Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata la pranz!

Iaca ne-am intors si noi de la mare :).

Cristina sa va fie de bine mutarea pe alte meleaguri si si va adaptati cat mai repede.

Tonnia asa am zis si noi ca e ultima "mare neagra" care o facem , mai ales ca de cheltuit am cheltuit cat intr-un concediu "afara" unde nu cred ca pe plaja iti intra stiuletele de porumb in fund ( asa cum am patit eu, ca deh era bine ascuns in nisip).

Jadi felicitari pentru nasterea lui Tudor sa fie sanatos , ce frumos povesteti tu de cei doi baieti, parca parca ma gandesc si eu la un dodo pt Vladi al meu .(si da, va citesc constant la odisee)

Gabriela felicitari pentru sarcina a doua sa fie intr-un ceas bun si bb sa fie sanatos.

Kid ce de planuri ai tu mai .

Acum sa va pove putin de la mare. Vlad a fost foarte incantat de nisip, apa, si jucariile copiilor de pe plaja ca imediat ce ii luam si lui deveneau neinteresante. Acum avem:piscina, colac de salvare cu volan si gauri de scos picioarele si barcuta, la capitolul jucarii de nisip avem toate modelele de tractoare si basculante. Sotul a stat numai dupa fundul lui, eu am stat vesnik singura pe plaja cu cearsaful intins pt o persoana de isi faceau masculii sperante , am primit propuneri indecente hehehhehe, deci pt mine a fost o adevarata vacanta, nu am avut delok grija lui vladi. Vlad a mancat si a dormit mai bine ca acasa, a fost oarecum cuminte si cel mai mult m-a impreionat cand am plekat si i-a zis tasu sa zica "pa" la mare si statea pe malul pei si facea pa cu o figura trista de tasu a zis ca ne mutam la mare

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Alinam, macar voi sunteti aproape d emare, nu trebuie s ava mutati, dar noi?! Daca nu se da dusa Petra de pe plaja din Italia, oare sa ne mutam acolo?!
Kid, eu zic ca e de la danonino, pt ca si Petra avea la fel, dar pe obraji, atunci cand manca. In schimb de la frutisia nu mi-a facut .

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

...Si ca sa fiu in trend, am si eu o veste mare: Maria va avea un partener constant de joaca, incepand din februarie! Ne-a luat putin prin surprindere, dar e bucurie mare in familie!

In alta ordine de idei, avem 2 zile de cand incercam sa renuntam la suzeta, (pt a trei oara), dar consecintele nu sunt imbucuratoare: somnul de pranz sarit din lipsa obiectului, iar cel de seara trecuta-incepand cu 4 dimineata, cand nervii nostri au cedat si i-am dat-o. Dupa ce ieri am vazut cearcanele ei f accentuate si puterile noastre =0, am hotarat ca la somn i-o dam, iar rezultatul a fost o noapte total linistita si azi cu somn de pranz. Dupa ce incercarea cu taiatul suzetei esuase, de data asta am incercat cu ideea ca s-a stricat (s-a alterat), avand gust de otet, cu onomatopeele de rigoare. Problema era ca nici ea nu voia s-o mai ia cand i-o dadeam, iar acum zicem ca aia de somn e alta. Comportamentul ei atunci cand ii e somn si nu are suzeta e exact ca cel al unui drogat, se framanta, miorlaie, duce mana la gura, isi musca buzele si mesteca in gol. Si cere orice (ca suzeta n-o mai voia): carte, papusa, paturica, mancare in miez de noapte etc. Nu stiu ce v-a urma; probabil la nunta o va avea in geanta!

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Andreea, felicitari pentru bb2 si sarcina usoara! Oau, ce de mamici de ian-feb 2008 avem printre noi.
Alina, sa va fie de bine concediul.
Ruxandra, maica-mea vad ca tine mortis sa fie alaturi de mine cind nasc, sa imi faca de mincare (nu ca m-as plinge) asa ca Miruna va pleca la Boston imediat ce vin cu Smaranda acasa.
kid, bafta in septembrie.
Irina, dar Vladut nu se poate da jos din pat singur? Am crezut ca i-ai scos citeva gratii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Felicitari, Andreea! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Felicitari Andreea, sarcina usoara si un bebe sanatos.

Mai las-o cu suzeta, vei vedea va renunta la un moment dat singura la ea. Eu zic ca e ok sa i-o dati numai la somn.

Alina, sa va fie de bine concediul si asteptam poze.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Andreeeea felicitari!! Sarcina usoara!

Ioana ba da, se da jos singur daca are chef... Azi dimineata cred ca era prea somnoros .

Alinam sa-ti fie de bine concediul. Acum astept poze . edit: ha ha am scris la fel ca Cge
Kid bafta cu planurile! Sa-ti iasa toate asa cum vrei!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, deci nu numai ca ai scapat de durerea de cap, dar te-ai si hotarit la bb2; asa weekend productiv zic si eu.

In curind va anunt cind sa va uitati la stirile de la ora 5, sa vedeti cum o gravida si-a batut sotul. Cred ca v-am mai spus ca sotul meu a tinut mortis sa renoveze el viitoarea camera a Mirunei; pare un gest dragut la prima vedere, numai ca tot nu e gata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Pai da mai Ioana, pt. prima data de cand l-am nascut pe Matei am putut si eu sa ma culc seara gandindu-ma ca pot sa dorm oricat. Normal ca mi-au venit ideile de bebe2
Si da, anunta-ne cand se difuzeaza stirea, ca vreau sa inregistrez faza

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput