Piticodromul de sept-oct 2005 (182)
Raspunsuri - Pagina 20
alinam spune:
neata la pranz!
Iaca ne-am intors si noi de la mare :).
Cristina sa va fie de bine mutarea pe alte meleaguri si si va adaptati cat mai repede
.
Tonnia asa am zis si noi ca e ultima "mare neagra" care o facem , mai ales ca de cheltuit am cheltuit cat intr-un concediu "afara" unde nu cred ca pe plaja iti intra stiuletele de porumb in fund ( asa cum am patit eu, ca deh era bine ascuns in nisip).
Jadi felicitari pentru nasterea lui Tudor sa fie sanatos , ce frumos povesteti tu de cei doi baieti, parca parca ma gandesc si eu la un dodo pt Vladi al meu
.(si da, va citesc constant la odisee
)
Gabriela felicitari pentru sarcina a doua sa fie intr-un ceas bun si bb sa fie sanatos.
Kid ce de planuri ai tu mai
.
Acum sa va pove putin de la mare. Vlad a fost foarte incantat de nisip, apa, si jucariile copiilor de pe plaja ca imediat ce ii luam si lui deveneau neinteresante. Acum avem:piscina, colac de salvare cu volan si gauri de scos picioarele si barcuta, la capitolul jucarii de nisip avem toate modelele de tractoare si basculante
. Sotul a stat numai dupa fundul lui, eu am stat vesnik singura pe plaja cu cearsaful intins pt o persoana de isi faceau masculii sperante
, am primit propuneri indecente hehehhehe, deci pt mine a fost o adevarata vacanta, nu am avut delok grija lui vladi. Vlad a mancat si a dormit mai bine ca acasa, a fost oarecum cuminte si cel mai mult m-a impreionat cand am plekat si i-a zis tasu sa zica "pa" la mare si statea pe malul pei si facea pa cu o figura trista de tasu a zis ca ne mutam la mare ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
codruta_grg spune:
Alinam, macar voi sunteti aproape d emare, nu trebuie s ava mutati, dar noi?! Daca nu se da dusa Petra de pe plaja din Italia, oare sa ne mutam acolo?! 
Kid, eu zic ca e de la danonino, pt ca si Petra avea la fel, dar pe obraji, atunci cand manca. In schimb de la frutisia nu mi-a facut
.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
andreeeea spune:
...Si ca sa fiu in trend, am si eu o veste mare: Maria va avea un partener constant de joaca, incepand din februarie!
Ne-a luat putin prin surprindere, dar e bucurie mare in familie!
In alta ordine de idei, avem 2 zile de cand incercam sa renuntam la suzeta, (pt a trei oara), dar consecintele nu sunt imbucuratoare: somnul de pranz sarit din lipsa obiectului, iar cel de seara trecuta-incepand cu 4 dimineata, cand nervii nostri au cedat si i-am dat-o. Dupa ce ieri am vazut cearcanele ei f accentuate si puterile noastre =0, am hotarat ca la somn i-o dam, iar rezultatul a fost o noapte total linistita si azi cu somn de pranz. Dupa ce incercarea cu taiatul suzetei esuase, de data asta am incercat cu ideea ca s-a stricat (s-a alterat), avand gust de otet, cu onomatopeele de rigoare. Problema era ca nici ea nu voia s-o mai ia cand i-o dadeam, iar acum zicem ca aia de somn e alta. Comportamentul ei atunci cand ii e somn si nu are suzeta e exact ca cel al unui drogat, se framanta, miorlaie, duce mana la gura, isi musca buzele si mesteca in gol. Si cere orice (ca suzeta n-o mai voia): carte, papusa, paturica, mancare in miez de noapte etc. Nu stiu ce v-a urma; probabil la nunta o va avea in geanta!![]()
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
Ioana75 spune:
Andreea, felicitari pentru bb2 si sarcina usoara!
Oau, ce de mamici de ian-feb 2008 avem printre noi
.
Alina, sa va fie de bine concediul.
Ruxandra, maica-mea vad ca tine mortis sa fie alaturi de mine cind nasc, sa imi faca de mincare (nu ca m-as plinge
) asa ca Miruna va pleca la Boston imediat ce vin cu Smaranda acasa.
kid, bafta in septembrie
.
Irina, dar Vladut nu se poate da jos din pat singur? Am crezut ca i-ai scos citeva gratii.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Felicitari, Andreea! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Felicitari Andreea, sarcina usoara si un bebe sanatos.
Mai las-o cu suzeta, vei vedea va renunta la un moment dat singura la ea. Eu zic ca e ok sa i-o dati numai la somn.
Alina, sa va fie de bine concediul si asteptam poze.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
b_irina_c spune:
Andreeeea felicitari!! Sarcina usoara!
Ioana ba da, se da jos singur daca are chef... Azi dimineata cred ca era prea somnoros
.
Alinam sa-ti fie de bine concediul. Acum astept poze
. edit: ha ha am scris la fel ca Cge
Kid bafta cu planurile! Sa-ti iasa toate asa cum vrei!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Ruxandra, deci nu numai ca ai scapat de durerea de cap, dar te-ai si hotarit la bb2; asa weekend productiv zic si eu
.
In curind va anunt cind sa va uitati la stirile de la ora 5, sa vedeti cum o gravida si-a batut sotul
. Cred ca v-am mai spus ca sotul meu a tinut mortis sa renoveze el viitoarea camera a Mirunei; pare un gest dragut la prima vedere, numai ca tot nu e gata
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Pai da mai Ioana, pt. prima data de cand l-am nascut pe Matei am putut si eu sa ma culc seara gandindu-ma ca pot sa dorm oricat. Normal ca mi-au venit ideile de bebe2 ![]()
Si da, anunta-ne cand se difuzeaza stirea, ca vreau sa inregistrez faza ![]()
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)