Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mifloricica concediu placut!

Deea

Ioana mersi

edit: si pozele mele sunt mutate , dar eu in desteptaciunea mea intram doar pe yahoo unde imi zicea ca e contul blocat pentru migrare... nici macar nu am incercat sa ma loghez pe flickr sa vad daca s-au mutat . Asadar Cristina cred ca poti sa le muti si tu ca e clar ca la mine a durat mult din cauza ca is eu deshtepta

edit2: albumele din Grecia care aveau peste 150 de poze pe Flickr au 128 fiecare . Fetele care ati mutat poze ati avut albume mai mari de 128 poze? Sa stiu daca mai astept sa migreze sau asta e...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, multumesc de atentionarea cu 128 de poze maxim, sa fac albumele mai mici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, eu nu am avut albume asa de mari. Oricum si pe mine ma enerveaza cam toate astea de photo, ori ma obisnuisem prea tare cu yahoo-ul.

Edit: tie nu ti-au trimis mail ca au terminat mutarea pozelor?

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxi nu, n-am primit mail-ul cu pricina, motiv pt care nu mi-am batut capul sa ma uit daca au migat pozele. Momentan nici eu nu ma omor dupa Flickr asta...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mi le-au migrat si mie, mi-au dat si email cand au terminat.

Faza e ca am inteles ca pe flickr e gratuit decat 3 luni, dupa, trebuie sa platim.
Voi ce ati inteles ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am inteles ca varianta flickr pro e gratuita 3 luni, dupa aceea data probabil putem beneficia doar de varianta free a flickr.
Mie personal mi se pare mai usor de editat pozele pe flickr si nu mai stai sa le faci publice si poze si albume, ultima varianta de yahoo era de-a dreptul imposibila. Mi-am descarcat si flickr upload si acum uploadez poze foarte repede!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ioana multumim frumos de urare
Happy 4th of July celorlalte fete de peste ocean !!!
Eu am organizat un picnic, peste cateva ore ne intalnim mai multi romani, am cumparat de toate (pulpe de pui, altii vin cu mici) pana si-a amintit sotul ca ne trebuie neaparat hamburger-i, nu?!
Am zis ca daca tot ne-au dat green-card-ul hai sa arboram si un steag mai mare, sotul ca zis ca ramanem cu cel mic pana ne dau pasaportul

Eu am mutat pozele de la Yahoo la Shutterfly, aveam 500 si a durat cateva minute

Diana si www.shutterfly.com/view/pictures.jsp?aid=67b0de21b3a5b01684f9" target="_blank">Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

scuze, acesta e mesaj test ca sa verific daca se vad pozele mele.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Test reusit, se vad pozele!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Multumesc de feedback Jadi

Tocmai am citit pe site-ul Pampers un pont : cand copilul nu vrea sa manance un anumit fel de mancare, puneti bucatele intr-o tavita pentru cuburi de gheata. E posibil sa i se para amuzant sa incerce sa manance de ici de colo si sa nu se simta coplesit de un gramajoara de mancare intr-un bol.

Ne-am intors de la picnicul transformat in petrecere (s-a anuntat ploaie si n-am mai fost in parc) Petrut s-a simtit foarte in largul lui in casa prietenilor nostri, asa de bine ca s-a apucat sa exploreze casa si gradina. A venit in casa cu o bucata mica de zid, gazda se scuza ca e casa veche, eu cu sotul ne-am dus repede sa vedem de unde a luat-o. De sub pragul usii, copilul n-a tras mult de ea, statea sa cada si au fost de ajuns cateva degetele curioase.
La un moment dat se aude un bing-bang , noi ne uitam de unde vine sunetul, gazda nu stia ce se aude. Petrut descoperise un buton de sonerie la usa din spate pe care ei nu-l vazusera in cele 3 luni de cand au luat casa
Petrut tot cerea voie sa intre in alte camere si sa exploreze, eu si sotul am zis nu, asa ca s-a dus la altii si le facea semne. Pietricica mea crede ca toata lumea il intelege , de fapt are ceva dreptate pentru ca multe mamici din grup stiu limbajul semnelor, ceilalti copii il inteleg, mama mea cat a fost aici a invatat si ea repede, deci...
Am intalnit un baietel de 2 ani care nu zicea decat mama si tata, dar nu in fata strainilor si care avea o frustrare cat casa de mare pentru ca nu se putea face inteles. Mama lui era mereu in alerta, stresata, insarcinata prin luna a 4-a, in continuu fugea dupa el sa nu arunce lucruri, sa nu se puna pe urlat. I-am zis ca eu am rezolvat frustrarea prin limbajul semnelor, zicea ca ii mai spusese cineva acum 4-5 luni, altceva n-a mai apucat sa spuna ca a trebuit sa fuga dupa el.
Nu stiu cand o sa-i ajunga din urma pe ceilalti copii de pe forum, dar a inceput sa vrea sa imite cuvinte, plus ca are cuvintele lui pe care le foloseste : bistiti (laptop), caia-caia (cum face ratza, dar si "cafea"), aside (cand e suparat).
Alinam, Kid Vlad si Alex ce mai fac ?

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput