Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, mie mi se pare mai obositor sa-l tin in casa In parc isi face de lucru, ne ducem sa ne uitam pe santiere, e foarte fun. Mai nou da ordine la aia care lucreaza pe santier sa incarce in excavatoare, camioane etc. "Cacaaa" = incarca!

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxi super tare Matei!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Alina, eu n-o sa citesc 'conditile'; regret si acum ca l-am informat pe sot despre intentia mea de a muta pozele acolo. Sincer cred ca e OK, doar ca e el foarte obsedat cu securitatea datelor si aia o cam ameteau prin 'Conditii'.
Ruxandra, noi in casa citim ore intregi, Smaranda va sti pe de rost o gramada de poezii. E clar, Matei se pregateste sa fie sef de santier.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Si eu prefer mersul in parc decat statul in casa..in casa sta numai printre picioarele mele, pe cand in parc sta taica-sau de fundul lui (nu mergem decat cu tati in parc , si asta cam de 3 ori pe saptamana). In restul zilelor dimineata iese socrela cu el cam 2-3 ore(fiindca cu ea sta), iar dupa-amiaza ies eu cu el vreo 2 ore , si tot e mai bine ca in casa, ca deja nu mai trebuie sa stau chiar dupa fundul lui. La noi in spatele blocului e loc de joaca pt copii, e inchis, nu e pericol de masini, asa ca eu doar sunt atenta la el ce face. Stau pe banca si ma duc la el doar in caz de cazaturi.

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ioana, astept poza

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La noi este exclus sa stau pe banca, pentru ca ii place in leagan, si trebuie sa stau in picioare sa ii fac vint (oare de la ce virsta isi fac vint singuri?). Plus in balansoar, si trebuie sa o urc si sa o dau si in ala ... nu imi pot imagina cum stati voi afara pe banca, ar trebui sa merg sa-mi iau notite.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

A, pai eu nu stau pe banca, nu ma lasa. Dar de exemplu ma asez langa el la nisip si el se joaca. Alergam, pe urma vrea in leagan si zice "tare, tare, bebe tare". Asta cu vorbitul despre el ca despre un bebe i se trage de la bebelusul unei prietene, i-am zis uite ea e bebe maria, de atunci e si el bebe
Al meu nu are rabdare sa-i citesc. Ne uitam pe carti, dar numai la poze si comentam pe marginea lor.
Si in casa tot de-a santierul se joaca. Pe langa masina de gunoi mai are acum si un bobcat si un camion si incarca tot felul de jucarii si de cuburi de construit, le plimba si le descarca.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi cand mergem in parc ne dam pe tobogan de milioane de ori, dar nu cnsecutiv, mai fuge la nisip, la hinta, si eu dupa ea. In casa tot asa, umbla printre picioarele mele si daca dispar din vizorul ei ma striga: "mama-mama-maaamiiii"
Multumesc pentru raspunsuri ...vad ca numai mucisori are decoamdata.
N-am putut lua Cleopatra de pe adresa comuna, ca e facuta zip si n-am nici un dezarhivator...si nici rabdare sa dau jos..

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Nici la noi parcul nu presupune statul meu pe banca, ci ture de la leagan la topogan si apoi la nisip...
Mai nou trebuie sa fiu si mai atenta ca bate copii pe afara. Nu o face cu rautate cand ii iau copii jucariile sau alte faze de genul... pur si simplu trece pe langa ei si jap cate una in cap/spate depinde unde ajunge. Nu pricep de face asa... si mi-e jena de parintii din parc ca de multe ori nu apuc sa-l opresc si apoi nici explicatiile cum ca "nu e bine/frumos/voie" nu tin... O mamica de fetita 'atinsa' de Vladut nu s-a suparat, ba chiar mi-a explicat ca si a ei a facut asa, ca e doar o faza... orice ar fi sper sa-i treaca in curand.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Si Monica o capaceste pe Andreea si eu cred ca o face ca sa ii atraga atentia si sa se joace cu ea. De cele mai multe ori dupa ce ii trage o palma in cap o mangaie si ii da pupic. Mai nou o capaceste mai des ca ii place ca Andreea tipa si se plinge la mine asa ca am adoptat ceva gen time out - o trimit sa stea pe o scara 2 min. Nu sta intotdeauna, dar acum stie ce o asteapta daca la surioara ei.

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput