Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by Donia

Vai aelita, ce s-a intamplat cu bietul om? Of, ce nenorocire!
Si fetita, Doamne ajuta ca a scapat!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui Robert !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by Donia

Vai aelita, ce s-a intamplat cu bietul om? Of, ce nenorocire!
Si fetita, Doamne ajuta ca a scapat!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

un accident de moto ...
era singur.a murit pe loc.
avea doar 28 de ani.
in curand aveau nunta impreuna cu botezul,la care erau invitate mamici de la ian-feb2007 .Robert si Alina
Roberta a ramas fara tata ...aveti aici subiect

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui Robert !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Valeu, e urgie, vine furtuna! Nu se mai vad blocurile de peste drum din cauza prafului ridicat. Si fulgera in departare.....si barbatu-meu munceste....iar eu aici, cu voi.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
s-a TAMPIT lumea. la mamici de ian-feb este un link catre un articol din ziar, mai jos comentarii de la diferiti indivizi. TAMPITI! IDIOTI! ANIMALE FARA SUFLET!
Alina D-zeu sa-l ierte!
am vazut poze cu cataratoarea, fff tari, mititica unde s-a bagat.
in rest...... ma bucur ca s-a intors Miro, le pupic pe amandoua, imi pare rau ca iar s-au iscat niste "discutiii", mamici din parc........ azi am auzit pe una ca ii povestea alteia..... la 3 luni i-a dat copilului ciorba de carne, acrita cu BORS, pt ca nu ii place supa de legume, asa ca nu mi se mai pare grav un varf de sare. s-a intors lumea cu susul in jos!
azi la 15 erau 39 de grade. MURIM DE CALD!
apropo.... ? voi puneti ceva pe cap bebelusilor???? ca Dani transpira si cu capsorul neacoperit, asa ca eu nu ii pun nimic pe cap. in plus noi intram in casa pe la 12. e drept ca stam in cel mai verde cartier din Iasi, stam numai si numai la umbra, unde e binisor, chiar racoare cand mai bate vantul. bine, vreau sa zic in mod normal, nu azi, cand am intrat in casa la 11.30 si am mai iesit la 18.30.
? a dat cineva bebelusilor suc de la hipp??? ca eu am cump azi (mar+struguri), am combinat cu apa (mai multa apa decat suc) si a baut copilul meu 100 ml afara!!!!!! niciodata nu a mai baut atatea lichide!!!! vroiam sa va intreb daca ati folosit, daca sunteti pro sau contra si mai ales daca pot sa il tin la mine deschis 2h la plimbare sa il combin cu apa plata si sa il servesc afara?
va pupic

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Hai mai, ce faceti, v-ati culcat?

Donia, uite asta mi-a aparut la prima cautare pe google:

calorii negative

luna a sasea

Mergi la inceput

laura, eu ii pun intotdeauna pe cap lui David o sepcuta/palarioara. Am avut insolatie in copilarie si stiu ca durerile sunt cumplite, asa ca il feresc.

Suc de la Hipp i-amd at, nu i-a placut. Cred ca daca tii sticluta intr-o gentuta de-aia termoizolatoare, nu e vreun pericol, 2 ore.

Haideti ca inchid PC-ul. Fulgera cumplit si nu vreau sa am vreo surpriza.

Pupici, noapte buna. Sper sa dea o ploaie, sa mai spele si Bucurestiul asta.

luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Laura, nu ii dau palariuta lui Cristi decat daca e in soare, la umbra il tin fara palarie.

quote:
Originally posted by Ralumat

Hai mai, ce faceti, v-ati culcat?

Donia, uite asta mi-a aparut la prima cautare pe google:

calorii negative

luna a sasea

Multumesc, Ralumat. Buna lista, ieri chiar mi-am cumparat conopida, telina, morcovi si brocoli asa ca de acum o sa rontai serios.
Tu ce strategii mai aplici saptamana asta?

aelita, multam, am citit. groaznic, sarmanii, cata durere! Si chiar inainte de nunta... Eu nu stiu cum o sa mai poata Alina sa functioneze normal, sper sa aiba ajutor din partea familiei. Mama mea a murit inainte de nunta mea cu cateva zile si parca asta a facut ca durerea sa fie si mai mare, mult timp mi-a luat ca sa pot sa accept ce mi s-a intamplat. Dar macar l-am avut langa mine pe sot...
Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea durere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

deschid cap nou... SPER

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS.... VA RUGAM CONTINUATI AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Miro, superbe pozele.... vai ce va invidiez (cer iertare pentru asta), dar tare imi este dor de natura si iarba verde...
La Cluj e racoare...
Mai am 5 pagini de citit din capitolul trecut, plus ce ati scris in noul capitol.. sper ca apuc...
Pupici si Sa ne traiasca fulguieti de astazi: Pascal si Sophia (cu pupici speciali de la Luchitza), Gabriela si Cristina

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput