Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 16
Catalina spune:
Am vrut sa scriu ceva dar mi s-a facut ceata in creier. Alina ... Dumnezeu sa il odihneasca ... Doamneeeee!!!!
Am ramas muta.
Catalina spune:
Mai fetelor, am visat urat????? Doamne, nu imi revin! Imi stau in fata ochilor randurile cu Alina pe mess in care o sfatuiam sa il convinga pe Robert (Dumnezeu sa il ierte)sa lase motoarele si masinile de viteza ca au copil mic .... Offffff, Doamne.
Nici macar nu imi pot inchipui ce o fi pe ea acuma ... Ce ziceti, da una din noi un sms la ea? Sa stie ca suntem alaturi de ea si ca daca are nevoie o ajutam. Atata. Stiu ca nu poate vorbi dar sa stie ca suntem alaturi. Cine sa dea? Adica asta e ideea mea, voi ce spuneti?
Vorbesc singura ... .
sraluca spune:
Am ramas muta. Nu stiu .....
ALINA gandurile mele sunt la tine.
sraluca
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006
poze de la mare
Catalina spune:
Ies afara cu Matei si revin pe la 10. Ce sa zic, sper sa vad pe unde merg ... .
Doamne ...
roandre spune:
Doamne Alina, plang pt durerea ta, pt tineretea lui Robert, pt micuta voastra....Of Doamne, uneori viata asta isi bate joc de noi in cel mai nemilos mod cu putinta!
Iti doresc multa, dar multa putere sa poti merge inainte pt fetita ta, pt minunea voastra mica si dc iti pot fi cu ceva de folos...orice, dar absolut orice, te rog sa nu eziti!
Sunt alaturi de tine draga mea!
roandre spune:
I-am trimis un SMS Alinei...sa stie ca suntem alaturi de ea...desi...
Inca nu-mi vine sa cred...
kateryna spune:
Am ramas fara cuvinte. Alina suntem alaturi de tine! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
monu spune:
Alina, DD sa va aiba in grija si sa aiba grija de Robert.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gabriela_s spune:
numai dumnezeu stie de ce...
condoleante alina!
.........................................