Piticodromul de sept-oct 2005 (182)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioana75 spune:
Meme, felicitari pentru oferta! Mult succes la job
.
Cristina, eu primesc stimulentul si alocatia in cont. Au o lista cu filialele bancilor cu care lucreaza (nu lucreaza cu toate filialele de la o banca
). Eu am citit mult pe net despre pataniile mamicilor cu conturile si m-am decis sa deschid un cont la BCR special pentru asta (cu toate celelate banci au fost diverse probleme de-a lungul timpului).
kid, multumesc pentru poveste
! Deci chiar daca era noapte ti-ai dat seama ca ti s-a rupt apa .. mie mi-e frica sa nu ma gindesc ca fac pp pe mine si sa ignor episodul
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
kid2003 spune:
Hehee, Ioana, nu cred ca ai cum sa ratezi episodul. La o adica, simte sotul tau
si te trezeste. Oricum la mine a fost cu contractii destul de nasoale care m-au trezit din somn, apoi am avut o dorinta apriga de a face un pp si in momentul in care m-am ridicat am simtit lichidul cum se scurge, cat am stat culcata nimic...
cge spune:
Ioana, merci pentru raspuns. Cred ca o sa o las balta, daca trebuie sa imi fac card numai ptr o luna.
Si in legatura cu ruptul membranelor, n-ai cum sa nu observi, e uraganul Katrina nu un biet firicel de apa.
Vorbesc serios e o cantitate mare de lichid.
Mie mi s-au rupt membranele la Victor, m-am trezit intr-o baltoaca si eu si sotul care are un somn f. greu.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ioana75 spune:
Cristina, dar alocatiile le primesti inca multa vreme ... stiu ca e putin 25 lei de caciula, dar in 10 ani se aduna
. Plus ca pentru Anca mai primesti 2 milioane pina in septembrie inclusiv. Nu trebuie sa-ti faci card, poti sa deschizi doar un cont curent.
kid, multumesc
. La cite saptamini ti s-a rupt apa deci?![]()
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
cge spune:
Ioana, Victor nu va mai primi sigur alocatie ca nu o sa mai urmeze nici o forma de invatamant in Ro.
Si nici noi nu o sa mai avem domiciliu aici, asa ca probabil nici Anca nu mai are dreptul.
Lasa ca ei vor primi de la statul canadian.![]()
Ce faci ? Cum te simti ? Ce face Miru ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
andreeeea spune:
Ce vesti frumoase!
Jadi, felicitari! Bine ai venit pe lume, Tudor!
Cristina, ce supernoutate! Bravo! Acomodare rapida va doresc, iar viitorul vostru va fi unul excelent, in mod cert!
Sonia e dragalasa foc, Ana si Andrei sunt niste scumpi (poza din porbagaj mi-a placut tare).
La multi ani, Petra, Petrut si Stefan Peter!

(avem si noi un tatic de Maria de sarbatorit azi
-"tatituti"- cum ii zice Maria acum, iar eu sunt "maminuni").
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
kristinutza spune:
moama, cat ati scris! 
ooo, cristina! succes mult-mult!!! sa fie buna alegerea voastra! ce linistita si senina esti... bravo!
antoanela, inca o data felicitari!
jadiii, felicitari! sa va traisca baietii!
irina, te-asteptam acasa! si ma abonez si eu la o odisee reloaded mai pe incolo, asa, cu termen neclar definit...
petre si paveli, la multi ani!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
am lasat de aseara cupilu' la mama si m-a sunat adineaori ca a vazut un ciufolici si ca daca poate intra sa-i tunda carliontii lu' radu. i-am spus ca daca-l tunde poa' sa-l tina linistita la ea pana ii creste copilului parul la loc, ca nu-l iau inapoi decat cu carlionti
.
azi m-am invoit de la serv si eram acasa la 16.00. "i can't belive it... oooohhh, what i'm feeling"
. cupilu' e pe maini bune cu ai mei, e vineri, a fost zi de salariu, ies la o terasa cu niste prieteni, tocmai am terminat de basculat porumb fiert, urmeaza o inghetata
dupa-amiaza asta a fost tare buna. in rest, ce mai conteaza ca am 3 restante la master, jobul e infect si ma tenteaza certificatul medical obtinut pe nashpa... dar constiinta "nu si nu!". cred ca m-a batut soarele prea mult... aiurez... aaa! si se scumpesc tigarile si cred ca ma las de ele. aha, ma duc sa fumez acum una nescumpita. v-am facut rezumatul vietii mele. nu ca mi-ar fi cerut cineva...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Va multumesc din suflet pentru felicitari
! Si felicit si eu purtatorii numelor sfinte 
Petrut si Stefan Peter
Noi acuma am aterizat de la Dorna, ne-am luat masina noua si acuma mergem s ane belim ochii la ea. Pe Petra n-am prins-o treaza, ca e la mama, dar am vazut-o 
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
BiuMil spune:
Intru si eu pe ultima suta sa ii felicit pe Petra pe Petrut si pe Stefan Peter! Codrutza, sa va bucurati de fata...si de masina
!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005