Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
marybell spune:
bai fetelor 40 de grade maine? vai de capul nostru...pai ma postez langa aparatul de aer conditionat si afara il mai scot pe bebe, abia la 7 seara, in cazul asta.
vroiam sa va intreb
daca ai vostri bebelushi, transpira noaptea cand dorm? ca al meu e leoarca peste noapte. de cateva ori a trebuit sa trezesc copilashul, sa il schimb de body fiindca era prea ud.
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
kateryna spune:
Marybell, Anelin transpira si ziua si noaptea. Oricum de cand a inceput caldura Anelin sta in casa tot timpul numai in pampers (inclusiv dupa baita).
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
mihacarm2002 spune:
Dana, bine ca te-a linistit dr. Mi se pare normal sa te panichezi
loremunteanu,
felicitari pt progresul lui bb Roni!
Matei si Ayleen, ce comici trebuie sa fi fost. Auzi unul ii sugea degetelul si celalalt talpa.
sraluca, ce-ti veni sa pui un astfel de pariu? n-o sa te roada curiozitatea ce am mai facut?
Aici in Cta e f. placut seara pt ca bate vantul. Asta-seara am fost nevoita sa merg cu carutul invers la intoarcerea spre casa. Oricum, la noi nu s-au anuntat asa temperaturi ridicate.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
Madutza10 spune:
Buna seara!!!
Fetelor ,sunt prietena AlineiTxa ,cu durere in suflet va dau o veste cutremuratoare :sotul ei a murit azi dimineata intr-un accident de motor ,suntem cu toti zguduiti de veste ,mai mult nu va pot spune ,decat ca s-a intimplat in Constanta ,maine il aduc acasa ,poate mai intru zilele viitoare.
Alina este distrusa dupa cum va puteti imagina ,mai ales ca peste doua saptamani urma sa se casatoreasca si sa boteze fata ,este o adevarata tragedie!!
Dumnezeu sa-l ierte!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
TERBITZA spune:
am intrat sa citesc ultimele noutati si mi s-au inmuiat picioarele; nu am cuvinte.
Alina, sincere condoleante!
mihacarm2002 spune:
Alinatxa, nu stiu ce as putea sa scriu. Plang alaturi de tine si ma rog ca Dumnezeu sa te intareasca desi e ingrozitor ce a putut sa ti se intample!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
aelita spune:
daconst,am luat si eu bilet pt 8 -21 august.
aici e totusi racoare.si cand aud ce calduri suntin Romania..unde ciuciu aer condi,imivine sa nu ma mai duc.
la mine sunt 26º ,noaptea ,in casa,fara sa pun aerul.cateodata ajunge la 28..atunci e cald,pun aerul.
acum,cu geamul deschis e chiar racoare.
MA INVELESC CU PLAPUMA INCA !!!!!!!!!!!
trimitmesajul asa cum este pt ca am ajunsla un mesaj si simt ca lesin.......
S.
aelita spune:
Nupot sa citesc mai departe...
am ajuns lamesajul despre Alinatxa..
nu pot sa cred !!!!!!!!!!!!
doamne,de ceeeeeeeeeee???????????
nuam cuvinte..doamne,ma gandesc la copilas,la ALINA...
[Q]
aLINA,SUNTEM TOATE ALATURI DE TINE.
Madaluta,spune-ne daca Alina are nevoie de ceva.
fetelor,care sunteti pe aproape,poate puteti fi alaturi de ea.
doamne,ce tragedie !!!!!!!!!!
nu pot sa cred.
e groaznic !
S.
aelita spune:
nu pot sa ma opresc din plans..ultima data Alina scria ca si-a luat rochia si ca e prea scumpa pt cat o poarta,o singura noapte,si ca o sa o vanda apoi.
sa ne rugam pt sufletul sotului Alinei
, de acolo de sus sa vegheze asupra micutei Roberta care a ramas fara tatic.
Dar parca nu pot sa cred...tot astept sa imi spuna cineva ca e o greseala .
????????????????????????????????
Multa putere,ALINA ! suntem alaturi de tine !
S.
pitilache spune:
Alina, nu stiu ce sa scriu de cat sa ma rog si eu la Dumnezeu sa poti sa fi tare pentru fetita ta scumpa, Bita.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!