Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Mai fetelor,cred ca v-ati mutat toate de aici,ca nu mai scrieti aproape deloc.
JADI<sunt superbi feciorii tai,tare frumosi
GABRIELA<iti doresc o sarcina mai usoara decat prima si sa ne tii la curent.
IRINA, bune venit acasa,Vladutul tau ma uimeste,e deja baiat mare,cum le stie el pe toate
CODRUTA,SA STAPANITI SANATOSI NOUA ACHIZITIE si sa dea Doamne-Doamne,sa scapati de cea veche.Da'nu ne spui si noua ce marca e masina cea incapatoare?
Noi,ca si Cristina,suntem foarte ocupati cu pregatirile de plecare.Primul pas a fost vanzarea masinii.De acum urmeaza biletele de avion si tot ce inseamna sa lasam ordine in viata noastra din Romania.
Iaris mananca acum mai bine,a papat chiar si fructe,ii place pepenele,ciresele.A mancat si portocala,ce nu mancase el din frageda pruncie,si ieri,iesin la padure a gasit fragute si numai pe ele a astat.M-am speriat sa nu pateasca ceva de la cate mancase,dar a fost bine si nu a avut nimik.Olita ramane o realizare greu de atins la noi,adica ne spune cand face.Ii spun "hai la baie",iar el spune"nu,papi",adica nu la baie ci in pampi.Daca il asez pe olita nu sta decat cateva secunde.Ce e mai aiurea,dimineata,cand are pampersul plin de pipi,nu face kk decat dupa ce ii pun altul curat.Si face doar din picioare,adica daca sta asezat,intotdeauna se ridica ca sa faca kk.Daca nu ii schimb pampi,nu face kk deloc,si o zi intreaga cred ca ar sta asa.Imi aduce el si pampers si servetele numai sa il schimb.Si isi duce intotdeauna scutecul plin la gunoi,e incantat sa o faca.S-a facut rau de-a binelea.Inainte isi dadea jucariile si era bine,acum nu vrea sa dea jucarii si de multe ori plecam din parc ca ia toate jucariile copiilor si nu te poti intelege cu el.E drept ca da la schimb jucarii,daca ii place ce au ceilalti,dar de obicei copiii in parc nu vor sa faca schimb.Am ras intr-o seara ca umbla dupa o fetita cu un leu sa i-l dea,ca sa ia in schimb un carucior de papusa,dar fetita plangea si nu vroia sa se joace impreuna.Si a venit la mine si imi arata ca nu vrea sa-i dea fetita jucaria desi el ii daduse ceva in schimb.Avem probleme cu apa ca ar sta numai acolo si cum prinde o balta pe afara e in ea,iar nisip cred ca a mancat o tona la cat ii place sa il imprastie.Tremurra tot cand vede animale si cred ca a r fi in stare sa le muste.La fel face si cu copiii mici in parc,ii strange cu putere in brate,ii pupa,nu stiu ce m-as face sa am un bebe mic.Cred ca l-ar omori.Pe nepotica noastra a vrut sa o hraneasca si mi-o cere sa i-o dau in brate.
Va las ca m-am intins ca am avut loc.....daca voi nu vreti spatiu,l-am furat eu

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Din pacate ambele marci de masini au primit aviz negativ de la sot. Cristina, Codruta, va doresc succes sa vindeti repede masinile!

Codruta, sa stapiniti sanatosi masina cea noua.
Marinela, succes cu pregatirile. Si Miruna tot asa, nu face kk intr-un pampers plin de pp.
Irina, ma bucur sa aud ca Vladut e cuminte; e clar, vrea un frate.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Masina cea noua se numeste Opel Zafira. Cand vine Pepe din "delegatie" (e plecat la cursul de turism, cu studentii) am sa fac poza sa vi-o arat, ca e asa frumoasa - numai ca inainte trebuie sa fac CASCO
Eu stau la mama pentru cateva zile cu Petra, si am evadat la mine acasa sa frunzaresc 10 minute pe net... Ne simtim bine acolo, ca eu nu trebuie sa gatesc ci doar sa distrez copilu'

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Observ ca bat 2 vanturi pe-aici: unul de gravideala si unul de emigrare

Gavrilia, sarcina usoara, si bebe 2 sanatos si frumos!

Jadi, am vazut poznele, scumpi foc baietii tai. Ala micu' e delicios. Ce intalnire frumoasa intre frati...

Noi am fost plecati pt. prima data fara copil si cred ca mai stresata am fost eu si cu ta'su pt. ca musiu cel mic n-a avut absolut nici o jena, nu ne-a pomenit deloc, s-a purtat exemplar. Asa ca o sa mai repetam miscarea, doar sa vrea si bona

Si ma bate si pe mine gandul de bebe2, acum chiar ma gandesc serios, am inceput sa calculez dpn-uri si alte alea.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza...

Marinela . Spor la bagaje! Nici Vladut nu facea kk intr-un pampers plin de pipi .

Ioana .

Ruxi hihihi... deci te apuci de calculat dpn-uri... Sa va fie de bine iesirea. Si pe mine ma bate un gand sa fac asa vreo 2 zile cand ne vom aniversa 5 ani de casatorie.

Azi de dimineata Vladut s-a trezit si nu s-a dat jos sa vina la noi, ci a inceput sa strige de la el din pat "ine pipiii" din ce in ce mai tare pana s-a sinchisit ma-sa sa se dea jos. Dimineata face o gramada de pipi si pampersul pare uscat.

Partea cea mai tare cu facutul pipi la olita/copac a fost duminica la bunica-mea. Cand ne jucam pe afara Vladut a facut deja bine cunoscutul anunt, asa ca l-am luat sa-l pun la copac... Noroc ca era tati cu noi ca eu habar nu aveam cum fac baietii pipi din picioare . Desi mi-a zis repede ce si cum, Vladut tot a facut pipi la mine pe mana . Am mai experimentat o data ieri pe afara si am reusit sa-i tin putza regulamentar .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, sa va fie de bine weekendul in 2.
Si multa bafta in legatura cu proiectul bebe2.

Si Anca s-a adaptat f. bine la tara sapt. trecuta la tara. Mai trist l-am gasit pe Victor.

Dar din pacate, ieri Anca a facut febra, si soacra-mea cu cumnata-mea s-au pierdut de tot, au chinuit-o cu termometru in fund si cu supozitoare de sugari fara efect vreo 4 ore.
Abia in momentul asta ne-au sunat, si dupa Eferalgan, i-a trecut si azi noapte a dormit fara probleme.

Ioana, mi-ar fi placut sa va dam voua masina, dar imi place si sa o mai tinem cateva zile.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ruxi, deci asa...sa stii ca eu am calculat deja dpn-ul si am hotarat si data conceptiei: septembrie, peste 2 luni deci. Ma apuc serios de treaba impreuna cu Tutunaru (si sotul meu bineinteles, dar el trebuie sa faca exact ce imi spune mie doctorul, deci il facem in 3. Ca de data asta o fac ca la carte, cu monitorizare, sa iasa baiat sigur ) DPN-ul va fi in iunie si imi convine ca e cald afara si pana vine frigul deja va fi bebe mare, cu Alex m-am cam chinuit ca a venit frigul repede si era destul de nasol sa o scot afara. Bine si pe caldurile astea e greu cu bebel mic, dar parca e mai usor de imbracat si schimbat decat sa il infofolesc.
Asadar profit cat mai pot de vara asta, vreau sa imi fac de cap, mai mergem intr-un contzed la sfarsitul lui august, numai noi doi, facem nunta religioasa si luna de miere si gata, pentru inca un an si ceva ne potolim! Acum radem impreuna ca ne gandim sa facem un bebe si eu zic "nu bebe acum, stai sa facem nunta, ca asa fac oamenii normali!"

Imi da sperante Jadi, ca vad ca se tine inca activa pe forum ceea ce inseamna ca nu e asa de greu cu doi bebei (cel putin la inceput, ca vad ca Tonnia si Meme se cam eschiveaza de la scris).

Cristina, cand aveti programata plecarea? Pe Victor il duceti direct la scoala acolo? Mergeti in partea franceza sau engleza? Banuiesc ca la Montreal e totusi partea franceza, asa e? El stie ceva franceza? Uau, am emotii, dar totul va fi bine, sunt sigura.

De ieri i-au aparut niste bubitze lui Alex pe frunte una si vreo 3 pe mana, sunt rosii si in varf au o pustula alba, arata ca niste cosuri. Am eliminat varianta intepaturilor de ceva si am ajuns la concluzia ca e o alergie. Ori alimentara ori de la soare. Bunica mea i-a cumparat si i-a dat Danonino ceva ce eu m evitat sa ii mai dau din noiembrie anul trecut, cand mi-a facut enteroviroza. In plus, a iesit la soare duminica cu o crema de soare care era deschisa anul trecut si poate si de la aia. Habar nu am, dar ea are o stare proasta, urla tot timpul, e agitata si mi-e frica sa nu se imbolnaveasca de ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kid, da, in partea franceza mergem.
Pe 24 iulie plecam, caci pe 24 august Victor va incepe clasa a 2-a acolo. Va fi la o clasa d'accueil, va face mai mult franceza decat matematica.
Ii luam manualele de clasa a doua din tara cand se va plange ca ii e greu acolo, i le voi arata pe cele in romana, sa vada ca se poate si mai greu.

Sa stii ca si dr. mea se jura ca pe Anca am facut-o eu cu ea(mereu zicea: sa avem noroc ca de data asta sa fie fetita).
Si voua sa va iasa toate planurile exact cum vreti.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Kid, pai atunci sper sa batem parcul impreuna la anul, ca si noi tot in septembrie am zis ca demaram serios actiunea. Daca nu se intampla nimic pana atunci

Cristina plecati cu manualele de mate? Saracul Victor...

Ioana, cand o duci pe Miruna la boston?

Mergi la inceput

Intrebare: vrea vreo mamica reloaded cartea "sign with your baby"? despre invatat comunicarea prin semne ... azi am primit-o, pt. noi e deja tarziu

Mergi la inceput