Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

LA MULTI ANI PETREI SI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI !!!

Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput

O SI PENTRU PETRUT!!!!

Deea si Alex

Mergi la inceput

SI PENTRU STEFAN PETER AL LUI HILDEGARD O

Deea si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani" lui Petrut, Petrei si taticului ei, lui Stefan de Hilde.
Si in general tuturor cu nume de Petre, Pavel si derivati (mi-e un somn de mor, ne-am culcat tarziu: am stat sa impachetam si sa fac placinta cu mere ptr comorile la care ajungem azi).
Aseara ma intrebau colegii de ce nu plec acasa (era trecut de 18.30) si am zis ca n-am la cine. E asa de goala casa fara copii..

Diana, n-ai uitat de prajitura. Eu uitasem.
V-am mai admirat ieri inca o data in pozele de pe yahoo, ocazie cu care mi s-a intarit convingerea ca trebuie sa cumpar perdele din Romania ptr. apartamentul din Montreal. Perdeaua din camera lui Petrut este din Ro, nu ? Dar draperia ?

O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si La multi ani! pentru toti sarbatoritii de azi, Petra, Petrut, Peter si Pepe.

Deci vad ca va organizati pentru a 2-a tura masiva de 'piticodrom reloaded'. Sa fie intr-un ceas bun organizarea si sa va vedem cit mai repede la odisee.

Nicole, stiu ca tie ti s-a rupt apa inainte de programarea la cezariana. Poti te rog sa mai povestesti o data cum ai procedat atunci? Am nevoie de un exemplu concret.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Neata si de la noi,

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor/sarbatoritelor zilei, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!!!

Eu mi-s cam cu corabiile scufundate, desi motive nu prea as avea...ieri mi s-a oferit un job part-time si cum ai mei doar ce au plecat de la noi,singura solutie pentru copii este sa vina socrii sa stea cu ei...asa ca am o inima mica mica mica....dar sper ca va fi bine, ca alta solutie nu am momentan...

Va pup pe toate,

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, si mie mi s-a rupt apa inainte de programarea la cezariana, nu cu mult, doar cu vreo 3 zile. Era joi la 2 noaptea si eu eram programata duminica la 8...M-am sculat in contractii si apoi, mergand spre baie am simtit lichidul curgand. L-am trezit pe sotul meu care deja s-a imbracat si a pus bagajul in masina cand timp l-am sunat pe Tutunaru pe mobil. Asta somnoros, mi-a raspuns totusi din prima si m-a trimis la spital. Am ajuns acolo ca un mare star, aia de la poarta de la Elias ne-au lasat cu masina pana la usa camerei de garda si au anuntat deja sectia, astfel ca am fost asteptata la "scara" cu scaunul pe rotile si apoi (ca in ER, pe bune), au gonit cu mine spre lift si spre etajul 2. Mai nasol a fost dr de garda care a vrut sa imi faca un control sa se convinga el ca nasc (si m-a durut rau), eu urlam dupa Tutunaru, ceea ce l-a enervat cumplit...Cam in 10 minute dupa ce am ajuns la spital, cand eram pe masa la consultul dobitocului l-am auzit pe Tutunaru ca a venit. Tipa in gura mare "Haha, venit Simona cu Katrina dupa ea, pot sa ma iau dupa baltile de pe hol sa o gasesc" (tocmai ce trecuse uraganul la New Orleans). Atunci mi-a mai venit inima la loc.
Boul de garda incerca sa il convinga pe T. ca nu sunt caz de cezariana ca bebe e mic, s-a apucat si T. sa ma controleze, pe mine ma durea din ce in ce mai tare, si incepuse sa dea inapoi. Imi tot zicea ca pot sa nasc natural ca bebe e mai mic decat credea el si o sa aiba loc prin bazin (el zicea ca am bazinul prost conformat si ca bebe fiind mare nu are loc). Dar durerile pe care le aveam, groaznice (si eram doar la dilatatie 1, mai aveam mult pana la epidurala) m-au facut sa incep sa strig la el si sa ii spun ca daca nu imi face cezariana eu plec la alt spital. Asta a inceput sa rada si a chemat echipa. S-au prezentat in 5 minute antestezista cu epidurala de gat, moasa, asistenta de la bebei, neonatoloaga si dr bou de garda. Radeau ca am avut noroc ca ma opereaza doi doctori primari si nu un doctor si un rezident.
Deci, de la momentul la care am juns la spital cu apa rupta pana la operatie au trecut 15 minute maxim. Pe Alex au scos-o in primele 5 minute. Norocul meu e ca stau aproape de Elias, in maxim 4 minute sunt acolo de acasa...

Mergi la inceput

Bravo, Meme, felicitari ptr. job.

Se vor aranja lucrurile pana la urma, in timp poate reusiti sa va organizati altfel : Andrei si Ana sa mearga la cresa etc si sa apelati la socrii numai o perioada.

Cristina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Cristina, multumesc. Problema e ca job-ul part-time nu acopera cresa pentru doi copii, chiar un job full-time ar fi la limita.....nu stiu ce va fi, deocamdata mergem asa inainte si om vedea pe parcurs ce si cum.

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Am si eu o alta intrebare ptr fetele din Ro: voi primiti pe card si stimulentul si alocatia ?
Daca da, la ce banca ar trebui sa fie cardul.

Noi avem card la ING sau Raiffeissen.

Nu am luat stimulentul si alocatia in iunie (au venit pe 16 cand eram la Paris) si acum ca sa recuperez banii trebuie sa ma duc sa fac o cerere si banii vor veni intr-o luna-doua.
Daca nu pot sa mi-i vireze pe card, nu mai agit, ca peste 2 luni nu o sa pot ajunge la posta.

Cristina,

Mergi la inceput