Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

moama, ce de vesti!
felicitari gravidelor si celor care urmeaza sa fie gravide!!!
drum bun celor care pleaca in concediu! sa va fie de bine celor care s-au intors!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Ank, concediu placut si distractie placuta la nunta! Felicitari pentru ca ai gasit bona, sper sa te intelegi bine cu ea.

Miruna si-a pastrat bunul simt de dimineata si nu ne trezeste; vine pe la 6 jumate la noi in dormitor, si daca vede ca dormim nu mai trage de noi, ori se duce sa se joace prin casa, ori ramine intinsa pe jos pe la noi in dormitor si se admira in usile-oglinda de la dulapul nostru. Nu stie ea ce surpriza o asteapta in noua ei camera: i-am luat 4 usi de dulap cu oglinda, deci va avea o oglinda de 2 metri sa se admire; cred ca nici mincare n-o sa-i mai trebuiasca.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am uitat sa urez petrecere frumoasa americancelor noastre astazi, in special Dianei care nu ne-a uitat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Ioana pai isi permite sa fie "realist" sotul ca el a auzit bocete numai 12 ore din 24 fata de mine care de vreo 2 ani numai asta aud

Ruxandra bine ca mi-ai spus de poze ca se inkide yahoo ca eu nu stiam si voi unde va faceti conturi pt poze??? Vlad tot terorist e, se trezeste inca nopatea ce e drept nu asa des , de fapt are nopti si nopti.

Ank concediu plakut!

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

salutare

Ank concediu plakut!

Kid planurile mele nu sunt asa concrete... am decis ca vreau si bb2, dar asta e tot... habar nu am in rest nimic . Desi mi-ar face placere sa fiu cu cat mai multe dintre fetele de aici din nou colega de odisee.

Ioana cred ca o sa fie foarte fericita Miruna in noua camera. Ai fost la stirile de la 5 ? ca le-am ratat ieri.

Vladut s-a trezit la 5.30 si s-a dus la bucatarie sa-si ia apa. Din pacate n-a reusit singur asa ca a venit la mine "coala mami, da apa".
A baut si apoi si-a luat cheia de la masina si a zis ca se culca cu ea in mana . S-a culcat la mine in pat ca n-am avut rabdare sa-l conving sa se duca la el in patut. Ar fi cazul sa ma simt si eu sa-i iau pat normal copilului.

Alina pozele mele migreaza catre Flickr de mai bine de 2 saptamani.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Ank, concediu placut!

Alina, si eu am dat comanda de transfer automat pe flickr.com si mi le-a facut intr-o zi. Chiar mai putin de 24 de ore. Naspa ca dureaza asa mult la tine, Irina.

Ioana, cred ca o sa se bucure tare mult Miruna de oglinzi.

La noi e oprit curentul de la 9.30 pana la 15 cica . In curand se termina bateria de la laptop si la revedere, pot sa ma culc. Si-asa nu faceam prea multe, azi fiind ziua nationala a tarii unde rezida seful

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxi ma oftici . Ma enerveaza ca nu pot sa anulez mutarea (poate dureaza asa de mult si pentru ca aveam o gramada de poze... 450 de bucati doar din concediu + inca vreo 6-7 albume )

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

neata
Eu vreau sa ii iau din Quelle folie de oglinda, care se poate lipi pe usa.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si mie mi-au transferat pozele intr-o zi dar am numai 630 de poze!

Eu cred ca sunt reloaded total de data asta, adica patim la fel cu alaptatul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Noi vrem sa ii luam Ancutei oglinda de la Ikea ptr camera ei din Montreal.
http://www.ikea.com/ca/fr/catalog/products/20079403

Nu stiu cum sa fac cu pozele de pe yahoo, trebuie sa le migrez, dar n-am curajul sa ma apuc dupa experienta Irinei.
La multe saptamani lui Tudor !! (azi aveti venerabila varsta de 1 sapt. nu ?)

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput