asa fericita .... Offfff, Doamne!!!
Fata, tu maine poimaine te da astia pe la stiri. Vezi ca te-au filat si pe acolo ca vorbesti bine, de aia au venit taman la tine.
Dar din pacate tot pt o nenorocire ... offf ... chiar ca ce de vesti proaste.
Astia cica au masurat in piata universitatii, 47 de grade .... E sufocant intr-adevar.
Dana, buna ideea ta cu coroana (desi sincer eu sunt mai mult pt bani ca florile nu o mai ajuta cu nimic si nici pe Robert) doar ca mai intai tre sa aflam cine sta pe aproape. Sau cine poate merge la inmormantare. Eu nu mai am masina si apoi maine facem vaccin.
sraluca spune:
oops am postat de 2 ori pe telegraf
Bravo MESSO!!!!!
Bai mi-e rusine ca e ziarul de constanta. Dar ala care posteaza cine stie de unde e. Sper sa nu fie constantean
sraluca
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006
poze de la mare
rali spune:
Dana- eu sunt de acord cu tine cu corona.... si la fel voi fi de acord cu ce vor propune fetele pentru ca nici eu nu pot face mare lucru....
Pentru ca suntem intristate haideti sa ne si amuzam un pic http://www.liveleak.com/view?i=8aa_1182805595 :)). (sa nu va suparati pe mine... nu sunt insensibila la suferinta Alinei)
(31.01.2007)
Daconst spune:
Aelita,am inteles eu prost din mesajul tau ca mergi la mare.dar tu spuneai ca vii 10 zile in Ro.
Si oricum,cred ca tu esti satula de mare.
Asa e cu vestile proaste,dar ma asteptam ca se apropie luna plina si tot asa se intampla.Eu nu pot dormi noaptea deloc,deci cred ca ne influenteaza,fara sa vrem.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Catalina spune:
Mai Raluca, din Constanta sau nu, sunt tare imbecili. M-au luat niste nervi ...
Sper sa nu intre Alina niciodata aici.