Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Jadi, am admirat baietii.
Se vede clar ce mandru de Vladut de fratiorul lui. Felicitari inca o data pentru Tudor si pentru cum ai reusit sa il pregatesti pe Vlad ptr aparitia lui tudor.
Refacere rapida.

Irina, asa am fost si eu in weekend cu copii: tot timpul vroiau la mine.
Acum sunt la bunici, iar a trebuit sa ne despartim aseara.

Diana, Anca, multumesc pentru raspunsurile in legatura cu perdelele.
Si noi planuim sa ne mobilam toata casa de la Ikea in Montreal.

Mai fac un research la Ikea in Bucuresti si in Obor pentru comparatie, si apoi le prezint ofertele copiilor. In final, sefii decid.

In rest, avem un apartament de inchiriat(3 camere, complet mobilat si utilat) si o masina de vandut (Nissan Almera - 1 an). Cine le vrea ?

Kristinutza, bafta cu jobul. Si eu ma mir cum pot fi asa de linistita.
Stii ca toate trec, sanatatea e cea mai importanta.

Ioana, dupa mine concediul ideal e si cu copii si cu bunici.Gandeste-te si la varianta asta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Jadi, sa-ti traiasca puii.
Cristina, sa va fie de bine plecarea si sa fie cu noroc! Poate candva ne vom intalni prin Montreal!!!

Eu am scapat vie din weekendul cu bulgarii mei, au fost multi-21, dar m-am simtit chiar bine. Si din cate am vazut eu poze, abia astept sa ma duc si eu sa vizitez Bulgaria, mai ales orasul Vratsa, despre care am inteles ca ar fi un fel de Herculane, chiar mai frumos. S-ar putea sa fie o deplasare prin septembrie, ca acum e randul nostru sa-i vizitam. Abia astept.

Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

Buna si de la noi...
Nu am mai scris nimic de multa vreme, insa v-am citi mai mereu.
Vreau sa felicit si eu proaspetele mamicute, sa va dea Dumnezeu rabdare sa-i cresteti mari si sa va bucurati impreuna!

Despre noi, ce sa va zic...acum suntem plecati la bunici, in Bacau, unde e mult mai racoare fata de bucuresti,si Casian se pare ca se bucura de tot ce este prin curte, mai ales de pisici care mai au un pic si raman fara coada si par .
Am rezolvat si cu pampersul, facem la olita, sau la copacel, papam singurel, ce mai, e bun de insurat ...il vrea cineva?

In februarie 2008, se pare ca va veni un fratior sau o surioara (nu stiu inca ce este ca e foarte mic, 6 saptamani). Sper sa-l pot pregati si eu pe casian la fel de bine cum ati facut-o voi!

Cristina, cat este chiria la apartament? ca m-ar interesa mai ales daca se mai mareste familia...insa sa vedem ce ne permitem .

Cam atat dsespre noi, sa aveti concedii placute si sa ne bucuram de copilashii nostri, caci cresc tare repede!

Sa aveti parte numai de bucurii in vara asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata la amiaza!

Cristina, sintem bine, multumesc de intrebare. Zi-mi cu cit dai masina, sint interesata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Gabriela felicitari , deci mai sunt mamici care se incumeta
Cristina si noi suntem in plina vanzare a masinii (Renault Clio Symbol din 2005-noi il dam acuma cu 7400 euro-Ioana, hai ia-o pe a noastra ), de 2 luni il tot vindem si deja atata am scazut pretul ca nu stim ce sa mai facem.
Ne-a venit vineri noua masina , incap acolo toate lucrurile -trebuia sa-l luam cand era Petra mica si caram si patutul si saunul de masa

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Gabriela felicitari , sarcina usoara!!!

Cristina nasol cu despartitul, dar lasa ca in curand vor vi numai ai tai .

Sa va zic faza tare? Bogdan pleaca iar la Paris , din feriire doar pentru 3 zile [ala care rasufla usurat]

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gabriela felicitari pentru a doua sarcina, sa fie usoara si sa va aduca un copil frumos si sanatos!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabriela, felicitari pentru cea de-a sarcina. Ti-am trimis PM.

Ioana, asteptam verdictul sotului.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabriela, felicitari si sarcina usoara!

Tot vin astia de la firmele de asigurari de viata si pensii private si ne povestesc cum ca n-are cine sa ne plateasca pensiile peste 30 de ani. Dar la cum facem noi copii, eu cred ca mint de ingheata apele.

Codruta, Cristina, multumesc pentru oferte, o sa ne gindim la ele. Visul meu e un A classe SH, dar nici macar la un drive-test n-am ajuns.
Irina, ce plimbareti sinteti.
Deea, ma bucur ca a iesit bine intilnirea.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

Sarut mana pentru urari. Sa dea Domnul sa nu fie ca prima (cu serclaj si sta la pat), ca nu stiu ce sa fac cu casian.

Iti multumesc Cristina pentru pm, o sa vb si cu sotul meu si vedem daca ne permitem .

Mergi la inceput