Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 25
Catalina spune:
fetele, vin si eu cu o rugaminte off topic. daca stie cineva: pot vedea daca m-a inscris vreo banca pe lista neagra a datornicilor? am avut un cont la raiffeisen, cardul meu de salariu si n-am stiut ca tre sa las bani pe el si acum imi zic ca le datoram 11 dolari. I-am platit dar imi e ca deja sunt pe lista si noi tre sa facem credit pt masina .. stiti cumva unde ma pot interesa?
loremunteanu spune:
Cum Cata sa lasi bani pe el? Cati bani? Si eu am avut cardul de salariu tot la ei... Uite ca nu stiu nimic de treaba asta... daca e asa, ma duc si-l lichidez, ca n-am nevoie de un card pe care nu-l folosesc...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
cristiana70 spune:
CATALINA, nu prea stiu cum se procedeaza in astfel de cazuri, puteti probabil afla pur si simplu la Raiffeisen, unde ai avut cardul de salarii, si sa si rezolvi problema. Cred ca odata platita datoria asta enorma, ar trebui sa te scoata de pe lista desi, pentru suma asta care cred ca e strict din comisioane, nu ar trebui sa fii pe o asemenea lista.
www.desprecopii.com/info.asp?id=1160" target="_blank">Aici e un articol despre protejarea bebelusilor in perioadele caniculare, poate va intereseaza.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Messa spune:
Fetelor... eu nu-l inteleg pe Dumnezeu. Nu-l inteleg si gata. O fi El acolo sus mare si bun si puternic... dar cand se intampla astfel de orori eu nu il inteleg, mi-e frica de el si uneori il urasc; imi pare jos, mic si rau si las. De fiecare data cand se intampla asa ceva, ma revolt... si mereu imi spun mie insami ca nu ar trebui sa ma revolt, ca ar trebui sa accept ceea ce nu pot intelege, ca El are planul Lui... Si mi-e frica sa-L urasc, pentru ca mi-e teama sa nu imi trimita si mie vreo tragedie, ca am mai avut doua in viata asta, cand au murit ai mei, mama accident oribil de masina si paralizata doi ani si tata de revelion, de cancer... Dar, daca are un plan, care e acest maret plan? Sa distrugi viata unui om care tocmai - intr-un fel - se pregatea sa si-o inceapa? Sa lasi un pui mic fara tata? Sa lasi o mama singura, cu o singura mangaiere - un copilas nascut din iubirea pentru un om luat atat de brusc si tragic de langa ea? Sunt intr-o stare in care simt nevoia sa ma duc undeva in padure si sa tip la cer. Sa-i cer socoteala. Sa ma iau de piept cu natura, cu soarta, cu nedreptatea vietii asteia... uneori frumoasa, alteori minunata si de atatea ori, de prea multe ori, cumplit de nedreapta. Nu am apucat sa-l cunosc pe Robert... de atatea ori am tot vrut sa ne vedem cu Alina si Robertica si nu am reusit - ba n-am avut timp, ba nu s-a putut, ba una, ba alta... ma gandesc ca in viata asta avem mereu tendinta sa lasam totul pe maine, traim cu o inconstienta copilareasca si ne imaginam ca "e si maine o zi" si, din pacate, nu stim daca intr-adevar e si maine o zi... poate ar trebui intr-adevar sa traim fiecare clipa ca si cand ar fi ultima... daca vreau sa spun cuiva "te iubesc", s-o spun. Si de 10 ori pe zi. Daca vreau sa ies la plimbare, sa ies. Daca vreau sa citesc o carte buna, s-o citesc. Daca vreau sa merg la un concert, sa merg... sa fac tot ceea ce mereu aman pentru ca am prea mult de lucru, pentru ca sunt prea obosita sau pentru ca ma gandesc ca si maine e o zi...
ALINATXA, este cumplit ce ti s-a intamplat. Dar, daca tot s-a intamplat, e bine ca a fost acum, cand o ai pe Roberta... ea ti-a ramas - e puiul vostru iubit si dorit, e motivul pentru care vei fi puternica si vei reusi sa depasesti durerea cumplita pe care cred ca o simti acum. Robert o sa traiasca prin Bitica voastra.
Sunt alaturi de tine.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
eli1977 spune:
Cata, pai poti sa-i intrebi pe ei daca te-au raportat sau daca ai vreun prieten intr-o banca, interogheaza cu datele talle centrala
inca ceva: mi-a zis dr azi, printre altele, sa ii fac lui Andrei compot de cirese, sa le fierb si sa le pun cateva picaturi de lamaie, si sa le pasez in zeama de compot
ciresele crude baloneaza, compotul nu..cica
poti sa incerci..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
adela2006 spune:
ma apuca plansul de cate ori ma uit la pozele lui alina cu robert ma tot gandesc cata durere e in sufletul ei cand trebuia sa fie totul asa frumos ( nunta botezul )
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
Catalina spune:
Messa, nu cred ca cineva putea spune mai bine.
Si fetelor, culmea, perioada cea mai grea nu este acuma. Desigur si acum ii este cumplit de greu Alinei dar e in soc si zilele vor trece pe langa ea, prin ea ... ma rog. Cand vor trece saptamani si nu va mai fi atata lume pe langa ea si lumea va uita, pt ca asa e facut omul si ea va fi singura tot asteptandu-l pe Robert sa intre pe usa si plangand cand Bita zice tata, atunci e cumplit de greu. Si cred ca e de datoria noastra sa nu o uitam in special atunci si sa o sune macar una dintre noi daca nu zilnic, macar saptamanal. Si sa o scoatem afara si sa o ajutam. Acum are multa lume in jur dar va veni o vreme cand nu va mai avea.
Vorbesc din experienta nashei de botez a lui Matei care si-a pierdut sotul la 36 de ani, a murit in masina cu ea si cei doi baieti care aveau atunci 3 si 7 ani. A facut infarct. Si era tot asa, o "iubire ca in filme". Uneori ne este foarte foarte greu sa intelegem care e planul Messa, ai dreptate. Dar este unul ...
anis spune:
am citit doar ultimele mesaje..
Vai alina..e incredibil, mi s-a facut paul maciuca.Strange puiuta in brates i fii puternica sa treci peste..trebuie pentru ea.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Catalina spune:
stati asa ca tot eram io plina de toate alea ... au sunat de la banca pe barbata-meu ca nu ii dau credit ca a fost restant la un credit in euro si e pe lista neagra. culmea! asta n-a avut niciodata credit in euro, ca nu ii dadea nimeni la salariul lui ... incredibil!
acum convinge-i pe astia de la banca daca poti ...
auziti, dar n-ar trebui sa ne spuna si de la ce banca am avut creditul ala la care suntem restanti? ei nu vad acolo?
Loredana fugi si lichideaza cardul. Dar du-te cu bani la tine. Ei iau comision in fiecare zi. Cica si nu stiu ce de neutilizare .... mama lor.
anis spune:
e jale si aici la breaza..Maine pun aer conditiona si care ziceam ca aici la munte nu e nevoie.
Iarina e bine, ii ies D3 si D4 sper sa-i iasa repede ca ma chitie rau..aseara chiar pana la ora 3.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."