Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata
Noua de abia acum vor sa ne sparga gingia toti 4 caniii. Poate fi dureroasa etapa asta sau am trecut de ea, cand i-a penetrat osul? Nu de alta, dar aseara era cu mana in gura si plangea si zicea ca doare. Dar acuma dimineata vad ca ii curge putin nasul si parca si tuseste si parca e si ragusita. Niciodata nu mi-a tusit pana acum. Voi ce le dati pentru tuse, sirop de patlagina? Si pentru raceala, fara febra le dati ceva?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Codruta, eu ii dau Ancutei la primele semne de raceala Oscilo, ii creste imunitatea.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza si de la mine,

Codruta eu pentru tuse nu i-am dat nimic, indiferenta totala. I-a trecut de la sine de 2 ori. Mai demult i-am dat ambroxol, dar tusea netratata si cea tratata cu ambroxol au avut aceiasi durata si aceiasi intensitate. Cu patlagina n-am incercat. Mucii fara febra i-am tratat cu ser fiziologic si batista bebelusului.

Idiotii mei de vecini cred ca au scuturat "ceva" de cioburi de pe balcon. Aseara stateam si ne jucam si eu nu am observat nimic suspect, dar Vladut a inceput sa planga brusc - se taise la picior intr-un ciob mic, abia vizibil. A plans putin, dar apoi imi arata bubita zi zicea ca s-a taiat in ciob . Dupa ce l-am spalat si curatat i-am lipit o bucatica de hartie igenica si de aici a inceput distractia... calca pe deget si zicea ca-l doare, apoi isi lua hartie si si-o punea pe degetel ca sa nu-l mai doara... Era tare haios

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Am mutat iar pozele ..fiindca intr-adevar varianta Pro de la Flickr dureaza doar 3 luni, iar in varianta simpla ai voie sa pui doar 200 de poze mi se pare..Asa ca am mutat si eu pe alt site. Si prin urmare am schimbat si semnatura..Acum chiar ca am devenit experta..vedeti ce se intampla cand se apropie concediul si nu ai de munca? iti gasesti

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Nu sunt multumita nici de site-ul asta. tre sa mai caut...ce bun era Yahoo photos!!!

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata si de la noi!
ia sa incercam poze de la mare

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

vad ca merge, am pus doar cateva poze de verificare si am ales picasa

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Codruta, eu nu prea ii dau medicamente Mirunei cind tuseste sau ii curge nasul. Sanatate la Petra.
Irina, of, imi pare rau ca s-a taiat Vladut.
Deea, zi te rog ce nu iti place la Shutterfly; mersic.

Ieri am inceput mutarea hainelor mirunei in noua camera cu ciorapii; si i-am triat, pe cei care i-au ramas mici ii puneam deoparte pentru bebe; numai ca miruna nu vroia sa fac o stiva cu ei, ii lua si mi-i punea pe burta. Am incercat sa-i zic de camera ei ca va fi a lui bebe, s-a uitat cam ciudat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Alina, foarte frumoase pozele, s-a facut baietel mare Vlad.
Ati fost in Mamaia, nu ? La ce hotel ati stat, si cum au fost preturile ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna fetelor

Mai apar si eu dupa o saptamana infernala la serviciu si acasa cu rasturnari de situatie si multe altele....
Bune nu rele ....
Briana e fff bine e iar la tara cu ai mei parinti...
Placam in concediu , in Marmaris , vinerea viitoare pe 13 cu avionul...

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput