Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Alex daca ii e foarte drag de cineva sau daca intra rau in agitatie vine si te musca..da vad ca in ultima vreme le-a mai rarit.
In schimb, de cand sta zilnic cu verisorul mai mare a inceput si el sa dea palme (mentionez ca verisorul este un copil ft agitat, dar din pacate nu am ce face, ca sta pe timpul verii in Romania, si sta soacra-mea si cu el-de miercuri scapam de el, ca intru in concediu si nu-l mai duc la socrela 1 luna, exact pana cand pleaca Gabi inapoi in Italia).
Eu afara apuc sa stau si pe banca, fiindca la noi la bloc sunt ft multi copii de 5-6 ani care mor de dragul lui si se joaca cu el, dar au si grija. Asa ca am multi baby-sitteri pe langa el . Bine, sa nu va inchipuiti ca eu las copilul in grija lor si stau linistita!!

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Cite un buchet de flori pentru mamele care alearga dupa copii afara, ca eu nu prea sint in stare.

Ieri ma luase cu gheata pe sira spinarii: am mutat lucrurile mirunei in noua camera, si dupa impartirea cu succes a ciorapilor care avusese loc cu o zi inainte, am zis sa mai fac un pas si sa o conving sa-i dea niste carti lui bebe (mentionez ca la miruna cartile sint no. 1 in topul jucariilor). Un sfert de ora tot am incercat, nimic, toate erau 'Muna' (asa isi zice ea). Simteam cum intru in depresie. Dar dupa 5 minute de analizat colectia singurica, a venit la mine cu 5 carti si a zis 'bebe' (destul de darnica, zic eu).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ioana, ..deci se pare ca Miruna va avea multa grija de bebe mic...daca renunta ea la 5 carti de-ale ei !!! Sa stii ca e ceva !!!

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

netza,

Ioana eu zic ca cele 5 carti sunt o super mare realizare!

Vladut s-a trezit azi de dimineata pe la 7.30 si s-a dus sa-si caute lapte. Ghiniounul nostru a fost ca l-a gasit pe cel nebaut aseara care nu mai era bun, asa ca a venit sa ne trezeasca sa-i dam lapte bun .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Ioana, un buchet si mai mare pt. tine, ca doar e de inteles ca nu poti fugi dupa Miruna cu Smaranda la purtator. La noi in parc e o gravida care are un baietel mai mare decat Matei si de cateva ori am alergat eu dupa el ca fugea voios spre iesire si mamica se albise. Chestia asta m-a facut sa ma gandesc serios cum o sa fie cand o sa fiu si eu gravi.

Azi noapte iar ne-a testat Matei limitele. S-a culcat la 11 si s-a trezit la 5.20. E un record pe care nu mi-am dorit niciodata sa-l atinga
Cat e normal sa doarma copiii de varsta alor nostri in 24 ore?

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, permite-mi sa fiu invidioasa Ce tare e Vladut!

Ioana, e foarte bine. 5 carti inseamna enorm. O iubeste pe surioara, o sa fie ok.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Din lipsa de activitate citesc o revista Unica din luna iunie a unei colege... in care vad ca scrie ca la noi se gaseste de la Nestle - P'tit Gouter, piureuri pentru copii (sunt ambalate cate 4 in cutiute ca de iaurt). Ati vazut pe undeva asa ceva?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, eu n-am vazut la noi gustarile de care zici tu, anul trecut ii cumparam Ancutei de la Albena.
Poate au aparut si la noi..

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Neatza fetelor

Si eu prefer sa ies afara cu Bria in dupa-amiezele in care ea e in Bucuresti.... In casa nu e prea mult loc de joaca,... In parc se comporta f bine , la inceput sta hipnotizata si se uita la copii, apoi incepe fuga dupa jucariile altora.... Eu stau pe banca...

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Ioana - ce tare e Miru, nu cred ca o sa ai probleme in ceea ce priveste relatia dintre surori

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput