Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 22
loremunteanu spune:
Marina, si noi avem tetine variabile la bibe; ale noastre sunt cu cifre de la 1 la 4; sunt foarte multumita de ele... le-am folosit de la inceput si le folosesc si acum; cu 1 si 2 bem ceai, cu 3 si 4 bem lapte... Acum nu cred ca mai are rost sa mai iei alte biberoane; Ema deja e maricica, o sa pape la lingurita... Poate pt urmatorul bebe, daca-i faceti vreo surioara sau vreun fratior, printesei...
Fetele, din Bucuresti, cum va descurcati cu caldura? Eu simt ca ma sufoc, am 32 de grade in casa... Acum am fost nevoita sa deschid usa la balcon, desi de afara intra aer fierbinte, pt ca simteam ca nu mai pot respira... Sper sa nu mi se faca rau; n-am voie; trebuie sa am grija de Roni... Iar pana vine tati acasa....
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
dadap spune:
Citeam, ca aprope in fiecare zi...
Nici nu am cuvinte pentru asa ceva...
Alina, condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca pe Robert.
Dada si Ilinca (27 feb 07)
Catalina spune:
Da Lore, si eu am 32, si mi-e rau. Beau apa dar ... mi-e greata si am ameteli. Cred ca de la caldura este ...
loremunteanu spune:
Dupa ce ca mananca pielea de la caldura, acum vad ca mi-au mai aparut si niste bube rosii care si alea ma mananca..... Sper sa nu ma fi intoxicat cu ceva 
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze mami aici
Catalina spune:
Lore, unde sunt? Mie imi apar la mana sau la gat de cele mai multe ori de la bijuteriile pe care le port si transpir.
sraluca spune:
Bey, eu abia acum vazui comentariile alora din telegraf.
Niste nemernici impotenti cum pot sa spuna asa ceva.

sraluca
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006
poze de la mare
megbeng spune:
ALINA, nu pot sa cred!! imi pare nespus de rau pentru tragedia asta care s-a abatut asupra familiei tale!!
multa putere iti doresc.
Dumnezeu sa il ierte pe Robert 
meg,
de
matei(9.02.2007)
loremunteanu spune:
Cata, sunt pe la umar, maini, picioare........ N-am bijuterii in locurile cu pricina.....
Am mancat un fel de tarta cu fructe ieri....... de fapt frisca...... si ma gandesc sa nu fi fost de la aia.....
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze mami aici
ylilimic spune:
ralu - la alea faceam si eu referire (desi nici eu nu le-am vazut la inceput, dar de aia am sot
)
Cine se gandeste la o www.metacafe.com/watch/503533/rough_cruise/" target="_blank">croaziera? uite de aia raman eu la construitul vapoarelor
Nu uitati sa va hidratati mult, eventual cu Electrolite sau orice saruri aveti in casa. Si tensiunea trebuie monitorizata, sa nu scada sub 12 cu 7, dar nici nu beti cafea, pe vremea asta scade tensiunea (sunt recomandarile dr, ca mama nu se simte bine)
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
sraluca spune:
LILISOr cu vapoarele alea pe care le construiesti tu ....nu prea merge croaziera ![]()
sraluca
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006
poze de la mare