Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc frumos de urari frumoaselor!
Cica e interesant cu Otopeniul, Baneasa e inchis pentru renovari si fuziuni si toate cursele sunt de pe otopeni...cu balamuc evident...chestia asta ma cam enerveaza, sper sa nu intarzie avionul...
Aaaaa, inca o chestie, i-am spus sotului meu de treaba cu pozele, cu yahoo si mi-a zis ca-i o mare teapa, ca nu se intampla nimic; acum nu stiu, nu aruncati cu oua si rosii in mine ca habar n-am care-i adevarul....

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Alinam faine pozele. Baiat mare Vlad ! Cum e picasa comparativ cu primul yahoo photos? Ca idee imi place mai mult decat Shutterfly.

Ioana mai mare a fost distractia cu hartia decat taietura in sine. Super tare Miruna cu ciorapeii

Casiana a plecat in concediu si n-am fost eu pe faza?

Miflore si eu am crezut ca e o mare teapa, dar asa zice pe pagina de yahoo.photos. Te anunta respectuos ca se inchide pe 20 sept si iti ofera posibilitatea sa iti muti pozele (nu sunt genul ala de mesage care circula mass pe YM). Daca o fi "hacuit" site-ul de la yahoo... asta nu mai stiu....
La Otopeni e mare nebunie intr-adevar , dar eu am plecat la timp din RO, cand am venit din Luxemburg era sa pierd legatura in Germania, dar am avut noroc ca ambele au intarziat.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Catush, concediu placut!!! Ia zi, ce ti s-a-ntamplat bun?
Alinam, frumos baiat mai ai!!! Si mare! Chiar, cum au fost preturile? Si serviciile?
Ioana, Miru vroia s-o imbrace pe Smaranda, ce stii tu!
Apropos, fetelor, Ioana are o burtica superrrrrrrrrr si radiaza! Am mancat aseara impreuna!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Irina, deci ne-am scos, Vladut se face doctor ca deja stie sa dea primul ajutor!
Edit ca sa subliniez si cat de idioti sunt vecinii.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ioana, nu ma prea incanta site-ul asta fiindca mi se pare cam greu de folosit..plus ca eu am 2 albume pe el dar nu arata pe pagina publica decat un album(poate nu am stiut eu cum sa fac?).O sa incerc si picasa sa vad.
Si apropo..vreau sa vad si eu si eu poze cu burtica de Smaranda ..si celelalte mamici gravidute...cat mai multe poze cu burtici, ca sa faceti pofta la cat mai multe mamici, sa facem un adevarat reloaded aici!!!

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

JADI - felicitari pt bebe sa creasca mare si sa fie sanatos

Miflore - salariu up, un nou ctr de ru , rezolvat concediu ,de astea....

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Miflore hihihi, da toate trec cu hartie igienica .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare

Alina, frumoase poze. La google nu ma gandisem pt. poze, pare ok . Deocamdata.

Fi'miu doarme putin noaptea. 8 ore si atat. E si cald afara si ca atare s-a mutat programul de iesit afara mai tarziu, deci se si culca mai tarziu, dar nu si-a mutat si trezitul dimineata . Azi noapte a avut record, s-a culcat la 22.40 si s-a trezit la 6.20. Ziua in schimb baga cate 3 ore jumate - 4.

Codruta, Matei nu a tusit niciodata. La raceala fara febra dar cu maraieli ii mai dau nurofen, la muci ii bag apa de mare si aspirator. Si cam atat. A, ultima data cand a racit mi-a zis dr. sa-i dau cu tantum verde in gat, ca era cam rosu. Cate un puf. I-a placut la nebunie, ajunsese sa-si dea singur.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Picasa a fost prima optiune la mine, vroiam sa downloadez tool-ul de facut upload usor, dar a citit sotul nu-stiu-ce prin 'Terms & Conditions' si a zis un nu hotarit.

Zino, tu arati foarte bine, nu eu. Miruna ieri nu m-a lasat sa traiesc pina nu ne-am jucat o ora cu cutiile cu plastilina, asa ca iti multumesc inca o data. Spor la facut bagaje!
Deea, multumesc. O sa-mi fac o poza cu burta.
Alina, v-am admirat in poze!
Ruxandra, eu va admir sincer pe cele care iesiti cu copiii in parc; cind am auzit aseara ca si Zina iese in fiecare seara 3 ore la joaca ... Mie mi se pare foarte foarte obositor, Miruna iese doar cu bona, noi o tinem in casa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Cristina nu am stat in Mamaia, desi am fakut plaja si plimbari de cateva ori si acolo, am stat in eforie nord la o vila unde am inkiriat un apartament (1.2 mil/noapte) am zis sa aiba Vlad mai mult lok de zbenguiala, in rest despre marea noastra neagra ce sa zic : preturile la mancare si alte prostioare mai mari in mamaia evident, chiar nejustificat, plaja din mamaia curata cel putin unde am fakut noi plaja, plaja din eforie murdara, am mai scris ca mi-a intrat un stiulete in fund prin cearsaf , orikum noi mergem in general pe cazarea din Eforie la vile particulare, de exemplu asta unde am stat acum era noua, etajul 2 il mobilau cand eram noi acolo, parerea mea e ca nu se compara camerele cu camerele de hotel din Mamaia care sunt foarte mici, bine aici nu vb de hotel de 4-5 stele.( NOi am avut o camera foarte mare cu canapea extensibila, tv, , balcon ,ac, frigider, alaturi o camera la fel de mare care avea un pat dublu, sifonier, tv, balcon, plus baia normal ... a avut vlad destul lok de joaca.

Irina nu as putea sa fak o comparatie intre picasa si shuterfly pentru ca pe al doilea nici nu l-am vazut, picasa mi separe usor de folosit si imi place si cum arata.

Miflore stai linistita ca ai fakut bine ca nu ai ales marea neagra, raportul pret/servicii e acelasi ca in alti ani, adika preturi nejustificat de mari pentru simplu fapt ca e litoralul, exemplu de pret: o apa plata la jumatate de kg, la o placintarie pe plaja 40 mii .....sau m-a vazut pe mine insetata tare si mi-su tras teapa.

Ioana eu mi-am fakut cont pe picasa asta da iti dai seama ca nu am citit conditiile hehehhehe, daca citeste careva si imi zice si miecare e buba ma reorientaez

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput