Piticodromul de sept-oct 2005 (182)
Raspunsuri - Pagina 14
diana_n spune:
Sonia si Tudor bine ati venit pe lume, sa cresteti mari si sanatosi !
Referitor la nume, ma scuzati, dar iar ma bag in seama
Copiii nostri vor calatori mult, as sugera ca unul din cele 2 nume sa poata fi pronuntat international, am o prietena Alina (as zice nume simplu si frumos) careia nu-i zic americanii de 2 ori la fel, daca puneti un H sau un Tz in nume, adieu...
O mamica romanca de pe forum a avut asta in minte si pe cel de-al 2lea copil, o fetita, a numit-o Raluca. Fetita are un an si mama ei inca nu-si poate imagina ce-i asa de greu ca un american sa-i pronunte numele corect si dadea sfaturi unor viitoare mamici la subiectul "bebelusi made in USA"
Eu m-am obisnuit cu "daiena", dar nu stiu cum ar fi sa mi se zica in alte 10 feluri.
Deea si eu stiu 4 limbi, doar engleza imi e de ajutor aici. Am nimerit intr-o comunitate foarte mare de asiatici si mi-ar fi prins bine un hindu sau o chineza, da' cine stia... ![]()
I-am zis unei americance care a replicat : "si ce mai stai? du-te la ONU". E-he, de-ar fi asa simplu.
Tu cauta, nu te lasa si sigur vei gasi ceva bun.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
alexuta2005 spune:
Salutare!
Ina bine ai revenit!Sa stapaniti sanatosi noua locuinta!Hi,hi, Ilinca e indragostita? Si tati ce zice?
Diana30 si eu sufar de chestia asta.Nu pot pleca in concediu fara copil?Oare o sa-mi treaca?
Anto am vazut pozele, e o scumpete Sonia!Sa va traiasca si sa va aduca multe bucuri!
Antonia bine ai revenit!Pe 1 plecati la mare?Unde?
Meme am vazut pozele.Vai ce mari sunt copii!Si frumosi!
Irina cred ca atunci cand te gandesti tu sa faci pe bebe2 sa mai gandesc si alte fete din grup
, nu de-alta dar trebuie sa fim mai multe in odisee.Ce zici?
Deea e bine ca tu ai pleca, mie nu-mi surade deloc ideea asta.Bine nici in Romanica nu-mi place dar pur si simplu nu pot sa plec.Nu cred ca as rezista mai mult de 3-4 luni.
Ioana sunt aici la datorie!
Deci asa te scoti tu?O trimiti pe Miruna cu bunicii in concediu?Si Smarandita?
Eu cred ca sunt alegrgica la piscaturile de pureci, tantari si alte chesti de'astea.Se inroseste zona si se unfla rau, cam cat o moneda mica de trot, de 5 bani.
alexuta2005 spune:
Despre mine ce sa zic:
Rezerva proprie de magneziu e la cota de avarie, am avut acum 2 nopti o criza nasoala, ca un carcel de'ala super nasol de m-am trezit urland in somn.Asa faceam si cand eram gravi.Plus ca nervii mei se apropie de linia rosie si eram tare nevoasa si deprimata.
Am apelat la solutia magica magneB6.se pare ca mi-am revenit, cat de cat.
Cu ce credeti ca m-am ocupat eu zilele astea?A trebuit sa pitesc din jucariile Alexiei, ca sa le iau la mare.Ca sa i se para interesante macar in masina, pe drum.Plus ca am marit colecia de lopetici si forme de nisip, am luat si colac si barcuta, piscina avea, numai sa vrea sa intre in apa.
Azi am luat revista Mami.Au o pereche de papuci de plaja pt. copii.
Da ce sa facem noi cu ei, ca-s mari, cred ca sunt nr. 23-24.
deeapui spune:
Ioana, pot sa-ti dau un PM sa te intreb mai multe despre agentiile astea?
Eu sunt de profesie traducator autorizat de Engleza-Italiana, dar in prezent lucrez la Consiliul Judetean Dolj, departamentul Relatii Internationale.
Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991
Ioana75 spune:
Irina, drum bun miine!
Deea, poti sa-mi dai PM; eu stiu doar agentii care se ocupa de IT
, dar mai stiu site-uri bune unde poti sa-ti pui CV-ul.
Casiana, distractie placuta la mare! Si ai grija de tine, nu te mai stresa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
alexuta2005 spune:
Multumesc Ioana! 
Sa stii ca la mare plec pe 6, asa ca mai am timp a intru cateva zile.
Irina mai ai un pic si esti acasa!
b_irina_c spune:
Cristina faina idee, din fericire eu am stat mai putin
.
Casina cand o fi sa fie mi-ar facea mare placere sa impart odiseea si cu fetele cu care am impartit-o si prima data
.
Ioana mersi
.
Si cu asta chiar va las... Ne "auzim" luni!
WE placut!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
diana_n spune:
Cge felicitari pentru mutare ! Iti sunt datoare cu o prajitura care vad ca se transforma in "cookie" ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
diana_n spune:
Fetelor, pozele comune de pe contul yahoo trebuiesc mutate. Cine le muta si unde? Nu-i graba, dar candva tot trebuie facuta mutarea ca e pacat sa le pierdem.
Diana si www.shutterfly.com/view/pictures.jsp?aid=67b0de21b3a5b01684f9" target="_blank">Petrut (3 oct 2005)