Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

acs, am dat drumul mesajului inainte de a adauga ce era mai important : ai niste copii superbi. Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Alexandra,
nu vrei tu ,mai bine,sa cumperi un test...si sa ne comunici rezultatul?...,nu-mi place suspansul...,hai ca mor de curiozitate...,tu nu?!?
Dia,
,ai dreptate cu uitarea...,noroc cu ea...,ca altfel...
Ktrinel,
ai scapat de armasar?
Bambo,
drum bun la mare,sa faceti muuulte pozici
Flore,
puuupam doi ochi albastrii,frumosi
Madaluta,
este o jucarie gen centru de activitati...,cu multe melodii,zornaitori,luminite...,daca vrei pun poza cu ea din fata...
Ralumat,
unde umbli?...dupa barcute?,tcm sau magazin naturist?...nu-mi spune ca ai iesit sa te certi cu aia ,ca nu ti-au bagat indemnizatia pe card?!?
Yagmur,
puuupam tare Luca si pe mama lui muncitoare...

Iuly,Saryta,Ramsan,Miraco,ne este dor de voiiii

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Asiza bagat la cap piticul tau - l-am transformat intr-unul de-al meu. SPER sa nu uit.
Desiree, dandusa si Carla este vb de o faza din parc - pe care eu am povestit-o aici, fara a spune despre cine e vb - plus am propus si o tema a zilei din aceea discutie avuta in parc, de altfel astea sunt temele zilei - din si despre viata reala - dar deh! unele nu pricepe ce e alea discutii.
Femeia (mahalagioaica de meserie) s-a simtit ofensata si asa s-a gandit ea sa-si manifeste OF-ul. Daca m-as apuca si eu acum s-o balacaresc pe forum ... ce ne-ar diferentia? Asa ca ... il consider subiect mort. Oricum am reglat conturile pe PM - ca prin parc ne ignoram cu succes.
acs pune mama meniul zilei - dar fara cantitati - doar ce papa umflatelul. piticii
adina vazut cataratoarea. Absolut superba. Deci suntem pe drumul cel bun cu danonino - noi tocmai eram la primul.

Flore m-ai tampit cu plata din septembrie la flickr - Eu ce ma fac??? ca nu am gasit inca un alt site sa-mi placa.

pupici la toate

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

incredibila cataratoarea. a meritat efortul

mirona
eu nu m am prins. adica de ce nu ti am luat apararea cand? ai zis tu ceva? si noi ne am facut ca ploua? oricum n am inteles unde erai tu acolo, in discutia cu pricina...tu erai persoana in cauza? care zice din carti? pai de ce nu ai zis nimic? eu as fi intrat si as fi zis. da, eu sunt aia...consider ca nu e corect asa si asa si am zis ca meritati sa stiti. si gata. nu i bai, nu va mai deranjez. daca totusi sunt aceleasi carti cu olita la 7 luni poate nu sunt cele bune .

dia, mi se pare foarte putin aerul la 23. noi si iarna aveam 24.... si eu stiu ca nu i buna o dif asa mare de temp.

adica n am plecat l amall ca era busy hazbindu'. si ne enrvem si ne topim aici

diana si david 03.12.06

Pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu am citit subiectul acela la vremea respectiva, nu rezulta nici de acolo si nici de aici ca ar fi vorba de miro, si nici nu am prea inteles ce treaba avem noi cu toata tarasenia

merg pozele cu alessia, e super haioasa, nu mi-am imaginat ca un copil atat de mic are asa o bucurie la masuta de cafea...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by adinazot

Mai fac o ultima incercare pe ziua de azi...pe urma nu mai am timp,sa vad daca functioneaza pozele www.flickr.com/photos/9359777@N06/" target="_blank">CATARATOAREA
spuneti-mi ,va rog,daca le puteti viziona sau nu!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=66500683113.52049724113.1182758977247&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Alessia luna 8

Ce ma asteapta.....
ALEXANDRA hai ca sigur esti pregatita! Fa testul...vrei galerie?
DANDUSA si eu credeam ca am o fetita mai puturoasa, dar azi am ajuns la concluzia ca muschii sunt de vina: NU ARE MUSCHI! Asta e . Se chinuie sa stea in 4 labe, dar ii tremura mainile, si curu/i face stanga dreapta. Da se chinuie...e o dulce!

FLORE www.flickr.com/photos/9038612@N03/" target="_blank">ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

intrebare: e ceasul meu de la calculator si cel de la mobil stricat, sau timpul curge mai repede pe dc?
imi arata ca ultimeu meu mesaj e postat la si 36, iar ceasurile mele arata doar 33-34.
editez: acum pe dc e si 43, pe al meu si 35.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Aaaa...mi-am mai amintit 2-3 chestii. Acu` cat doarme Andrei, ca dup-aia...nu mai pup calc.

C.M. - Prima data a venit pe 8 mai, in cazul meu. Iar in luna iunie, pe 2. Probabil mai dureaza pana revine la normal, ca inainte sub nici o forma nu era asa; eventual intarzia cateva zile, daca nu foloseam anticonceptionale in perioada respectiva.

Ca tot veni vb. (din nou) de mamicile din parc... Ieri am iesit destul de tarziu (18:30) afara. Soarele ardea inca cu destula putere, asa ca tot in parc am mers....ca acolo e mai racoare si sunt si locuri cu umbra. M-am asezat pe singura banca libera...in ideea de a-i da copilului sa bea putin lapte/ceai - ce dorea el sa accepte. Vorba vine libera....ca jumatate era ocupata de o fosta vecina care era insotita de nepotelul ei de aproape 3 ani. Cum nu ne mai vazusem de multa vreme, am avut destule subiecte de discutie...si la un moment dat s-a ajuns si la diversificare, lapte, etc. M-a zis ca n-a fost alaptat copilul pt. ca s-a inecat o data la san...reactionand destul de urāt, dupa care, in urma socului, mama a pierdut laptele. Asa ca i-au dat lapte de vaca incepand cu varsta de 6 luni, l-au pus in premergator tot de la 6...si tot asa. La scurt timp a aparut o mamica al carei copil avea 1 an si 7 luni, cum aveam sa aflu ceva mai tarziu. Auzind ce se discuta, inclusiv pe mine plangandu-ma ca Andrei aproape ca refuza laptele, s-a bagat si ea in vorba. Asa am aflat ca ea i-a dat baietelului ei lapte de vaca de la 3 luni, parca....de la 2 luni manca cu lingurita (n-a specificat ce anume..si nici n-am catadicsit s-o intreb), iar de la 4 luni...era deja flacau mare, mergea in premergator. Asta da copil precoce! Nu m-am obosit sa-i explic cu detalii ce a gresit si din ce motive nu e bine cum a procedat, dar i-am zis ca a fortat copilul cu premergatorul, cand acesta nici nu statea bine in fundulet (bine, dupa spusele ei, la doua luni deja era versat la capitolul "stat in fundulet").

Eu nu ma mai agit sa dau sfaturi, ca n-am cui. In oraselul nostru cam toata lumea procedeaza la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Chris nu aveti voi nici o treaba - iaca ma bag si eu ca proasta in vorba - mi-e si ciuda ca v-am zis-o. Atunci la vremea respectiva una din fetele de aici i-a soptit aceleia ca eu pusesem tema zilei legata de discutia din parc - am si intrat si i-am "multumit frumos".
Vorbeati doar despre mamicile din parc - si ma gandeam eu ce bine ar fi fost sa-mi fi luat cineva apararea pe acolo - dar cum nici eu nu mi-am dat osteneala de a intra pe acolo ... nu era cazul sa va alarmez si pe voi.
In fine - inca o data - prost e cel care nu-si tine gura.

dianocica da. despre cartile alea este vorba. Tot in ele scrie si de danonino la 8 luni si tot acolo si de olita la 7. Ceva obiectii?

Miro

Mergi la inceput

Am uitat sa intreb ceva... (sunt multe lucruri de povestit/intrebat, dar uit de toate cand ma apuc de scris).

a deju, ce fel de iaurt ii dai lui Eric? (cum se numeste)
Daca o mai tinem mult asa cu laptele, cred ca ma gandesc si eu serios sa ma apuc sa-i dau iaurt. Azi ne-am intors la obiceiurile din trecut, ca sa zic asa..... la a doua masa de lapte (150 ml) a fost super, dupa 50 ml bauti cu chiu, cu vai din sticla...am trecut la seringa de la Panadol. Asa l-a baut ceva mai bine, nu prea a facut mofturi...dar ce ma fac cu timpul alocat mesei resp.? Cred ca dureaza vreo ora sa tot incarc seringa si sa-i dau laptele putin cate putin....nu mai rezist! :( In familia sotului e cineva al carui copil a refuzat categoric laptele de la 6 luni....si nici ca l-a mai vrut pana la 2 ani. Sper sa nu patim si noi la fel! Nu stiu ce sa mai fac ca sa accepte laptele; sub nici o forma nu vreau sa-i dau lapte de vaca. :( Vb, unei mamici : "daca-mi zice cineva de ce refuza astia laptele, eu ii ofer o excursie in Bahamas!". Care sa fie motivele, dom'le?!?

Mergi la inceput