Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

tocmai am vazut la stiri(sa traiasca digi si sa nu se blocheze curand...) cum se topeste asfaltul in bucale.
sa va spun cate grade arata termometrul meu la ora asta afara?
15.
sa va spun cate erau azi la pranz?
13.

eu behai, bea mucaie, afara e cerul negru.

eva umbla???? si mai spune si mama...ma duc sa trezesc copilu' sa exersam ca vad ca ramanem de caruta...dinti ioc, ma-ma ioc, umblat ioc...

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mamici si fulguleti, cum de mai rezistati??? Aici sunt doar 31 feels like 38 si eu sunt terminata de caldura, daca n-ar exista aerul conditionat nu stiu ce as face.
Daca n-aveti aer conditionat luati macar un ventilator, ca tot ajuta, mai circula putin aerul prin casa si tot e ceva. Nu va fie frica pentru cei mici ca nu patesc nimic, eventual puneti ventilatorul sa bata in perete si sa ricoseze aerul ceva mai dispersat in camera.

dianocica, gata bagajele? Hai ca iti las cheia sub pres si o harta catre Niagara si Marineland. Urca-te pe vapor ca numai bine ajungi aici pana plec eu in Romania. O rugaminte doar, uda-mi si mie florile cat stai pe aici.
Uf, ce ma bucur ca am rezolvat cu florile!

desiree, succes la saptamana verde! Pe mine m-a sabotat sotul azi dimineata ca mi-a lasat un sandvici cu unt si cascaval si m-am simtit datoare sa-l mananc, dar in afara de asta am fost cumintica, nu m-am abatut de la plan.

Ralumat, succes si tie! Sa stii ca alimentele neprelucrate termic sunt bune daca vrei sa slabesti, pentru ca digestia lor consuma multe calorii, asa ca spor la salate!
Eu de cateva zile sunt mare iubitoare de cotoare de telina (pe aici le zice sticks), nu stiu daca au aparut si pe la voi, dar eu doar din astea as rontai cat e ziua de lunga.

Aaaa, mai tineti minte "A-nceput de ieri sa cada cate-un fulg acum a stat"? Cand ati scris voi ca v-ati gandit ca a nins in Canada am ras, dar ieri mi-a stat rasul in gat cand am vazut ca in a nins in Canada!!! Acum doua nopti au fost intre 10 si 15 cm de zapada intr-un oras in care in mod obisnuit e cald! Ktrinel, ai vazut? In BC, Kelowna, iar in Manitoba a fost tornada...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Vai aelita, ce s-a intamplat cu bietul om? Of, ce nenorocire!
Si fetita, Doamne ajuta ca a scapat!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

a nins la Kelowna??? chiar ca s-a dat lumea peste cap!

aelita, imi pare rau pt sotie si copil. e infiorator!

chinico, esti cinica ...ai strans toata racoarea acolo...

adinazot, sportiva Alessia ...

ralumat, ce mai conteaza, feng-shui, ne-feng-shui...daca merge....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

donia, din ciclul nici fenouiul nu-i marar, nici telina nu are cotoare ....o sa bagi iar parul pe moatze fetelor ...aici, din telina se mananca tulpina, lunga, verde si crocanta...ca sa va lamuresc...daca aveati nelamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

donia, din ciclul nici fenouiul nu-i marar, nici telina nu are cotoare ....o sa bagi iar parul pe moatze fetelor ...aici, din telina se mananca tulpina, lunga, verde si crocanta...ca sa va lamuresc...daca aveati nelamuriri.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Hai ma, ca e si la noi la tara de-astea.......; numai ca pentru mine sunt din aceeasi familie cu avocado- n-am dat niciodata banii nici pe una, nici pe alta.Limitata ce sunt!

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

chinico esti cinica ..zice ktrinel..

racoarea??? pai acusi ninge, ce racoare...
acum ploua torential. se anunta inundatii mari in zona.
iupiiiii....de abea astept..
fiecare cu ce il doare. voi nu puteti sa iesiti din casa din cauza caldurii, eu din cauza vantului odios.

ma duc sa dau drumul la calorifere ca ingheata shefa in pat.

am editat ca am uitat sa o felicit pe donia pentru a doua zi de saptamana verde si sa ma alatur lui ktrinel in decimarea borcanelor de nutella.
a. si ca sa nu mai editez din nou..
ralumat lasa ca nici eu nu ma dau in vant dupa avocado. nu are nici un gust. parerea mea...
tot mai buna e ciocolata...

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Tulpina, mai, tulpina, asta era!
Da-ti plac? La nebunie? Ca eu asta as manca de trei ori pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Aoleu, deja ma bagi la idei, Donia . Ca telina e din lista aia cu alimente cu calorii negative. Adica pentru ca sa o digere, corpul consuma mai multe calorii decat aduce telina. Hmmmm, maine cand merg in piata ma uit sa vad cat costa si pe la noi. Daca zici tu ca e buna.....dar se aseamana cu radacina aia rotunda? ca mie aia nu-mi place decat cu maioneza.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Vesti bune, Ralumat! Ce mai e pe lista aia?
Uite www.assuredproduce.co.uk/resources/000/145/559/celery_tallthin.JPG" target="_blank">aici cum arata tulpina aia de imi place mie, pe cand am plecat eu din tara nu era prin magazine, poate acum e.
Maaama ce pofta imi e, iar mai bag o tulpina.
Edit ca sa spun ca tulpina are si ea aroma de telina, dar nu e la fel de aromata ca radacina. Eu mananc tulpina cu un sos Cesar care nu are grasimi, deci are calorii foarte putine.

Mergi la inceput