Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 27
Dia1609 spune:
ariadna, eu sincer m-am gandit ca dc eu sunt deshidratata si mi-e sete, nu-mi tb sa beau lapte, ci apa... asa ca azi i-am facut Oanei laptele mai diluat, adica la 200 ml de lapte preparati ca la carte am adaugat inca 25-30 ml de apa ... si asa l-a baut...acum nu stiu dc a fost numai o intamplare ca l-a baut, dar eu zic ca merita incercat ..... de cand cu caldurile astea eu m-am decis sa fac laptele mai diluat si se pare ca tine figura
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Ariadna30 spune:
Dia, multumesc pt. pont. Cred ca o sa incerc si varianta asta; in fond, n-are de ce sa-i faca rau, e ca si cum i-ai da apa dupa lapte sau invers. Sa stii ca m-am gandit si eu sa adaug ceva apa la laptele deja preparat....dar in ideea de a bea si alte lichide in afara de lapte....si nu avand ca scop principal acceptarea laptelui. :)
Ktrinel spune:
vai, ce=o fi pe capul vostru ....ma gandesc cu groaza...aici sunt 28C si nu pot spune ca a fost confortabil deloc...si mai si adia un pic vantul! Doamne, oare spre ce ne indreptam ??
m-am uitat si eu ce scrie pe Danonino aici la ingrediente. eu prefer sa ma mai abtin ...are toata viata in fatza sa bage chestiile alea in ea. poate la voi are alte ingrediente.
doradora spune:
aratau la stiri cum se topeste asfaltul si cum se afunda sinele de tramvai, iar pe rotile tramvaiului era asfalt lichefiat
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
m-am uitat si eu ce scrie pe Danonino aici la ingrediente. eu prefer sa ma mai abtin ...are toata viata in fatza sa bage chestiile alea in ea. poate la voi are alte ingrediente.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
sincer, nu cred ca are alte ingrediente... zic si eu la fel ca tine, macar cat e mica sa incerc s-o hranesc cat mai sanatos, ca pe cand va creste cu siguranta va manca tot soiul de tampenii din astea
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by Mironaquote:
Originally posted by Ktrinel
mirona, ce gramaj are borcanelul ala de mancare cu carne? si inca una: dupa ce criterii alegi iaurtul?
125 g - deci papam fffff putin.dar ... asta e. asa-s fetitele.
papa e insa facuta de mine - deci carnea o pun dupa ochi - cam 2-3-4 lingurite de piept facut la blender.
iaurtul l-am ales dupa criteriul FORUM. Au fost aici recomandate doua iaurturi cu termen de valabilitate scazut: napolact si campina.
Le alternam - ca-i plac ambele. Cand cu cereale, cand cu fructe, mai vreau sa incerc si cu branza calcica. Alte combinatii or mai fi?
Miro
Miro, mai intai bine ati revenit. Si acum, raspuns (tot periculos pentru cele slabe de inima
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)luna a sasea
Ralumat spune:
N-am terminat de citit, dar trebuie sa raspund. ![]()
![]()
![]()
Dandusa, m-ai prins. Am fost sa ma cert cu aia de la Directia de munca, dar era poarta inchisa 

. Cica au program doar lunea, miercurea si joia. Asa ca m-am enervat si m-am oprit....la TCM!!!!!Ala de pe Vatra Luminoasa, foarte bine aprovizionat. Luat alte doua costumase la copil, pantaloni scurti la barbat si pantaloni Capri pentru mine. Sa va mai zic si de biscuitii imbracati in ciocolata, cu crema de capuccino, care acolo sunt doar 3 lei cutia?????Nu va mai zic, ca suntem in saptamana verde iar pantalonii Capri plesnesc pe mine (nu imi place sa probez, mai ales pe caldura, cand sunt transpirata, asa ca.....).
Apropo, tot drumul a fost facut singura, pe jos, intre 12 si 13 (
), ca atunci a fost sotul acasa cu David. Din pacate, desi am avut palarie pe fata, se pare ca am ceva probleme. Daca nu imi cedeaza roseata, maine am alt drum de facut- la Spitalul de Arsi. Idioata de mine nu m-am dat cu crema de protectie, iar biata mea piele, nou-nouta de un an pe fata, nu prea s-a dovedit rezistenta. Sau sa fi ramas cu vreo alergie pe viata la temperaturi ridicate? Hmmm, vad eu...deocamdata am masca de iaurt.
Si hai sa ii raspund si lui Ktrinel, ca si ea m-a prins cu feng-shui (mai fetelor, dar voi ati inceput sa ma cititi mai bine ca mama): ei bine, da, am incercat si o varianta de-asta, dar una empirica, pentru ca n-am avut chef de studiu. Adica, ma enerva ca David se foia noaptea in patut. Unde il puneam cu capul il gaseam cu picioarele, sau se baga adanc intr-un colt in plasa si se trezea cu semne pe fata....asa ca am facut experimente, mutand patutul prin camera in fiecare noapte. De doua nopti doarme nemiscat - inainte patutul era de-a lungul patului nostru, acum e perpendicular. Coincidenta sau feng-shui?
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
aelita spune:
aka
incepem diversificarea,am cumparat aseara scaun pt ea,sau masa cum se cheama ![]()
chris aia cu "fetele racesc usor" sigur facea parte din categoria alora care spun " a racit jos" .trebuia sa o intrebi,numai fetele racesc?
e boala la noi cu ovarele,stiu...
madaluta
quote:cu mine !!!!!!!!!!!!!1
--------------------------------------------------------------------------------
NU MAI VREAU BB 2!!!
...Crinuta a reusit sa ma convinga...
--------------------------------------------------------------------------------
dandusa:Pai asa ne-a fost vorba???nu se poate..eu cu cine o sa fiu colega la odiseea din toamna???Eram cat pe-aci sa il proiectam de luna asta, dar am zis sa nu ti-o iau inainte, asa k am dat fuga la farmacie si am luat postinor...

alexandra,da,dupa primul CM a trecut mai mult de o luna pana la urmatorul,cred ca vreo doua luni..nu e regula.deci nu e regulat din prima.
mirona,aoleeeeeeeeeu ce frumoasa eeeeeeee www.flickr.com/photos/8904209@N07/622449668/in/set-72157600393576856/" target="_blank">Karina !
fetelor,dincolo la mamicile ian-febr e jale: a murit ieri sotul unei mamici dintre noi,la numai 28 de ani,si lasa in urma o fetita,Roberta,de 4 luni.
azi suna televiziunea la mine la usa.era unul cu camera pe umar si una cu microfonul.brrr plecati de-auici ca eram in chiloti si in maieu!
a cazut de la etajul trei fetita de 5 ani care e deasupra mea,Lorena.
TRAIESTE !!!!!!!!!!!!!
mi s-au inmuiat picioarele cand am auzit,dar traieste!
a cazut PE CIMENT !
cica doar o mana si un picior rupte..
cand vrea Dumnezeu!!!
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui Robert !
S.
Ralumat spune:
David a lins un iaurt Campina (de 150 gr) cu o piersica si o scafa de cereale, iar acum incerc sa ma fac ca nu vad faptul ca cere atentie.
Ati vazut la stiri ca au gasit viermi in lapte praf? Si mi se pare ca era Nan. dar ca maine la Constanta vor fi 36 de grade? Si eu ma gandeam sa ma refugiez acolo 
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
doradora spune:
doamne fereste de asa o nenorocire! baiat tanar si uite ca ramane dupa el un copil mic...
nu va pot spune cu cata scarba am citit mesajele de la cititorii ziarului in care a aparut stirea! sunt niste animale, care se bucura de moartea unui om, si o fac intr-un limbaj de nedescris! imi este scarba!
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri