Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 26

liadorian spune:
Lavinia, cred ca schimbarea parolei n-ar ajuta la nimic, fiindca tot cineva care avea parola a facut "ordine" prin mesaje... Daca a fost doar o greseala neintentioanata, ea ar putea fi reparata. Daca nu, e trist...
Oana, am scapat de "pedeapsa" cu lapticul (eu nu-s deloc bautoare de lapte ) fiindca am scapat si de arsuri. Ca prin minune! (De fapt cred ca arsurile erau de la bucatile de pizza pe care le mancasem pe post de cina si de mic dejun.
)
Jeni, chiar n-as putea sa explic de ce, dar toate durerile sunt mai rele naoptea. Poate fiindca organismul e mai relaxat si mai "vulnerabil". Sper ca medicul tau sa aiba solutia, sa te poti odihni cum trebuie. LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

lorinaoo1 spune:
Oana
Lia eu ma gandeam la o persoana ranchiunoasa care a renuntat de mult la compania noastra. Poate gresesc, oricum parerea maea e ca o greseala nu ar fi facut atatea ravagii si taman la nr de tel si la fotografii trimise de fete. Arata ca o razbunare.
Lavinia-nasica de moflea burtica
Lorina Maria 37+
AMR 10 zile

Ioana75 spune:
Neataaaaaa! Am o veste buna:
A nascut Anto! Sonia Gabriela s-a nascut astazi la ora 3:17.
Are 2960 g si 49 cm
. Sint bine cu totii.
Anto, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea! Crestere usoara.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

liadorian spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Neataaaaaa! Am o veste buna:
A nascut Anto!Sonia Gabriela s-a nascut astazi la ora 3:17.
Are 2960 g si 49 cm
. Sint bine cu totii.
Anto, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea! Crestere usoara.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Nu pooooot sa creeeeed!
Anto si Sonia, multa sanatate amandurora, refacere usoara mamicii si laptic mult pentru scumpa mica si grabita sa cunoasca lumea!

Mai avem 6 saptamani!

ghinetz spune:
Lia, eu, de fiecare data cand am avut arsuri - nu prea de multe ori si nu groaznice, adica suportabile - am incercat sa identific alimentul care le produce. Si apoi...totul s-a rezolvat. De exemplu ultima oara se intampla de la miere. Mi se parea ciudata, pentru ca si la inceputul sarcinii am mancat muuuulta miere, dar nu aveam nimic. Am mai facut un "test" si asta a fost. In rest, mananc putin si des. Si beau muuulta apa!
Waw, Jeni, la nunta!!! Vrem si noi, adica eu si bb. Desi pe bune ca nu as mai avea cu ce sa ma imbrac pentru o petrecere... Am o rochita pe care o tot port, o spal seara si dimineata de la capat.
Ieri m-am intalnit cu doua persoane si ambele s-au mirat ce burta mare am. Nu cu rautate. Dar v-am mai spus pontul, nu? De fiecare data eu adaug: "si frumoasa, nu?!"
Oana 35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

ghinetz spune:
WAW!!!Sa ne traiasca micuta Sonia!!!Si mami! Sa fie sanatoase, sanatoase!!! Si frumoase!!!!
Oana 35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+

lorinaoo1 spune:
Anto felicitari. Sa fiti sanatoase amandoua! Refacere usoara si Sonia sa fie o papacioasa iubareata si frumoasa
Lorina Maria 37+
AMR 10 zile

liadorian spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Lia, eu, de fiecare data cand am avut arsuri - nu prea de multe ori si nu groaznice, adica suportabile - am incercat sa identific alimentul care le produce. Si apoi...totul s-a rezolvat. De exemplu ultima oara se intampla de la miere. Mi se parea ciudata, pentru ca si la inceputul sarcinii am mancat muuuulta miere, dar nu aveam nimic. Am mai facut un "test" si asta a fost. In rest, mananc putin si des. Si beau muuulta apa!
Oana35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
Oana, cred ca si eu functionez tot pe sistemul "tot patitu-i priceput". Cum nu m-au deranjat mai deloc arsurile pana acum, nici nu m-am gandit ca o felie de pizza pe la 10 seara ma poate chinui atata. De-acuma stiu!

Mie-mi tremura mainile pe tastatura de cand am aflat ca a nascut Anto! Am niste emotii! Sincer, inca mi se pare ireal ca peste o luna si ceva (sau mai putin) o sa tin si eu un bebe in brate. Un bebe facut de mine! De-abia astept

Mai avem 6 saptamani!

lorinaoo1 spune:
Off topic... are cineva The Chronicles of Narnia - cartile in format electronic? Eu le-am avut in engl dar acum nu le gasesc, cred ca le-am sters din greseala Am citit numai vol I (The Magician's Nephew) si vol cu vrajitoarea, leul si garderoba dupa care s-a facut si filmul. Si tare as citi ceva acum... asta ca sa nu-mi bazaie fundul de emotii
Lorina Maria 37+
AMR 10 zile

mamii spune:
Buna dimineataaaaaaANTO recuperare rapida si o fetita mancacioasa si sanatoasa!!!
Off off eu tot 2 in 1 ...cu emotii multe multe