Piticodromul de sept-oct 2005 (182)
Raspunsuri - Pagina 29
b_irina_c spune:
Ruxi
. Nu stiu cat e normal sa doarma copii nostrii in 24 de h. Al meu doarme 8-10h noaptea si cam 2-3 ziua.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Deea, Irina, Catush, multumesc! Nu cred ca o sa se comporte impecabil Miruna, dar cred ca o pot convinge sa fie rezonabila cu sor'sa
.
Irina, eu cred ca am vazut chestiile alea de care zici tu, dar nu mai tin minte unde (frecventez des metro, cora, carrefour). Daca o sa gasesc, cumpar si-ti dau si tie spre degustare
.
Ruxandra, nasol cu somnul. Eu nu ieseam cu Miruna nici cind nu eram gravi. Nu stiu cit ar trebui sa doarma intr-o zi, bunul meu simt zice ca 11-12 ore
.
Are Miruna acum o camera imensa, abia astept sa ma laud la voi cu niste poze
. Si, in premiera, vreau sa cumpar prima perdea din casa. Sper sa gasesc ce vreau, ca ce imi doream pentru prima ei camera n-am gasit intr-un an de zile.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
deeapui spune:
Alex doarme cam 10 ore noaptea (de la 10 la 8 - se trezeste la 6 sa bea bibe de lapte si se culca la loc pana la 8-8.30) si 2 ore ziua.. mie mi se pare suficient. Adica si el mi se pare ca se simte bine cu programul asta.
Deea, Alex si bb2
jadi spune:
Eu i-am luat lui Vlad de la Nestle, piureurile de care ziceti, sunt de 2 feluri, unele cu cereale si unele fara. Sunt OK dar parca tot borcanasele de fructe simple le prefera mai mult si mai ales cele de piersica si mar pe care acum le-am scos ca pot sa i le dau si in forma naturala. Piureurile astea le-am gasit in Carrefour acolo unde sunt si borcanasele!
Pe de alta parte am auzit sau am citit ca ccc cei de la Nestle au lansat in RO si iaurturile lor. Dar pe astea nu le-am vazut deloc, de fapt de cand nu am mai fost eu prin magazine...
Deni &
Vlad & Tudor
miflore spune:
Maine plec in concediu, maine plec in concediu!!!
De latfel, eu nu stau deloc pe banca cat ies afara cu Ana, ca nu ma lasa, fuga la tobogan, la nisip, la balansoar, la alte jucarii si ciclul se reia de mii de ori.
Ruxandra, ce zici de fi-mea, program azi-noapte de somn intre 01.30-5.00.

Nu stiu ce are de cateva zile....
Ioana, pai sa stii ca e tare darnica Miru!
Auzi, 5 dintr-o lovitura!
Vrem poze!![]()
Irina, eu parca am vazut asa ceva la Cora mai demult; n-am luat. Dar n-am mai vazut in ultima vreme.
Stie cineva ce se mai intampla pe Otopeni, a ajuns la maxim bulibaseala?

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
jadi spune:
M-am uitat pe site la Nestle, ei zic si de Baby Yogo asta ca un desert crema din lapte si fructe.
Miflore concediu placut si sa veniti bronzati si distrati din vacanta! Sa va ganditi si la noi, astea care stam pe acasa!
De maine vin iar caldurile, noroc ca am stat cu gura pe sot si au venit tipii de la AC si l-au reparat! Abia instalat in iunie si nu racea, l-au demontat jumate de zi si pana la urma l-au facut, sa nu te iei de ei?
Deni &
Vlad & Tudor
kristinutza spune:
am citit de vladutz care s-a taiat la picior, de miruna care doneaza din carticele, de concediul mifloricicai etc.
nu prea am putere sa comentez prea multe....
a, despre somn, nu stiu cat e normal sa doarma, pot spune ca radu doarme de la 9-9.30 seara pana la 9.30-10.00 dimineata (12 ore clar), iar ziua mai doarme in medie 2.30 - 3 ore. cateodata doarme mai mult cu o ora-doua sa zic, dar media zilnica este la vreo 15 ore.
dar el a fost tot timpul un mare fan al somnului, seamana cu ma-sa.
la orele astea de somn n-am mai adaugat cam cate o juma de ora - o ora pe care le petrece inainte sa adorma si dupa ce se trezeste, timp in care se alinta in pat, se foieste. dimineata si dupa somnul de pranz trebuie sa-l cam luam noi la joaca, altfel stai de te plictisesti pana se hotaraste el sa se dea jos din pat.
duminica ii cam facem festa: se trezeste pe la 10, dar noi mancam, mai facem diverse activitati
... si-l luam din pat dupa 11. odata am patit de nu ne-am dus dupa el (desi usa e deschisa si chiar daca era inchisa, el se poate da jos din pat si sa deschida usa daca ar vrea), am stat si-am lenevit la tv si ne-am trezit ca pe radu il mai luase odata somnul. s-a trezit dupa pranz, nemancat de cu seara
. parinti denaturati, ce sa mai...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video