Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 17
nadiutapm spune:
acum am citit insa refuz sa cred asa ceva, plang necontenit si nu pot sa-mi imaginezi ce e in sufletul Alinei.
Alina, viata asta e asa nedreapta, multa putere pt tine si Roberta, suntem cu gandul alaturi de voi. Condoleante.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
eli1977 spune:
ALINUTTA...
NUUU, asa ceva nu s-a putut intampla!plang si nu pot, nu pot sa cred ce s-a intamplat cu Robert!
vroiam sa te sun zilelea astea, ca-ti promisesem ca vin..
plang pentru tine, pentru Robert si pentru Bita
iti doresc multa putere, stiu cat esti de puternica, sa poti trece peste aceste moment..
nu mai stiu ce sa scriu, nu mai stiu...
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
jordash spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca si tie Alina condoleante si multa putere sa ai grija de Roberta.
E cumplit...
Lacramioara &
Dragos Andrei (17 oct 2000)
Matei Stefan (31 ian 2007)
loremunteanu spune:
N-am cuvinte... Nu pot sa cred... Alina, suntem alaturi de tine... Sa-ti dea Dumezeu putere! Iar pe Robert, Dumnezeu sa-l ohihneasca!
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
alinuk spune:
sunt siderata
nu-mi pot opri lacrimile si nu stiu cum sa reactionez
oare ce putem face si cum putem fi alaturi de ea???
...urma sa mergem sa ii vedem miri...
(i-am vauzt cat de frumosi si fericiti erau la cununia civila)
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
mcbeal spune:
Intrasem si eu pe net sa vad ce mai faceti si am citit de sotul Alinei... Doamne, mi se pare cumplit... Dumnezeu sa-l odihneasca! Iar Alinei sa-i dea puterea sa treaca peste momentul asta ingrozitor. Trebuie sa aiba putere, pentru micuta Roberta! Doamne, e crunt, nu am cuvinte...
loremunteanu spune:
Nu mai stiu cine intreba de bebe transpirat noaptea... N-am putere, rabdare sa ma intorc sa citesc, sunt prea data peste cap...
Si Roni transpira foarte tare, e ud, ud, noaptea... Cand mananca noaptea, il si schimb; am noroc ca nu se trezeste de tot... Doarme intr-un body, foarte, foarte subtire...
Am de facut curatenie, bagaje... Aseara am cusut perdele pana la 22.30 (comanda pt mama)... Maine plecam acasa... Deja e insuportabil in casa, nu stiu ce ne-om face azi...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
alinuk spune:
Am vorbit acum cu Alina...
Speram sa nu fie adevarat.
Din pacate este...
I-am transmis gandurile si tristetea noastra.
I-am zis ca suntem alaturi de ea, ca suntem socate si ca dorim sa o ajutam cumva daca ne sta in putinta.
Diseara la stirile Antena 1 este un reportaj in memoriam despre el.
Inmormantarea va fi maine (nu stiu inca cimitirul), dar biserica va fi cea din Militari, biserica Dreptatii
Doamne ce sinistru... nu e drept ce se intampla....biserica Dreptatii...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Shine spune:
doamne, ce nedreapta e viata,
Dumnezeu sa-l odihneasca!
eli, daca poti sa o suni, ... fetita ei....., trebuie sa aiba cineva grija de ea.
eu am trei copii acum, dar daca nu are cu cine sa o lase, o iau la mine.
altfel nu stiu cum o putem ajuta......
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina
alinuk spune:
Robert mandru de Bita lui...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!