Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 18
Catalina spune:
Alinuk, spune-ne ce ai vb cu Alina. Cum suporta nenorocirea asta? Fetita ce face?
Doamne, nu imi pot lua gandul de la ea ...
cristiana70 spune:
Alina, Dumnezeu sa-l odihneasca pe Robert, iar tie si micutei sa va dea putere sa mergeti mai departe.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
alinuk spune:
Catalina
iti dai seama ca o intrebare de genul...cum te simti ...ar fi fost nepotrivita...
Mi-a zis ca e cumplit, nedrept....ingrozitor...
Pot sa banuiesc ca acum e confuza si socata.
La telefon primul lucru pe care i l-am zis a fost "Spune-mi ca nu e adevarat..."
si i-am zis despre noi ca ne gandim la ea.
nici eu nu-mi prea gaseam cuvintele
Faptul ca mi-a raspuns la telefon pentru mine a insemnat mult - este o persoana puternica si va reusi .. Dumnezeu ii va da putere sa mearga mai departe.
Fetita cred ca este singurul lucru acum pentru care poate considera ca viata mai are un sens...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
sraluca spune:
Are nevoie de vreun ajutor aici in constanta????
sraluca
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006
poze de la mare
alinuk spune:
mi-a zis ca tatal ei este sa-l imbrace...sa-l aduca
nu am intrebat amanunte, dar cred ca il aduc acasa...curand
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Daconst spune:
DOAMNE NU SE POATE SA FIE ADEVARAT!!!!
Alina,nici nu am cuvinte sa ma exprim.E cumplit ce ti s-a intamplat.Pling intr-una,de parca mi s-ar fi intamplat mie.Fii tare pentru Roberta,ea are nevoie de tine mai mult ca oricind.
Suntem alaturi de tine.Condoleante!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
loremunteanu spune:
Fetelor, ma credeti ca ieri toata ziua m-am gandit la Alina?
Eu am o chestie... nu stiu daca se pot numi premonitii... visez sau am momente cand ma gandesc la anumite lucruri sau persoane, mai mult sau mai putin importante (de cele mai multe ori nu le dau importanta ori nu le constientizez)... in momentul in care se intampla, de multe ori nu stiu daca am trait momentul in sine, cu ceva vreme inainte sau nu... Ma rog...
Ieri toata ziua, inca de cand m-am trezit, am fost cu gandul numai la Alina. Am vazut ca scrisese pe mess ca doneaza pisicuta... Ma intrebam ce mai face Bita... Si dimineata cand am intrat sa vad ce s-a mai intamplat... stupoare... Nu pot sa cred ...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
Catalina spune:
Vai de mine, cred ca va fi cumplit cand il vor aduce acasa ... Doamne, ce trebuie sa fie pe capul ei ... Saraca de ea ...
Vreau sa spun doua lucruri. Si sa nu mi-o luati in nume de rau, va rog sa ma credeti ca imi plange sufletul pentru Alina si fetita ei. Va rog din tot sufletul, povestiti-le sotilor vostri despre Robert si cum s-a dus. Va rog eu. La orice imprudenta a lor pun in pericol o familie intreaga. Nu dati cu rosii, o zic cu toata dragostea si tristetea pentru Alina si fetita ei. Dar daca din toata tragedia asta nimeni nu invata nimic, atunci a fost degeaba si nu as vrea sa fie asa. Sporturi extreme sunt multe, nu numai motociclismul, fumatul rezistenta cum face sotul meu, viteza la volan, bautura en-gros totul totul, trebuie sa fie constienti ca sunt tati de familie.
Nu stiu, iertati-ma, a trebuit sa spun asta.
In al doilea rand, Alina, da, ai dreptate, mare putere din partea ei sa iti raspunda la telefon. Chiar nu ma asteptam. Putem face cu randul sa o ajutam la orice. Stat cu fetita, plimbat fetita, cumparaturi, orice ... Daca mai vb cu ea, spune-i. Nu cred ca e bine sa o sune prea multa lume ... cred ca ii este ingrozitor sa vorbeasca de Robert la trecut ...
Doamne ...
ylilimic spune:
Salutare de la mare!
cristiana - imi place introducerea ta, dar oare crezi ca dupa atata vreme am uitat povestea cuiva? Felicitari lui David, chiar voiam sa stiu cand le va face si el, stii tu de ce
dana - din link-ul dat de tine, iti pot recomanda, H Paradisio in Mangalia (si aici vine cu completari Maryela care doar ce a stat cazata acolo) si H Carmen in Venus unde firma mea ne tot duce la destrabalari cu diverse ocazii, ma uit in continuare si daca mai gasesc ceva interesant iti spun.
Sper ca Lucas e bine, ochisorii lui sunt prea frumosi pt a fi stricati acu de la o revista
baiat mare sa treaca repede.
adinush - deci m-am lins pe bot si de fie-ta
vad ca ti-a luat-o micul tiganus (bey, vorbesc serios, mor dupa tenul lui!)
adela - poate ar trebui sa o iei mai usor cu vopselurile; Nici noi nu avem dinti si nu sunt pe cale sa apara; Adam nu sta bine in fundulet, e ca puiul de maimutza cu nasul in talpi
marina - felicitari pt primul dintisor, chiar sunt curioasa daca se confirma teoria cu copiii plinuti nu simt atat discomfort ca cei slabuti la eruptia dentara...la voi se confirma.
vad ca vorbiti de caldura: http://www.newz.ro/stiri/aerul-devine-irespirabil-445-grade-celsius_n40011.html Ei, ce ziceti de asta?
lore - felicitari si voua pentru prima intoarcere! La mai multe, si ai grija cat de aproape de marginea patului il lasi
katy - eu fac o preferinta pentru gatitul/calcatul ryfelor in zori, cand e mai racoare...
monu - si eu daca asa avea pb voastre (febra si caldura) i-as da saruri. sunt recomandate in canicule...
raluca - intre si tu de la munca pe forum, ca el nu stie...
sau citeste si el? 
mary(bell) - o transpiratie abundenta nu e buna, elimina saruri si calciu. Incearca sa ii dai saruri si sa il schimbi in somn (daca seamana cu Adam tot se trezeste
) oricum, nu vorbi cu el, ca adoarme mai usor.
mihaela -bine ca ai zis de temp la mare...la noi in f seara pe bb il imbrac cu raiati lungi si bluzon cu maneca lunga. Eli stie!
simt ca nu mai pot scrie nimik alinatxa condoleante! asa as vrea sa fiu mai aproape de tine, saptamana trecuta iti redam aici mesajul tau dnaintea nasterii mele, of cat de rau imi pare! nu e drept! ieri a fost o zi infernala pe traseul Cta-Mangalia, multe accidente, sper sa nu mai aud si de alti cunoscuti...Dumnezeu sa-l ierte!
nu ma mai pot concentra si pentru alte raspunsuri...multumim katy pentru subiect, ma voi ruga pentru ei. O sa incerc un SMS, din pacate cu sincere condoleante. Puteti incerca sa va amintiti daca are ajutor prin parinti/socri sa ii tina careva fetita? Nu cred ca mai are timp si de ea acum... poate niste bani stransi asa cum se face la noi i-ar folosi...cum ziceti voi...
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Catalina spune:
Da Lili, e o idee buna cu banii pt ca din cate stiu eu, Robert era cel care facea banii, nu? Cine are o idee cum putem face cu banii? Cine sta aproape de ea?