Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 27

ghinetz spune:
Lia, si eu ma emotionez la gandul asta. Si ma emotionez ori de cate ori constientizez ca in "burtica" mea e un bb. Mi se pare ireal, demential si extraordinar. Cred ca e cel mai minunat lucru!!! (scuze, profelor de romana, minunta e adjectiv fara grad de comparatie, dar...asa mi-a venit. vedeti, teria o stiu)De multe ori mi-am dorit sa fiu baiat. Chiar din copilarie, iar acum, mare, si mai si. dar habar n-au baietii ce pierd nenascand, nefiind gravi. Chiar zilele trecute faceam un exercitiu de imaginatie, cum ar fi sa fie Radu insarcinat. Nu mi-ar placea deloc!!! Sa poarte in el ceva ce e si al meu, sa se bucure de primele miscari, de....NU!
Cate saptamani avea Anto? Sonia e marisoara si lungutza, nu? Sa fie sanatoasa.
Oana 35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

liadorian spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Off topic... are cineva The Chronicles of Narnia - cartile in format electronic? Eu le-am avut in engl dar acum nu le gasesc, cred ca le-am sters din gresealaAm citit numai vol I (The Magician's Nephew) si vol cu vrajitoarea, leul si garderoba dupa care s-a facut si filmul. Si tare as citi ceva acum... asta ca sa nu-mi bazaie fundul de emotii
Lavinia-nasica de mofleaburtica
Lorina Maria 37+
AMR 10 zile
Uite ce am gasit pe Google book search: http://books.google.com/books?q=The+Chronicles+of+Narnia&as_brr=1. Ce am acasa sunt doar titluri tiparite...
Editez ca sa mai adaug si asta: http://books.google.com/books?q=C.+S.+Lewis. Din pacate, acum vad ca nu le poti citi integral pe net, mai trebuie sa cautam...
Oana, cred ca anto avea deja 37 de saptamani. Asta inseamna ca a nascut la termen, sau foarte aproape, in orice caz, nu?

Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

andicu spune:
Buna dimineata!
Ce veste frumoasa la inceputul zilei!
ANTO, FELICITARI !!! SA-TI TRAIASCA BEBELUSHA!
SONIA BINE-AI VENIT , SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE PARINTII TAI!
Deocamdata nu prea am ce povesti, mai multe dupa 12.00 cand ma intorc de la dr.
Andicu

AMR 7 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

cristina_ana spune:
Doamne, ce veste buna!!!!
Felicitari Anto, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa Sonia si sa va umple inimile de bucurie!
Daca tin eu bine minte, ieri i-au scos cerclajul, nu? A fost tare nerabdatoare Soniuca sa vina pe lume!!!!
Cristina, 33+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE

ghinetz spune:
Si pentru ca memoria...bat-o vina! Anto ieri a mers sa-si scoata cerclajul, nu? Draga de ea...Stiu ca zicea ca dupa poate mai prinde . Lasa, de acum incolo...
Anto, muuulti
Oana 35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Ioana75 spune:
oanabbb, eu am pompa manuala de la Avent. Recomand la toata lumea sa imprumute o pompa, eu am folosit-o in special in prima saptamina. Si apoi ff rar.
nikole, imi pare rau ca ai parte de astfel de "doctori". Bafta sa gasesti pe cineva mai bun.
Meda.
Oana de la Iasi, eu cred ce scrie pe prospectul medicamentelor, ca daca scriau minciuni se gasea cineva sa-i dea in judecata pina acum. Deci cu Garmastan m-am dat din luna a 8-a si mi-a fost fff bine, nu am facut ragade. Si acum am inceput sa ma dau. Dupa nastere ma dadeam cu Bepanthen imediat dupa repriza de alaptat.
aylin.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

cristina_ana spune:
Si din categoria soacrelor enervante: ieri m-a vizitat soacra (care slava domnului sta in Ploiesti, deci nu ma onoreaza cu prezenta prea des), si n-a avut ce face decit sa se ingrozeasca ce burta mica am. Si numai asa a tinut-o: Vai, da' ce mica e burta ta, sigur e in regula, ai fost la doctor, parca la sarcina trecuta era mai mare, etc, etc. Pana m-am enervat si i-am zis sa inceteze ca ma scoate din sarite.
Dar m-a facuit sa pling, mai ales ca intr-adevar, mi se pare ca am burta tare mica. La ultima ecografie am fost acum 1 luna si bebe era cu vreo doua saptamani mai mare, deci super OK, dar de atunci eu nu am mai pus nici un kg. pe mine, si de citeva zile sunt ingrozita sa nu fie ceva in neregula. Abia luni ma duc la doctor. E adevarat ca eu am mare grija la ce maninc, adica doat salate, legume fierte sau pe gratar, pui pe gratar zilnic, fructe si iaurturi. Si totusi, e normal sa nu ma mai ingras de loc intr-o luna???? Vi s-a intimplat asta la vreuna dintre voi, ca eu sunt tare speriata?????
POZE
POZE BURTICA SI BEBE

cristina_ana spune:
Oana, eu cred ca lui Anto de la i se trage, hi, hi!!!!!
POZE
POZE BURTICA SI BEBE

cristina_ana spune:
Nikole, eu sunt sigura ca tu poti naste foarte bine si natural. O fi bebele tau mare dupa masurile japonicilor, dar eu zic sa nu ii lasi sa-ti faca cezariana decit in ultima instanta.
Referitor la mail-urile sterse, daca a fost intentionat, sigur e o persoana care nu mai scrie pe aici. Deci eu zic sa schimbam parola, pentru ca persoana respectiva nu cred ca o sa aiba tupeul sa o ceara din nou.Ma gandesc eu la cineva, da' nu zic, sa nu mi-o iau!
POZE
POZE BURTICA SI BEBE