Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Alina- sincere condoleante! Trebuie sa fii tare pentru fetita voastra...are nevoie de tine! Stiu ca esti credincioasa...si intelegi ca totul se intampla cu un rost...sa-ti dea Dumnezeu puterea sa accepti voia sa si sa te intareasca! (e foarte greu de acceptat dar esti o luptatoare si vei trece si peste aceasta incercare...gandeste-te la fetita voastra)!

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Ce nenorociti astia din ziar. M-au apucat nervii... E atat de usor sa judeci fara sa cunosti oamenii...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

fetelor, in loc sa merg la culcare ia priviti ce am gasit Am ochii cat maslinele la comentariile puse mai jos (ultimul) si mi se pare extraordinar!

despre asta ce spuneti?

si de mult voiam sa va intreb: stiti gemenele lipite la cap operate recent in USA, acela din familia de romani? Ei bine, ce parere aveti, daca ati fi stiut din timpul sarcinii care e situatia (cum a fost in cazul lor) ati fi pastrat in continuare sarcina?
Eu cred ca nu, revin si cu explicatii, la nevoie.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lore, eu tot cred ca e de la caldura. Pune si tu niste talc sau ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Lili, eu nu cred ca as fi pastrat sarcina, in conditiile astea... Chiar vb cu Cornel, cand am vazut reportajele de la tv... Ma gandesc pe viitor... Din punct de vedere financiar nu mi-as permite sa fac o operatie/tratament care sa rezolve problema si astfel as chinui un suflet (doua in cazul gemenelor) o viata... Cine stie daca va reusi operatia... Cred ca daca as pastra o sarcina cu probleme as fi egoista, m-as proteja pe mine de suferinta, nu stiu...
Cu eutanasia... Pe de-o parte sunt pro... Daca e vb de vreo boala incurabila, suferinta prea mare, coma sau mai stiu eu ce alta nenorocire... Si mai ales daca omul in cauza vrea sa moara... Decat sa sufere mai bine....

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

ce faceti fetelor???

am revenit de la examen,sunt inca o data intristata pe ziua de astazi pentru ca nu figurez cu absolut nimic,nici nota,nici macar absent,nimic.si nu e vorba de 1 examen,ci de trei...offf...

am citit si eu comentariile de pe telegraf...sunt scarbita.nu vreau sa comentez nimic acolo pentru ca nu are rost.asa sunt romanii,niste "lemne",simt nevoia sa improaste cu noroi,sa arate cu degetul si sa se bucure de nenorocirea altora,fara sa tina cont ca soarta nu iarta pe nimeni.

am editat...am scris aiurea,sunt obosita...

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Lilisor mama cu ce ti-am gresit noi. Mama ce mi-as lua barca sa vin cu barca la Saturn ca ma omoara drumul. Dar ce ma fac ca am rau de mare. Si mi-ai mai aratat si pe aia cum se clatina ... uaaaa

sraluca www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006

poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Alina, simt si eu nevoia sa-mi exprim regretele...nu am cuvinte sa iti spun ce rau imi pare. Iti doresc sa fi tare pentru fetita ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cora, ce mai faci? Cum iti mai este?

Lili ... aoleu, eu ma asteptam sa vad o super croaziera frumoasa ... Iete ce face ea in loc sa doarma!
Cat despre cazul gemenelor, si eu mi-am pus aceeasi intrebare cand am vazut. Le-as mai fi nascut? Dar a stiut mama oare?

Mergi la inceput