Mamici de iulie-august 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana

Si din categoria soacrelor enervante: ieri m-a vizitat soacra (care slava domnului sta in Ploiesti, deci nu ma onoreaza cu prezenta prea des), si n-a avut ce face decit sa se ingrozeasca ce burta mica am. Si numai asa a tinut-o: Vai, da' ce mica e burta ta, sigur e in regula, ai fost la doctor, parca la sarcina trecuta era mai mare, etc, etc. Pana m-am enervat si i-am zis sa inceteze ca ma scoate din sarite.
Dar m-a facuit sa pling, mai ales ca intr-adevar, mi se pare ca am burta tare mica. La ultima ecografie am fost acum 1 luna si bebe era cu vreo doua saptamani mai mare, deci super OK, dar de atunci eu nu am mai pus nici un kg. pe mine, si de citeva zile sunt ingrozita sa nu fie ceva in neregula. Abia luni ma duc la doctor. E adevarat ca eu am mare grija la ce maninc, adica doat salate, legume fierte sau pe gratar, pui pe gratar zilnic, fructe si iaurturi. Si totusi, e normal sa nu ma mai ingras de loc intr-o luna???? Vi s-a intimplat asta la vreuna dintre voi, ca eu sunt tare speriata?????

Cristina, 33+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Cristina, nu-ti face griji! Uite ca sa nu te mai gandesti la prostii! Daca la eco bebe e in grafic, atunci ochiometria nu mai functioneaza la apreciat dimensiunile burtii! Si apoi, stii tu ce se spune de ochiul soacrei, nu? Cat despre ingrasat, cum ai putea sa te ingrasi cu dieta asta? Vei naste un copilas frumos si sanatos si te vei intoarce acasa in hainutzele dinainte de sarcina. Fericitooo!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetele...eu chiar mi.am facut un scop din a.mi pastra greutatea pana nasc!
pt ca cele 15 kg pe care le.am pus pana acu cred ca sunt suficiente ca bb sa.si ia ce vrea el....plus ca iau vitamine...incerc sa mananc sanatos...si apoi am observat ca dak exagerez se depune ingrozitor...chiar un kg pe zi!si n.as vrea sa ajung acu la urma sa mai pun fo 7,8 kg!

ca pana nasc io...toata lumea imi zice sa nu nasc inainte de 23 iul ca sa.l fac leu....ca rac e o zodie naspa pt baieti...da nu exista om sa nu.mi spuna asta!pana si dr a zis ca daca o duc imi ceza pe 23 ca sa fie leu!asa ca mai am la greeeeeeeeuuu de muncit cu bb!!!!

oana34+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Aylin, DVD-urile ca DVD-urile, da' inghetata? Poate te simti mai bine intr-o zi si iesi un pic; ca doar nu stam in picioare cit balotam.

Vorbiti de usturoi? Eu stiu ca face foarte bine in sarcina, in cantitati normale, uitati si www.garlic.mistral.co.uk/preg.htm" target="_blank">aici un articol.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

voi avea atunci 39 sapt si 2 zile!!!cam mult...sper sa o duc!

oana34+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by oanabbb

fetele...eu chiar mi.am facut un scop din a.mi pastra greutatea pana nasc!
pt ca cele 15 kg pe care le.am pus pana acu cred ca sunt suficiente ca bb sa.si ia ce vrea el....plus ca iau vitamine...incerc sa mananc sanatos...si apoi am observat ca dak exagerez se depune ingrozitor...chiar un kg pe zi!si n.as vrea sa ajung acu la urma sa mai pun fo 7,8 kg!

ca pana nasc io...toata lumea imi zice sa nu nasc inainte de 23 iul ca sa.l fac leu....ca rac e o zodie naspa pt baieti...da nu exista om sa nu.mi spuna asta!pana si dr a zis ca daca o duc imi ceza pe 23 ca sa fie leu!asa ca mai am la greeeeeeeeuuu de muncit cu bb!!!!

oana34+IANIS BOGDAN

Fac bucuroasa schimb cu tine...ca eu nu vreau baiat leu...il vreau RAC ca tata-su care e un om minunat...are el cava hachite ca barbat, dar cu toate astea e o fiinta cu un suflet minunat!Si asa il vreau si pe fiu-su!
numai ca la mine no chance ca DPN-ul e pe 27 iulie mai devreme nu cred ca vine bb nici sa-l rog!Zic si eu...

35+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

nikole cred ca ar trebui sa trimit un PM cu nr tau de tel unei fete care iti e tie mai draga sa stim de tine...

Lavinia practic deocamdata is ok...sper sa nu se strice treaba pe parcurs.

Oanabbb de ce spui ca racul e zodie nasoala? Si de kg...hmmm...cum te simti tu bine, doar ca in perioada asta BB o grija are sa cresca mare si falcos. Gandeste-te ca mai avem asa putiiin si ne recuparam corpurile..hehehe...Iti mai amintesti cand erai la Aspirante? Uite ca ai ajuns si aici!!!

Simona 33+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Oana, uite, citindu-te pe tine ma simt si eu mai motivata sa tin kilogramele la distanta! Si eu am adunat 15.5 kg pana acum, iar ritmul in care pun acum pe mine e cam un kil pe saptamana. Incerc sa trec si eu pe salate si fructe, dar fara miscare ma tem ca degeaba ma chinui!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

Mergi la inceput

Vad ca aveti spor azi, nu gluma, totusi pauza, schimb capitolul!

Simona 33+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Capitol nou

Simona 33+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lia, iti spun din experienta ca dupa nastere o sa slabesti vazind cu ochii in primele saptamani. Mai ales fetele care s-au ingrasat mult in urma retentiei de apa. Se duce apa aia din corp de nu-ti vine sa crezi. Eu daca am stat mai mult in pat, cu picioarele in sus si cu aerul conditionat in permanenta, nu am inceput inca sa ma umflu. Doar cind mai ies din casa, la plimbare, imediat se umfla picioarele si mainile, dar isi revin cind ma bag in pat.
Nikole, eu chiar iti tin pumnii sa gasesti un doctor competent, ca ma enervez eu la cit ai tras cu doctorii astia de kk de pe acolo.
Nico, deci si tu esti cu burtica mica, care va sa zica!!! Dar tare mi-e ca o sa explodeze brusc prin ultimele saptamani, ca sa ne invatam minte sa ne mai plingem alta-data!
Si m-am hotarit: pentru ca mi-a facut Oana aseara pofta de MC, si m-a enervat si soacra, astazi am vorbit cu o prietena si o astept sa vina sa ma scoata in oras, la un meniu din ala XXXXL. Si sa vedeti voi cum maine anunt cu mandrie un kg in plus!!! Si il dau in colo de regim, ca merita si bebe al meu sa pape ceva bun si nesanatos!!
A, si referitor la zodii: oare cum ar fi mai bine sa-l fac pe bebe: rac sau leu? Ca eu sunt capricorn si sotul fecioara, deci nu ne potrivim deloc cu bebe al meu. Si cum sunt eu fata buna si fac numai ce vor altii, cred ca indiferent de zodie o sa imi scoata puiul peri albi!!!! (hi,hi, de-abia astept, ca oricum eu o sa ii fac toate poftele, sunt sigura de asta)

Cristina, 33+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput