Piticodromul de sept-oct 2005 (182)
Raspunsuri - Pagina 21
deeapui spune:
Locca, in ultimul timp am inceput eu cu durerile de cap..sa inteleg ca se cere o vacanta in 2? ![]()
Kid si Loccavad ca ne anuntam multe mamici la odiseea de mai-iunie, caci si eu tot din sept incep lucru la bb2, atunci termin trat cu Duphaston. 
Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991
deeapui spune:
Si Alex e plin de bubitze..la el sunt ca niste umflaturi rosii.
I-a dat soacra-mea sa manance rosii cu tot cu seminte..eu de obicei ii scot semintele si nu are probleme, dar ea a uitat 
Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991
locca spune:
Deea, categoric se cere o vacanta in 2!
Si Matei e bubos de la purici, bleah. Nu are intepaturi noi dar inca nu au trecut cele de-acum o saptamana.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
alinam spune:
Andreea felicitari pentru bb2 sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara.
cu pozele .. mai dureaza, trebuie sa imi fak alt cont ca pe cel vechi v-am zis ca mi l-au violat,acum stau si ma intreb oare nu as putea si eu sa violez violatul? si sa imi aflu "noua parola"??
mai fetelor ce vant de gravideala bate pe aici, eu nu mai vreau bb 2 dar daca e sa se intample il las, am fost aproape luna asta, teste de sarcina , griji si sotul a zis:"il facem, ca mai terorist ca Vladi nu are cum sa fie"
da nu a fost sa fie bb, repet intentia mea nu e de bb2 dar daca se intampla se intampla ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
locca spune:
Alina, oricum pozele de pe yahoo trebuiau mutate, se inchide yahoo photos, asa ca fa-ti cont in alta parte, daca e strict pt. poze. Cu violatorul nu stiu ce sa zic ...
Tot asa tero e Vladi noaptea?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Pe mine m-a mancat sa mut pozele de pe yahoo... si de mai bine de 2 saptamani nu pot vedea pozele ca e inchis contul pentru migrare
. Mai bine faceam alt cont si puneam pozele de actualitate... ca pe restul oricum le am acasa.
Vladut inca se trezeste noaptea... de control, sa vada ca suntem acasa
. In a doua noapte acasa nici macar nu l-am auzit, ma obisnuisem sa dorm fara griji in Franta.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
jadi spune:
Andreea felicitari si o sarcina usoara!
Bag de seama ca umbla iar zburatorul pe aici, atentie la ce va doriti, posibil sa se implineasca 100 %.
Kid, te-am vazut intr-o revista, erai la o prezentare de masini, daca nu stii in care, iti trimit PM. Si cu al doilea sa stii ca am ajutoare serioase, bona cu Vlad si mama mea cu Tudor. Si am parte de un Tudor somnorici, doarme 3 ore pline deja am probleme serioase in a avea 5 mese pe zi deoarece suge circa 1 ora jumate si tot nu se satura!
Cica de maine se racoreste!
Deni &
Vlad & Tudor
kid2003 spune:
Ahaaa, asa stau lucrurile, deci vine si Irina in gasca reloaded, ca acu' i-a scapat pasarica...daca suntem atat de multe in gasca de mai-iunie 2008 o sa se alature si ea, ca asa a promis, vine sa reintregeasca gasca vesela de sept-oct 2005.
Andreeea, felicitari pentru bb 2!
Deeapui si Locca! Done! Eu sunt pe lista, asta daca imi si iese planul! M-as bucura sa impartim din nou odiseea!
Ruxi, cum merge cu solutia minune? A dat ceva rezultate?
Codruta, multumesc de raspuns. Mi-ai intarit convingerea ca e de la Danonino! Altceva nu a mancat diferit de ce mananca ea si de la soare nu cred ca e, ce naiba, am fost la mare o saptamana si face alergie in Bucuresti?
ank_miki spune:
Buna mamicilor
!
Nu am mai intrat de multisor,sant in febra impachetarilor,vineri plecaaaammmmm
.Am mai avut unele,altele de rezolvat,si am tot lasat dupa o zi pe alta,sa intru sa scriu.Si azi ce am zis..trebuie sa intru,sa le dau de veste fetelor,sa nu ma dea iar pierduta
!
E cam tarziu cu urarile,dar nici odata nu e prea tarziu,nu????
Pe unele fete,le-am mai felicitat,dar le mai felicit inca odata.
Anya,Anto,Jadi,sa va traiasca bebeii,sa fie sanotosi si mancaciosi.Iar voua proaspetelor mamici,laptic mult,si sa doarma puii toata noaptea,sa va odihniti si voi
.
Mary,,felicitari pt.viza.O sa-ti fie greu la inceput,dar sper sa te obisnuiesti.
Cristina,Kid,sa va fie de bine concediile.
Cristina,superbe poze,si noi tot zicem de vreo 2-3 ca mergem la Paris(are sotul o nepoata acolo),cred ca mai dureaza inca 2 pana ajungem si noi
.Drum bun spre Canada si mult succes!
Kid,hai ca m-ai dat pe spate cu Alex in piscina
.Sper ca v-ati distrat bine in concediu,dar obosita dupa cum spui!
M-am ambalat si eu cu borcane,dak voi mi-ati zis ca sunt doar 2-3 sorturi...si pampers am gasit 4 pachete la 33 euro(oferta)
.
Ioana,nu ai tu emotii,te tii bine.Nici eu nu aveam,ai sa vezi dupa nastere.Eu am fost la fel ca tine,si cand mi-a pus mogaldeata in brate,am dat in plans
.Mai vorbim noi,dupa ce nasti.
Miki seamana asa bine cu Emre cand sa nascut,ca Emre a zis.."mama ai nascut gemeni dupa 13 ani"
Andreea,sarcina usoara cu bb2.
Kid,
ma ingrozesti cu Danone,Miki imi haleste 4-5 pe zi.Ce am sa fac in RO daca e asa cum zici tu???Sper sa fie bine Alex.
Fetelor,eu sant cu capul
in mii de parti,impachetez,despachetez,pun in valiza iar scot,iar pun....
.
Ieri a venit si coafeza mea ,ma facut la par,sa fiu mumoasa la nunta
.
Aaa,apropo Ioana,am gasit bona lui Miki,vine din sept.dupa ce venim din concediu,cand incep eu munca.E romanca,vorbeste germana(nu mult,dar se descurca),mai vine zilele astea pe aici,sa vad cum se lipeste de Miki.
In alta ordine de idei,eu nu o sa mai intru vreo 2 sapt.,mergem prima data in Turcia,si acolo nu stiu daca au PC.Am sa mai intru cand ma intorc in tara.
Fetele,va
pupic dulce,ma duc la valizele mele.Poate mai intru pana vineri.
Ciaooooo!!!
Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
Geamul cu pricina
pozuci
Pozuci noi,noi