Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 28

Simo78 spune:
 Anto 
  Sonia bun venit pe lume puiut scump!!!
Conform teoriei azi ar trebui sa nu ma doara nimic![]()
 tuturor!
Simona 
 33+ 
 Matei Hisham
Crash test dummies

oanabbb spune:

ANTOOOOO...felicitariiiiii!!!!

sa.ti traiasca micutza...sa fie sanatoasa...norocoasa...si papacioasa!!!!!!!
io mor de inima aci....gata...s.a deschis sezonul de.a binelea...va dati seama?
IOANA din pacate nu am de la cine sa iau o pompa de aia...ufff..dak ar fi dupa mine as folosi.o de pe acu...ca cel putin aseara am facut lac de laptic in jurul m eu!
oana
34+
IANIS BOGDAN

aylin_tarcan spune:
 ANTO 

si Sonia 

ioana, tb sa ajunga cumva dvd-urile alea la tine. unul e in plic cu bule pentru anto! dar daca eu stau acasica, nu ajung la nicio posta. vorbim dupa ce merg luni la doftor.
Aylin, 
 31+  
atat de mari suntem

nma spune:
 Anto felicitari 

. Sincer nu ma asteptam asa de repede. Refacere rapida si mult laptic pt pitica. 
Sorina bine ai venit printe noi. Sa fi sanatoasa si cumnite si frumoasa.
nico
31+ 

21.07.2003
 poze

nma spune:
 Karligutza ma bucur ca esti mai bine. Fi pe faza ca poate vin contractile. Daca nu azi in cateva zile tot vei avea parte de ele. 
Andicu eu stau in Rm. Valcea. Nu e asa de departe si am mancat putina, deci mai este destula.
Mede felicitari pt greutatea domnisoarei. Deja e fata mare.
Eu am 2 scutece cumparate de 70/80 si trei facute de 80/100.  E bine sa fie mai mari.
Oana eu folosesc scutece cand il pun pe bb in pat sau in carucior, cand regurgiteaza, etc.
Dana si eu mai mananc uneori usturoi caci imi e pofta. Nu stiu daca e bine, dar incerc sa mananc rar.
Aylin este pampers nr. 1, dar situ ca la Alex am gasit si pt nou nascut care era mai mic. Acum nu stiu daca se mai gases casa de mici dar eu o sa caut.
Jeni imi pare rau ca ai asa dureri. 
Mamii imediat iti vine si tie randul. Inca putintica rabdare.
Cristina stai linistita. Si mie imi spun multi ca am burtica cam mica. Si nu prea am mai luat in greutate. Am fost la eco si bb are 2100gr, deci foarte bine. Bona lui Alex cand m-a auzit a spus ca e prea mica burtica ca bb sa fie asa de mare. 
Eu am o parte din nr. de telefon. Si eu cred ca ar trebui sa schimbam parola.
nico
31+ 

21.07.2003
 poze

nma spune:
 aseara mi-am convins sotul sa ma scoata la plimbare in parc ca sa ma racoresc putin. am iesit pe la ora 20.30 in parc pe malul lacului si a fost asa de bine ca nu imi venea sa ma mai intorc acasa. noaptea dorm si eu destul de rau din cauza caldurii. aseara am lasat geamul de la dormitor larg deschis si e rau si asa. se aud toate zgomotele de afara, plus ca pe la ora 3 a inceput o furtuna urata.
la noi acum sunt deja 34 de grade. sper sa mai vina o ploaie.
nico
31+ 

21.07.2003
 poze

nikole spune:
 ANTO

felicitari pentru printesa

, sa va traiasca si sa va insenineze fiece zi de acum incolo!
Asteptam si povestea nasterii cand o sa iti  revii si ai sa ai timp de povestit un pic...
Doamne ce emotii, vin bebeiiiiiii

Cristina_ana, asa zic si eu si sper ca voi naste normal cu atat mai mult cu cat nu sunt motive medicale ptr a lua in calcul o eventuala cezariana.La ei bebeii se nasc cu greutate maxima de 3200gr, ce e mai mare de atat ii cam sperie, sau ma rog sunt pregatiti ptr o eventuala interventie, tocmai ca le e frica ca e bb prea mare si sa nu apara nu-s ce complicatii...
ca intrebai de ingrasat...da e f normal sa nu te ingrasi asa cum e la fel de normal ca in ultima luna sa si slabesti!
si chiar se spune ca inainte de nastre cu o sapt-doua unele gravide slabesc!Nu stiu explicatia, am citit prin arhiva pe DC si intr-o carte ptr gravidutze.
Eu am avut o perioada in sarcina cand intr-o luna am luat 200 gr in greutate insa bb luase 500.Dar s-a intamplat mai pe la inceputul sarcinii sa ma ingras 4 kg intr-o luna.
35+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

lorinaoo1 spune:
 Lia 
 mersi, am gasit doar niste capitole de citit. Mai caut.
Simo
 teoretic asa ar trebui, sa te simti excelent 
. Dar practic cum te simti?
Lavinia-nasica de moflea 
burtica
Lorina Maria 37+
AMR 10 zile 

mamii spune:
 doamne fetelor am impresia k am uitat tot c am citit ...k nushu ce o sa fac cu bebe dupa ce iese la liman
 e normal?