Piticodromul de sept-oct 2005 (182)
Raspunsuri - Pagina 23
jadi spune:
Cristina, Vlad e un scump, e cumintel ca pentru varsta lui si il iubeste mult pe Dodo. Dimineata cand se trezeste e calare pe noi si ne iubeste, ieri a vrut si el tzatza, l-am pus la san si a pupat tzatza de 2 ori si a fost foarte fericit. Seara la culcare daca il alaptez pe Tudor si nu ma poate apuca de urechi cum face el la culcare, se urca pe perna din spatele meu si ma apuca de urechi si asa sunt full options, unul la tzatza altul calare in spate.
Tudor e un somnoros, doarme 3-4 ore si nu ii ajunge laptele meu, productia nu creste si am inceput sa apelez la pompa. Sper sa il pot alapta cat mai mult si sa nu il intzarc de la biberon!
Nora mea va avea un dormitor foarte frumos! Tot nu imi vine sa cred ca plecati!
Deni &
Vlad & Tudor
Ioana75 spune:
Cristina, noi avem deja oglinda de-aia de la ikea
. Este insa prea mica pentru Miruna, nu se vede cu totul in ea, asa ca o va mosteni Smaranda.
Ruxandra, sa-ti fie de bine odihna de ziua nationala a sefului.
Irina, va asteptam in vizita sa vezi cum ii place lui Vladut patul Mirunei
.
Alina, eu am facut o analiza a site-urilor de pus poze, dar n-am gasit niciunul care sa ma satisfaca ca yahoo
. Mi-am facut cont pe vreo 2 sa le testez ... inca nu m-am hotarit.
Aseara Miruna a repetat din proprie initiativa numele 'Sma-ran-da' de multe ori. Il poceste intr-un hal fara de hal - prima silaba e 'Tzan'
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
miflore spune:
Mai mai mai ce de subiecte aprinse!!!
Jadi, refacere rapida totala, sa fiti sanatosi! Pe cand al treilea, hahahhaha?![]()

Cristina, m-ai lasat paf! Eu n-as fi putut tine asa un secret, gura sparta cum sunt. S-aveti noroc cu caru si sa fiti fericiti!
Andreea si Gabriela, sarcini usoare si copilasi frumosi si sanatosi!
Mamaaaaaaaaa, ce de miscari pe-aici!
Si bafta pentru viitoarele proaspete mamici, Ruxandra si Kid!
E clar ca veti plimba carucioarele impreuna vara viitoare!
Ce de copii, ce de copii! Deci pensiile noastre sunt asigurate, vorba Ioanei.![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Si Ana se admira in oglinda minute in sir!![]()
Ruxandra, de mult vroiam sa te intreb cum iti place strada Apusului?
Asta e strada pe care stau eu si parintii lui Ruxi si care acum este o mare groapa.
Eu sunt dispe total, n-am unde sa parchez, n-am pe unde sa merg iar apogeul il ating cand vin de la cumparaturi de la Carrefour sau Cora tarsaind 50 de kile printr-un nor de praf de la 10km...
Cica nu mai dureaza mult, vreo 2-3 luni, nu se stie anu'.
Sambata plec in concediuuuuuuuuuu, cu tot cu pitica, Spania si Franta am voie c-atat scrie pe procura. 2 saptamani!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
locca spune:
Mihaela, imi place de mor strada Apusului. Chiar m-am plans zilele trecute ca idiotii taie copacii intr-o veselie ca sa faca parcare
Eu topai voios prin groapa pt. ca parchez pe Jarului. Ieri am fost pe-acolo si pe langa groapa din strada au mai facut un sant pe fosta zona verde ca sa inlocuiasca teava de apa. M-am mirat ca le-a dat prin cap s-o faca acum si nu dupa ce terminau cu asfaltatul si constructia parcarii. Ai mei se plang nonstop ca nu pot sa doarma noaptea pt. ca atunci se lucreaza. Si tot asa...
Scuzati de off-topic.
Sa ai parte de un concediu de vis! Inseamna ca cel mai curand ne vedem cand va intoarceti. 
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Ioana
saru'mana de invitatie. Dar la cat de plimbareti suntem noi, cred ca nasti pana reusim noi sa venim. In WE plec la ai mei, pentru celalalt inca nu am planuri, dar mai e asa mult pana atunci
. Sper totusi sa ajung sa va vad cat mai curand!
Jadi m-am distrat bine incercand sa-mi imaginez scena alaptatului cu Vlad in spinare ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
deeapui spune:
Datorita Irinei ma pot lauda cu o noua semnatura.
pentru Irina.
Si bineinteles ca dupa ce am facut frumoasa semnatura, am uitat ca si eu mi-am mutat pozele de pe yahoo..si asa ca am luat-o de la capat..dar acum sper sa fie ok. Ia sa vedem ![]()
Deea,www.flickr.com/photos/andreeatitza/" target="_blank">Alex si bb2
Ioana75 spune:
Deea, merge semnatura
.
Irina, plimbare placuta in weekend.
Zino, concediu relaxant
si shoppinguiala placuta
! Desi ne mai vedem pina pleci
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)